jane the pain - inredning & sånt..

Alltså jag är lite som en...

Kategori: Dumheter..

Superhjälte..Fast ni kan kalla mig Lasse B..
-
Jaha .. var ska jag börja?? NU är alla avslutningar med skola, dagis och jobb avklarade. I går hade vi personalfestsavslutning med jobbet.
-
Lite så där innan man ska gå på festligheter med sina kollegor så brukar jag tänka på hur städad och talförd jag ska vara under festen. Jag menar jag vill ju inte att någon på jobbet, inte ska tro att jag är så där städad, ordentlig och PRÄKTIG som jag utger mig för att vara.......
Det gick så där...
-
Det hade anordnats med en trubadur som var specialist på Cornelis låtar. Trubaduren fixade en liten sångtävling. Nu är det så att jag är liite mer tävlingsgalen än vad som är normalt.
Trubadursnubben ville att vi skulle ställa oss upp och sjunga för kung och fosterland så fort vi kände igen låten han spelade. Efter lite tjafs så delades vi upp i lag, och det räknades poäng av en (av andra laget mutad) domare. Alltså man vill ju inte gärna ställa sig upp och sjunga utan att få nåt för det.....Typ en seger!
-
Så började trubadur killen spela..typ tio olika låtar som jag verkligen inte kunde. Det var inte direkt någon annan i laget som kunde heller. Jag lovade min bf Annica att jag minsann skulle styra upp våra poäng om det bara kunde spelas en Lasse Berghagen låt, gärna "En kväll i juni".
Sååååå när trubadur killen drog fingrarna över strängarna och jag konstaterade att det är dags att ta hem våra "Lassepoäng". Flög jag upp på den skrangliga lilla plaststolen jag suttit på och verkligen sjöng ut i den underbaraste skönsång man kan tänka sig..(njaa kanske inte) När det var dags att skaka av skorna i låten (jag tar för givet att ni kan texten). Kände jag hur illa det skulle sluta. Jag lyfte benet för att vifta till med foten samtidigt som hela plaststolen vek sig under mig..I hjärnan tänkte jag: INTE BRA, INTE BRA...VERKLIGEN IIINTE BRA!!!! Men jag kunde ju inte sluta så där.. Så jag for upp på benen snabbt som attan. The show must go on liksom...
Vårt lag fick 6 poäng för detta.. Mkt bra.. Mkt pinsamt och troligtvis kommer jag kunna ägna all tid i framtiden åt mitt företagande. Det var ju liksom inte bara EN chef på plats.
-
-
Senare på kvällen inne på toaletten..
-Dunk dunk..stön stöööön.
Hördes det flera ggr från toaletten bredvid.
Shit. det är ju nån som... GÖKAR..
Fy satan vad äckligt tänkte jag.. Men gud vilka är det? Det måste ju vara någon från jobbet.. SHIT!! VILKA DÅ?
Jag öppnade försiktigt min toadörr för att lämna toan i hopp om att slippa se vilka som höll igång på toan. Dörren till granntoan stod förstås vidöppen så jag kunde liksom inte gärna låta bi att titta in.. På golvet låg den fullaste tanten genom tiderna. Med brallor och trosor nere vid knäna..( jag tycker det är sjukt jobbigt när folk har brallorna vid knäna). Jag försökte hjälpa tantstackaren upp men konstaterade att det inte gick då hon skadat sin fot riktigt illa. PLUS att hon var as mega suuper packad. Jag satte tanten på toalocket och beordrar henne att stanna.. Sprang sedan till fest där jag tror hon kom ifrån i hopp om att hitta hennes make. Istället hittade jag hennes as fulla son (vuxen man). Vi hjälpte tantstackeren upp och jag "Lasse B" eller om ni vill kalla mig "doktor Jenny" (fru till mc Dreamy), konstaterade att hon hade en fraktur i på höger ankel. När vi/jag väl fått på tanten sina trosor och byxor och burit iväg henne till sin fest. Kom det en orolig kvinna (troligtvis tantens svär dotter) som lovade att köra tanten till sjukhuset.
- Nämen HEJ!! Säger den nyktra tjejen/svårdottern som jag känner igen sååå vansinnigt mycket.
( I sådana här situationer föredra jag att varken bli igen känd eller känna igen någon..)
-Hej, svara jag...men det är ju DU från IKEA..
- Jaaaa svarar nyktra tjejen och tar över mitt tant grepp på tantstackaren..Tack snälla snälla..
Troligtvis kommer det dimpa ner ett presentkort på IKEA på ca en miljard för mi hjälte insats.... Eller inte..
-
-
Lärdomar efter gårdagen:
*Jag har spenderat på tok för mycket tid åt Ikeashopping
*Drick inte alkohol.. någonsin..
*Sjung INTE Lasse Berghagen låtar.. Eller sjung inte alls.
*Ställ inte upp i tävlingar!
*STÅ INTE på skrangliga plastmöbler
*Undvik att hitta folk på toalettgolvet..
-
-
Fast på riktigt så tycker jag att jag utförde värsta hjältedådet! VAD hade tanten gjort utan mig? och vad är en fest utan Lasse B??
-
Kram Jenny

Kommentarer

  • Annica säger:

    Ha ha ha! Ja, du rockade verkligen fett igår! :-) Men vilka vann egentligen..? Det glömdes visst bort att kollas. Kraaam!

    2011-06-16 | 17:10:59
    Bloggadress: http://blogg.aftonbladet.se/tullansteori
  • jenny säger:

    Svar:

    Annica- Det glömdes inte alls bort!! Vi vann.. det var bara ingen som uppmärksammade det:)

    2011-06-16 | 17:41:15
    Bloggadress: http://www.janethepain.se
  • Emma säger:

    Hahahah....jag dör av skratt;) Du e ju underbar:D Ha en bra dag, kramar

    2011-06-16 | 17:52:37
    Bloggadress: http://www.hemochinredning.blogspot.com
  • Emma [loveshaped] säger:

    HAHA men Jenny, att du inte berättade detta idag då jag frågade hur festen var! :P Nu fick jag mig ett gott skratt :D

    2011-06-16 | 20:27:30
    Bloggadress: http://loveshaped.blogg.se/
  • Sofia säger:

    hahaha, så jäkla kul!!! :)

    Duktig du är som tog hand om henne tycker jag iaf!!

    Kram!

    2011-06-16 | 23:42:12
    Bloggadress: http://sofias-liteomallt.blogspot.com

Kommentera inlägget här: