jane the pain - inredning & sånt..

Star Wars kalaset är över...

Kategori: Jag & familjen

Kl 7 i morse började Felix tjata om allt som skulle fixas inför dagens STAR WARS kalas.. Nu är kalaset äntligen över och jag kan säga att vi är helt slut..
  • Kalaset började med mingel tills alla barn hade kommit.
  • Man fick ett uppblåsbart lasersvärd att fäktas med.
  • Sen käkade dom makaroner och köttbullar, med massor av KETCHUP..
  • Efter det lektes det stoppdansen.
  • Star Wars tipspromenad var nästa grej..
  • Sen fick dom Star Wars glasstårta..och LÄSK..
  • När dom var fullproppade av mat, glas, godis och läsk (och slagit halvt ihjäl varandra med lasersvärden som man trott att dom INTE skulle kunna skada varandra med....)var det dags att leta efter Darth Vader.....Dom fick gå två och två när dom sökte.. I sovrummet hade Filip riggat upp med spotlights och SW intromusik, som satte igång när ungarna klev genom dörren.. Detta var en succe, dom kissade iofs nästan på sig. Att Filip fortfarande lever är ett MIRAKEL, för han fick ganska mkt spö.
  • När Darth väl var funnen och Hilda slutat skrika av skräck... Var det dags att få sin godis påse..Eller ja..man var förstås tvungen att duellera med Darth him self..OM man inte besegrade honom fick man ingen påse!! Tre barn fick gå hem utan godis påse...Nä jag skojar alla lyckades besegra dom onda makterna i huset (FILIP).
Jag tror att varenda unge, (totalt elva) lyckades skada sig eller bli sur på något sätt. En unge gick in i en vägg, en annan dansade så häftigt att han nästan bröt handen. En annan fick stryk av en annan unge. En blev sur för att en annan sa till Felix att detta var det bästa kalaset någonsin (han hade själv haft kalas dagen innan och ville förstås att hans kalas skulle vara det bästa), osv. DET Ä SÅ HÄÄÄRLIGT MED BARN..
Det är så kul att ordna barnkalas. Tänk när Hilda fyller två.. och Filip blir tvungen att klä ut sig till Pippi Långstrump, hehe..
Jag försökte styra bort dom från FULVALVET.. men det gick inte så nu fick ni se det också.. Jag är hemskt ledsen..
Hoppas ni haft det bra idag:)
Jenny

Kommentarer


Kommentera inlägget här: