jane the pain - inredning & sånt..

Med Ipren i kroppen..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag har samlat lite kraft..även om jag fortfarande ligger i sängen och lider.. Har pimplat lite Ipren..Kan inte låta bli att  tänka att dessa prylar nog skulle göra mig frisk fortare..Eller vad tror ni?

Jenny

Kommentarer

  • Petran på designinsight säger:

    jag tänkte att jag lämnar en liten kommentar till dig så kanske du blir lite gladare! Kommentarer är ju alltid uppskattat!

    Snygga grejor du visar! skulle kunna få flytta till mig med. Kände ju igen vissa prylar som redan bor hos mig. men Zero lamporna skulle jag absolut vilja ha!! gaaah varför är allt så dyyyyrt!



    Hoppas du får bli frisk snart för det suger verkligen att vara sjuk. Speciellt om man är pysselsugen, hur går det med fulvalvet? det är ju borta, är det dags för lite nya bilder? har du hunnit tänka ut hur det ska bli? har du påbörjat operation övertalning ang vita golv? och dörrarna till billy?

    Krams!

    2011-02-17 | 12:13:16
    Bloggadress: http://designinsight.se
  • jenny säger:

    SVAR-

    Petran-Tack söta du..Klart att du redan har en del;) Du har u allt snyggt.. Tänk om man hade obegränsat med pengar.. VAD KUL det skulle vara.

    Fulvalvet är borta. Hantverkaren kommer kanske idag och slipar och spacklar en andra vända.. Sen behöver det nog slipas och spacklas och slipas en gång till. SEN ska allt bara målas. Golven kommer bli vita. MEN en sak i taget som den skallige säger..Dörrarna får jag nog fixa själv om det ska bli bra;)



    Kram Jenny

    2011-02-17 | 14:20:05
    Bloggadress: http://janethepain.se

Kommentera inlägget här: