jane the pain - inredning & sånt..

Dagens fix och trix..

Kategori: Jtp-Design

Så här snygga bokstäver fixar man lätt som en plätt.. Dom finns i min shop.. kan man säga iaf. Bokstaven är i transparent plexi, den finns i tre olika storlekar. 30 cm, 50, cm och 70 cm, och två olika typsnitt. Du bestämmer själv vilken eller vilka bokstäver du önskar. Snygga papper hittar man lite varstans.. Just detta kommer från Blafre design. Men man kan förstås använda tapetspill och andra snygga papper också.

Så här gör du:
1. Välj ditt snygga papper.
lägg bokstaven på pappret. Rita av bokstaven på pappret och klipp ut. Eller gör som jag, skär ut den med bokstaven som mall. Då blir den exakt.
2. Limma på framsidan av pappret med ett limstift, ta inte för mkt lim. Det räcker att limma lite i kanterna. När limmet torkar så syns det inte.. Lägg sen plexi-bokstaven på pappret och måtta in så att pappret och bokstaven passar perfekt.
3. Tadaaa klart! Nu har du en färgglad bokstav som ingen annan har.
Bokstäverna leveras med hål och distanser för väggmontering. Men vill du hellre ha hålfria bokstäver så fixar vi det.
-
-
Här kan du specialbeställa dina bokstäver.
-
När vi bygger Hildas säng kommer jag göra så här med hela hennes namn i olika sorters papper.. Kanske lite olika strl på bokstäverna också för att få en lekfull effekt.
-
Bara för att det är NI.. så kan ni just nu köpa tre transparenta bokstäver i strl 30 cm till priset av två. Skriv bara med i meddelande rutan vilken er tredje bokstav är:)
Kram på er alla hemmafixare.
Jenny

Kommentarer

  • TE säger:

    Jättesnyggt.SMART Kram

    2011-05-08 | 17:22:11

Kommentera inlägget här: