jane the pain - inredning & sånt..

Jenny svarar..

Kategori: Hemma hos mig..

Jenny svarar..
Jag har fått frågor ang Hildas lekbänkar. Både den gamla och den nya.
Den nya bänken är en köksbänkskiva från Ikea. Det finns en jättebillig variant för 299:- Den sågar du lätt till själv men hjälp av en sur man med sågklinga..Den är sen fäst med reglar.
Den lilla bänken som hon hade i micro-lilla rummet är ett vanligt hyllplan med konsoller, också från Ikea.
Jenny

Anna söker..

Kategori: Inredning & inspiration

Sveriges troligtvis bästa inredare är på jakt efter ny uppdrag.. Stylisten heter Anna Mård och hon har jobbat för ett flertal fantastiska inredningstidningar. Det var bla hon som skrev och stylade bilderna till vårt reportage i Plaza interiör. Nu söker hon nya personliga hem till sina reportage.. Har du ett hem som du tror hon skulle gilla, eller känner du kanske någon som har ett?
Kontakta henne på [email protected]
Passa även på att gå in och gilla hennes Facebook sida när ni ändå är igång. Då får ni "följa med" på hennes olika uppdrag..Det kan ni göra HÄR.
Ni hittar henne även på bloggen Styling a la Anna.
Fega inte nu.. skicka in er tips på en gång:)
Jenny

Hildas röda rum..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag tittar bara in snabbt och visar Hildas lekbänk.. Jag tänkte kanske fixa lite och få allt på plats innan jag fotade. MEN Hilda har redan tagit över så det får bli en ostylad snabb bild:)
Ni ser helheten iaf..
Nu ska det bara byggas ett litet hus också. Det känns som ett litet projekt just nu.. Jag tror dock att det mer och mer kommer luta åt ett skilsmässoprojekt;)
Vad hittar ni på i morgon? Blir det Nyårs partaj med dunder och brak?
Kram jenny

Vad gör vi?

Kategori: Hemma hos mig..

Vad sysslar vi med i mellandagarna?? Jo vi.. eller egentligen JAG..fixar inne på Hildas nya rum. Hennes lilla lekbänk är på plats. Nu ska det bara spacklas och målas så vi kan få upp hennes ballongtavla och en hylla.. Sen ska det smockas på med prylar. Det bkommer bli sååå bra. Hon leker redan vid sin lilla bänk. Jag konstaterar att en rejel lekyta i barnets stå höjd är TOPPEN!!
Jag konstaterar även att det är jobbigt att inte ha något sovrum.. men så flyttar ju styvbarnet snart, så jag får väl bita ihop..Filip tror att vi ska ha nya sovrummet som det är idag.. HAHAHAHHAHHAAAAA..hur dum kan man vara;)

Kram jenny

Mellandags rea..

Kategori: Köptips..

Flera av er har säkert fått rea mailet.. men för er som inte fått det så delar jag med mig av detta.. Jag gillar!!!

Nu är det dags att tömma hyllorna på lagret, dels för att göra plats för alla nyheter som kommer in 2012 men också för att vi ska flytta! Mellan den 28/12 och den 8/1 har vi mellan 30-70% rabatt på utvalda varor. Den 1 januari flyttar Barnvänligt in i ett nytt kontor i Alvik Strand, med ett stort och praktiskt lager. Därför rear vi ut extra mycket i år för att minska flyttlasset. Det brukar gå fort så skynda er att fynda!

www.barnvanligt.nu

Shoppa loss:)

Jenny

Jul uppdatering!

Kategori: Hemma hos mig..

Japp då vart julen överstökad.. och jag plockar bort totar i smyg, i hopp om att ingen skall upptäcka att julen smyger obemärkt ur huset. Vet ni att nu när jag sitter och tittar på bilderna från julafton så finns det inte en endaste bild på mig. Fast det är väl lika bra. För om det är någon som gått in för frosseri under december månad så är det JAG!
Om man tittar riktigt noga i skeden på detta foto så ser ni mig bakom kameran..typ..
Annars.. förutom att jag inte blev dokumenterad under årets jul så har den varit toppen. Jag fick inte en endaste inredningspryl i julklapp:( Filip tyckte inte att jag behövde det..... OM jag vetat att vi skulle tänka så så hade alla Robert Gustavsson julklappar i form av ljudböcker och Det bästa av... uteblivit från Filips pakethög. Nu vet jag det till NÄSTA år!!!
Men jag blev så klart glad iaf. Jag fick presentkort i diverse klädbutiker, en ny mobiltelefon, ett presentkort på Elgiganten så jag kan köpa ett stativ till kameran (grattis bloggen..nu kan jag fota även om det inte är sommarsol), en prenumeration på Plaza interiör, en ap-snygg väska, nya Converse och ett jobb:) Mer om jobbet får ni höra sen, om det är/blir genomförbart..
En himlans behaglig jul om jag får säga det själv.
Alla barn och vuxna är nöjda och belåtna.. Jag konstaterar dochatt Tomtens läskiga mask behöver bytas ut till nästa år!!
Hoppas ni haft en fantastisk jul.
Kram Jenny

Simens..min nye älskare..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag och min nya älskare håller på att förbereda julen..
Under hela December har jag tjatat om att jag vill anlita en städerska då tiden inte räcker till..Filip missförstod det hela och köpte ist en ny dammsugare......
Jag tror att jag anar fjäsk. Helt självmant köpte han en vit super dammsugare.. Jag har på riktigt träffat min nya dammsugare/älskare mer än Filip..Hoppas att Filip också kommer att spendera en del tid med den..mig.
Stor tumme upp för ett bra inköp!!! Jag vill dock klar göra att jag INTE gick på den lätte.. En städtant står fortfarande högst upp på önske/kravlistan.
Jenny
Ps. God jul sa jag och fortsatte blogga... jag fick visst en stund över...Hoppas ni får en riktigt bra dag i morgon. Ds.

Childrens Gorilla..

Kategori: Köptips..

Jag fick en fråga ang detta lekhus. Jag vet faktiskt inte vart man köper det eller om det finns att köpa längre. Men ni kanske kan ta kontakt med our childrens gorilla som har tagit fram huset.. NI hittar till dom HÄR.
Lycka till..
Kram Jenny

Bästa rimmet i år...

Kategori: Dumheter..

Ok.. bästa julrimmet för i år tror jag..
Ett paket till Filip.
-Till den som hänger fritt..
Dessa håller rätt på paketet ditt..-
.
.
Alltså fattar ni? Det gäller kanske att man har grymt dålig humor;)
(som jag)..
Jenny

God juul kära vänner..

Kategori: Jag & familjen

Näpp.. Nu är det faktiskt julhelg och då tycker jag att man ska ägna tid åt sånt som hör julen till..Här ska det städas bakas, lagas mat, lekas med barn och rimmas.. OM inte julkänslan infinner sig då så gör den det aldrig;)
Blogga har jag tid att göra efter julhelgen för nu har jag och vilddjuren semester i tre veckor.. I like!!
.
Jag kanske tittar in och bjuder på några superbra rim från min fantastiska hjärna.
Så länge önskar jag er alla GOD JUL<3
Kraaam Jenny

Vi ska bygga hus i mellan dagarna:)

Kategori: Inredning & inspiration

Som ni vid det här laget måste ha förstått, har det varit alldeles vansinnigt hektiskt hemma hos oss under hela December. Men nu börjar jag se ett slut på stressen. Två julklappar ska inhandlas samt en massa mat och choklad...Jag ska (och har) ätit så mycket choklad att jag nästan spricker. Sen blir det nyårsafton och då ska jag med stormsteg återgå till min match vikt..Det kommer bli tufft, men ack så skönt när ja väl är där. I dag möttes jag och Filip i dörren när jag kom hem från jobbet och han stressade iväg till jobbet. Jag passade på att bestämma att vi skulle bygga hus inne hos Hilda i mellandagarna...han hann liksom inte säga nej. Hur ypperligt som helst:) Nu är det bestämt och då är det bara att göra. Jag hoppas även att vi ska få upp dom sista listerna efter golvläggningen....det är liksom DAGS för det nu!!
Tänk vad mycket fint det finns till våra små. Fast jag kommer bygga Hildas hus av mdf. Det kommer bli hur bra som helst (hoppas jag)..Jag vet iaf en som kommer bli hur GLAD som HELST. Förhoppningsvis så glad att det inte längre gör något att Tomten tagit alla hennes nappar..
För er som inte vill bygga ert egna hus finns det en mängd olika färdiga lekhus att välja på. Olika snygga förstås;)
Jenny

Måla elementen!

Kategori: Inredning & inspiration


Har ni ett gammal hus med massa gamla element?? Isf vill jag uppmana er att MÅLA dom. Vi har ett element i hallen som vi målat svarrt för att det ska flyta in i vår svarta golvvägg.
Alla i min omgivning sa att jag var galen som målade det. men det var jag ju faktiskt inte alls. Det blev hur bra som helst. Det hade sett urkonstigt ut att ha ett vitt element här. Jag önskar att jag hade fler element på vansinniga ställen som kunde målas ihop med väggen på roliga sätt. Drömmen är ett gammalt hus med massa tjocka stora element.
Det gröna elementet nedan är såklart storfavoriten.



Bild lånad från inredningsbloggen.

Bild: Fixa & dona.
Jenny

Slutar i katastrof skulle jag gissa..

Kategori: Jag & familjen

Vet ni att det bor en liten lite LUCIA hemma hos oss. Ända sen de 13:e december har det sjungits Lucia sånger hej vilt här hemma. Hilda vägrar att ta av sig Lucia nattlinnet och kronan. Hon ställer sig längs väggen och frågar vad hon ska sjunga. Hon sjunger det man ber om sen begär hon applåder och bockar och niger.. Efter en stund säger hon surt; "VAD ska jag sjunga nu då?"
Då är det bara att önska en ny låt också fortsätter proceduren. Sjunga med, det får man inte! Då blir man lite lätt uppläxad av den lilla mini människan som spänner sina muskler och säger att hon är starkast i världen.. Hur ska detta sluta?
Alla säger att Hilda är så vansinnigt lik Filip.. och det är hon. Men jag kan lugnt säga att dom där kinderna..DOM har hon fått av mig!
.
Jag är aldrig hemma i dagsljus längre så det blir inte något hemma fotande.. Trist.. Men det blir desto roligare sen;) För jag har massa att visa:)
Hoppas ni har det bra så här innan jul.. Stressigt antar jag..
Kram Jenny

Hur snabbt går det?!

Kategori: Inredning & inspiration

Är det inte vansinnigt hur snabbt tiden går? För bara några dagar sen så var det 1:a advent och förta ljuset skulle tändas.. och nu plötsligt ska man tända det fjärde och det är bara 6 dagar kvar till julafton....och tills Hilda ska ge sina nappar till tomten..HUA! Hur ska det gå. Jag kan ändå inte låta bli att längta. Det ska bli fantastiskt skönt med jullov, iaf dom första dagarna innan barnen börjet klättra på väggarna. Det ska bli skönt att ha Filip hemma en del och att få lite tid till hemma fix:)
Här kommer lite julbilder från Bolig magasinet dk.
Har ni köpt julgran än? Vi köpte vår i veckan som var och nu står den grön och grann i stugan. Det har dock smugit sig in en del barpyssel bland mitt silvriga och svarta granpynt. Men jag antar att det är sånt man får stå ut med som mamma..grrrr..
Jag har haft dyng ångest över att jag inte hunnit med mitt bloggande i den takt jag brukar. Men jag märker att det är fler som har det som jag. Jag antar att det är December som tar över.
Jenny

Jtp hos folket..

Kategori: Inredning & inspiration

Hemma hos bilder.. I like.. här hänger ju liksom mina tavlor. Kolla in på Evelinas blogg HÄR.
Tummen upp för Evelina:)
Jenny

Cement i taket tack..

Kategori: Inredning & inspiration

Man kan liksom inte låta bli att vara alldeles förtjust dessa underbara cementlampor.. Jag hade gärna haft en hel drös hängandes i taket någonstans..
Filip.. det kanske kan vara ett julklappstips till din underbaraste flickvän/städtant/kemtvätt mm.....kanske är det en aning över budget.... Men så är jag ju helt fantastisk också;)
Taklampan pendel Massy cement hittar ni på wohnzimmer.se
Jenny

Julklapps dilemma..

Kategori: Dumheter..

Filip säger att han fortfarande inte köpt nån julklapp till mig. Han vet heller inte VAD han ska köpa... Hallå....hur svårt kan det vara??? Jag antar att han inte läser bloggen så flitigt!?! Jag bloggar ju om saker som jag bara MÅSTE ha var och varannan dag. Dessutom fanns det ju två speciella posters som jag VÄLDIGT gärna ville ha, och det kan man ju läsa om HÄR.
Eftersom inte Filip läser bloggen (uppenbarligen) så kan jag skriva hej vilt om vad jag ska ge honom.. eller typ iaf.
Som ni vet så önskar jag mig INTE en endaste DVD film eller skiva av något slag!! Filip brukar alltid köpa sånt, för att han själv vill ha sånt. Jag ha hittills fått; Dirty Dancing, Pretty women, Par i brott och ett pc spel i form av Desperate hosewifes..mm jag minns inte alla.. Vi har varit ihop i tio år men det är tydligen vissa delar av mig som han fortfarande inte känner.....
Filip däremot älskar att få DVD filmer i julklapp, gärna gamla matinéer, Nils Poppe filmer, Helan och Halvan, The three strogers eller vad dom heter. Elvis filmer och Robert Gustavsson smällar också högt. I vanliga fall brukar jag försöka blanda upp hans super omogna önskelista med vettiga saker som kläder o dyl. Det gillas förstås inte. I år tänkte jag att vara så där snäll som bara jag kan vara..så jag la en fete beställning på Ginza, innehållande massa tråkiga saker som han kommer älska. Men då kommer han bara några dagar senare och slänger ur sig att i år önskar han sig baaaara kläder. För det är det enda han verkligen behöver..Alltså jag fattar ingenting???? Har han mognat över bara en natt.. eller tog det typ tio år att komma till insikt?
En helt opassande bild till inlägget.. men ack så söt:)
Jenny

Sötaste tomtarna i år..

Kategori: Hemma hos mig..

Årets sötaste tomtar har förstås Felix och Hilda gjort.. Trodde ni att det var Filip som pysslat?!;) Näpp inte denna gången även om det slutresultatet säkert blivit det samma. I dag åker vi och köper julgran. Vi skulle gjort det förra veckan men det hanns inte med. NU satsar vi på julkänsla.. Ska bara hitta det anständiga julgranspyntet också:)
Jenny

Tejpar paketen i år..

Kategori: Jtp-Design

Ja.. vad ska jag säga.. DECEMBER har varit vansinnigt hektiskt. OM bara tio dagar är det julafton. Det är ju helt vansinnigt. Jag har inte ens fått fram pyntet, och vi har inte hunnit med julpysslandet i den takt jag tänkt. Någon fotografering av hemmet har jag verkligen inte fått till. Inte av nya produkter till shoppen heller. Tur att det snart lugnar ner sig lite här hemma.
I shoppen finns snart dessa ursöta tejprullar..jag har bara inte hunnit lägga upp dom i shoppen.
Om jag hinner imorgon lägger jag upp dom lite snabbt och lätt. Min favorit är den röda med hjärtan och den grön-prickiga. Det blir alldeles fantastiska paket med hjälp av tejpen:)
Rullarna säljs i två pack, två pach och fyrpack.. Precis som bilderna visar.
Jenny

Populärast just nu..

Kategori: Jtp-Design

Populäratse postern just nu.. Jag är själv överförtjust i grrr postern, men jag var ganska osäker på om den skulle sälja så bra som den gör. Tänk att ni är så många som jag;)
Ni som inte klickat hem den än kan göra det HÄR..
Skynda er så hinner ni få den till jul..
Nu kan man även få den med en svart ram.. skriv bara med att ni vill ha det i meddelande rutan i kassan så fixar jag det.. Passar perfekt om man vill klistra upp den med lite washitejp..

Jenny

och vinnaren är..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Nu har ni fått vänta bra länge.. I tävlingspaketet låg det en fruktskål. Vinnaren hittar ni HÄR.
Tack för ert deltagande. Det är kul att ni är så många som är med och vill vinna. Ni som inte vann denna gången.. Det kommer mer tävlingar..Ni får snart en ny chans.
Ha en bra dag allihop:)
Kram Jenny

Från gårdagens partaj..

Kategori: Jag & familjen

Alla har vi väl sett och älskat Sunes jul. Jag tänker i detta fall främst på avsnitt 1 då det är dags för årets julfoto.. I går när vi var på julbord och hela familjen utom min äldre bror och hans fru, samt min lillasyster som flytt till USA, var samlade (på pappas sida), skulle det självklart fotograferas.
Fotografen var lite snabbare än oss kan man väl säga.. Jag tycker nästan bild 1 blev bättre än bild 2.. Mkt mer levande kan det knappast bli eller?!;)
Fr v, Lotta min lilla syster med pojkvän, Jimmy kramandes bakifrån. Henke min styvbror i följd av Elin min elaka styvdotter, sen JAG och Filip. Markus pojkvän till Emelie min styvsyster sitter längst till höger.. Men det fattade ni förstås.
Min pappa i mitten tillsammans med sin fru Berit som var kvällens födelsedags gris.
.
Filip och alla hans jag ägde hela kvällen..
Jag ägde så klart också;)
Hoppas ni haft en bra helg. Jag har inte hunnit fota någonting.. Men hoppas på att kunna göra det nu i dagarna. Det är lite fullspeckat.. Men det är förstås bara kul.
Kram jenny

Julbord/kulbord..

Kategori: Dumheter..

Jag var på julbord igår..
Hur kul som helst.. Filip showade så klart. Jag kan ju säga att den sliskiga "Julio Iglesias brorsa" rollen som jag faktiskt tvingat honom att köra ägde fett:) Är detta verkligen min man?!
Jenny

God mooorgon....

Kategori: Inredning & inspiration

God morgon GOD MOOOORGON.. åhhh vilken hääärlig dag..eller? Hur glad blir man när barnen vaknar kl 06.00 en lördagsmorgon? Då hade jag ändå sagt åt dom igår att ingen fick gå upp innan kl 8.00. Det fungerade så där.
Det är alltså bara att stiga upp och starta dagen.
Jag hittade ett fantastiskt litet pyssel tips HÄR.
Jag tror bestämt att jag måste in på Panduro en sväng idag.. Så får det nog bli lite trädjurspyssel i morgon. Man kan ju faktiskt göra en julig variant av detta.
Har ni pysslat nåt med era barn?
Kram Jenny

Håll tummarna..

Kategori: Hemma hos mig..

för att det blir bra väder i helgen.. Då menar jag sol och ljus.. Inte snö och blask! Jag har massa saker jag måste fota, och det är ju så mkt enklare om det finns lite dagsljus..
Jenny

I like..

Kategori: Inredning & inspiration

Im back.. Sorry att mina inlägg varit typ helt obefintliga. NU är jag tillbaka.. Jag har jobbat tre dubbelt så jag har liksom inte haft ork att sätta min vid datorn.. Jag har varit på mitt vanliga jobb, jobbat massor med butiken och serverat på "Filips" restaurang. Jag älskar när jag får hålla ett högt tempo. På söndag SKA jag/vi fixa i Hildas rum, iaf en del av det. Jag behöver Filips hjälp till viss del, det är därför det drar ut så på tiden.
På tal om helt annat..
Jag fick ett fantastiskt tips från en läsare, TINA. Jag kan inte annat än bli stormförtjust i dessa ramar.
Ni hittar dom HÄR. Hur trevligt hade det inte varit att ge bort ungarnas dagis fotografi i en sån här ram ist för en traditionell?! I LIKE! Dom har ju tom tejpat med den trendiga washi tejpen... som för övrigt kommer att finnas till försäljning i min butik efter helgen. Jag har fått hem massor av rullar i svart/vitt, rosa, gult, rött, grönt..Givetvis tänker jag hålla låga priser.
Hoppas ni får en bra kväll och att ni tittar in som vanligt igen:)
Glöm inte tävlingen på FB.. PÅ tisdag kväll drar jag en vinnare.
Jenny

Bilder..

Kategori: Inredning & inspiration

Har ni kollat in Boligmagasinet Dk på sistone? Detta fantastiska hem hittar ni där.
Här fanns det massa bra tips tycker jag.. Eller vad säger ni?
Boligmagasinet dk.
Jenny

Hoppa hoppa hage..

Kategori: Hemma hos mig..

Nu visar jag en gammal bild.. Men jag måste..
Hildas hage är ett minne blott eftersom hon bytt rum. Men jag kan lova att den kommer att hamna i hennes nya rum också. Bara vi blir klara med helheten (om en miljard år;))
Vad tycker ni.. skulle ni vara intresserade av den i andra färger också? Jag tänker att det kunde vara kul eller?!
För er som inte vet så finns den att köpa i min webshop.
Jenny

Snart snart..

Kategori: Jag & familjen

Alltså jag ska bara tala om att jag lever.. tiden räcker inte till just nu. Men jag är strax tillbaka som vanligt. Hållut:)
Jenny

Rädda barnen..

Kategori: Köptips..

Under nästkommande vecka kommer jag att ha vansinnigt mycket jobb att utföra. Vilket är himlans kul. Men jag gissar på att bloggen kanske blir lidande.. Jag ska förstås försöka köra på i samma takt som vanligt. Men om det inte skulle vara så, så vet ni varför.
Undertiden rekommenderar ja er att handla julklappar ur Räddabarnens designshop. Det finns hur mycket fina saker som helst..och visst är det bra när shopping leder till något väldigt bra också:)
Vi ses snart igen..
Jenny

Äntligen här..

Kategori: Köptips..

Vet ni att jag älskar att handla på nätet.. Det är helt rofyllt..ingen stress, inga ungar som försvinner i affären, inget konkande på varor.. Man behöver bara åka till ett enda ställe, paketutlämningen:)
I dag kom Hildas nya poster från Acne Jr. I love!!!!
Nu måste jag verkligen sätta igång med hennes rum. OM jag får Filip till att göra som jag vill, så ska det sågas en lång bänkskiva till hennes rum i morgon. Den ska sitta i en nisch, i lekhöjd så hon får upp Pippi huset och Hoppetossa. Sen blir det förstås en pyssel del också. Tapetjakten ligger nere för tillfället. När jag hittade ballong postern, tänkte jag att helt vitt kanske ändå blir bäst. Vi får se hur det slutar:)
Nu inväntar jag bara dom andra grejerna också..Äpplet, nallen och trumman:)
Tjohooo..
Pyssel materialet är inhandlat, bara att sätta igång.
Jenny

Pyssel dags..

Kategori: Inredning & inspiration

Hallå på er i stugorna.. Vad ska ni hitta på en julig helg som denna?
Här hemma vankas det julpyssel och julbak på hög nivå.. eller egentligen blir det nog på en låg och ganska kladdig nivå. Det är ju jag, Felix och Hilda som ska pyssla och baka......
Filip Elvis showar nästan varje kväll i December, på Södra vattentornet i Örebro. Det är ganska tomt här hemma utan honom. Men jag och barnen (kanske mest jag..) har bestämt att vi ska höja julstämningen genom att lyssna på julmusik pyssla, baka och smaka;)
Jag hittade ne blogg som hade en himlans massa bra julpyssel tips, bla på en ursöt julkalender.. Klicka in HÄR så får ni se..
Bilden är lånad från bloggen ovan..
Har ni några bra tips kanske? Maila gärna bilder till mig på [email protected].
Ha en bra lördag.
Kram jenny

Byter namn..

Kategori: Jtp-Design

Härom dagen fick jag mail från min Allt i allo bags leverantör. Bagen kommer att byta namn till "Väska från Hinza"..och den kommer stiga i pris:( Det nya rekommenderade försäljningspriset är 229:-.
En ganska rejäl höjning. Nu tycker jag att bagen är värd vartenda öre då den är så snygg och användningsbar, fast det känns ändå lite trist. Jag kommer att hålla ett så lågt pris jag bara kan.
Jag kommer sälja mina sista väskor för 165:-. Nästa leverans kommer dock bestå av den dyrare varianten.
Jag har inte vansinnigt många kvar så skynda er om ni vill ha den för 165:-
Just nu har jag:
0 rosa
2 svarta
1 vit
3 gröna
1 cyan blå
1 lila
på lager.
Ni hittar dom HÄR.
Jenny

Fantastiskt erbjudande..

Kategori: Jtp-Design

Ni inte missat att jag har erbjudande på mina barnposters i måttet 70x100 cm. Fram tom den 20/12 kan ni klicka hem dom för 399:- ord. pris 599:-.
Dessa är mina favoriter..Dom passar ju dessutom in överallt i hela hemmet. Jag är ju lite svag för svart och vitt kryddat med enkelhet..
Du väljer själv vilken siffra du önskar. Kanske ditt barns ålder, födelsedatum eller varför inte ditt tur nummer/favoritsiffra. Vill du hellre ha ett namn kanske..? Klicka in på sifferpostern HÄR och säg vilken, siffra eller vilket namn du önskar.
Jag fixar allt:)

Glöm inte att delta i tävlingen på Facebook om du inte redan har gjort det. Den pågår fram till den 13/12.
Kram på er,
Jenny

Tejpa loss..

Kategori: Jag & familjen

Jag har inte varit så där jätte impad av den washi tejpen som alla bloggat så hej vilt om. MEN så fick jag för mig att att jag skulle tejp-dekorera paketen i jul... och vips så hade jag klickat hem ett helt gäng med tejprullar. Jag och Hilda gick loss på rullarna i går kväll, bara för att testa lite. Gissa om hon tyckte att det var kul.....
I morse hade Tomten dessutom fyllt upp med en hög numrerade paket. Ett om dagen fram till jul..det förstod dock inte Hilda utan ville öppna allihop på en gång..
Snart kan ni köpa Washi tejp i min butik också...så kul var det faktiskt. Mina och Hildas tejp planer är STORA:)
Jenny