jane the pain - inredning & sånt..

Jag tjuvstartar semestern liiite..

Kategori: Inredning & inspiration

Home company hittar man ju allt som oftast en miljard prylar man vill ha. Hur fantastiska är inte dom här bilderna liksom... Jag är blir bara mer och mer sugen på att annordna tavelvägg. Jag antar att jag gör en av mina egna posters.. Jag menar jag lever ju i ett showroom för tillfället:)
Har ni lika mycket att göra som jag just nu? Idag har jag varit på den första avslutningen av en miljard kommande..Eller nej förrästen, igår var jag ju på avslutningsmiddag med mina elever..I morgon har Felix avslutninig i skolan fast bara för klassen. Plus att Filip ska på avslutning med sitt jobb..i form av aftarwork..I veckan som kommer ska jag/vi på Felix skolavslutning, sen är det avslutning/student för mina elever på jobbet. Veckan efter har jag tre olika avslutningar på jobbet.. Helt vansinnigt vad allt ska avslutas.
-
Om vi ska snacka om sånt som ska påbörjas.. så kommer jag till hösten att vara mammaledig ett par pass i veckan. Jag känner att tiden inte räcker till mina barn, och dom är ju viktigast av allt. Vi har ganska många föräldrar dagar kvar på Felix som måste tas ut innan januari.. och det känns faktiskt ganska bra att kunna göra det nu:) Eller sen..till hösten.
-
Sen ska jag faktiskt tjuvstarta min semester lite:)
Jag och Jess drar till Stockholm en hel helg. Vi ska bo på hotell och hänga i tre dagar. Skoja hur kul det ska bli:)
Kram Jenny

Elvis in action..

Kategori: Filip gästbloggar

Filip hälsar att ni kan kolla in HÄR.
Jenny

O my Loooord..

Kategori: Köptips..

Alltså jag har en ny kärlek (igen).. Jag vet inte om Filip är lika förtjust.. Eller ja, han har ju ett nyvunnet inrednings intresse som han tidigare skrivit. Så han kanske faktiskt skulle uppskatta denna underbara fåtölj för ynka
65 000:-......

La Chaise designades av Ray och Charles Eames till tävlingen på Modern Museum of Modern Art i New York 1948. Stolen inspirerades av "Floating Figure", en skulptur av Gaston Lachaise. Stolens skulpturella form och elegans gör att man kan sitta på den på en mängd olika sätt. La Chaise klassas som en ikon i organisk design.
Ni hittar den HÄR.
Jenny

Jane goes private..

Kategori: Jag & familjen

Alltså varje gång Filip gästbloggar så utger han sig för att vara så "normal" och redig...Han vill liksom få folk att tro att jag alltid överdriver.. Men då ska jag med dessa bilder intyga att jag inte överdriver ett endaste dugg!
Så.. välkomna till mitt liv..här är halva min familj.
-
Här är han en av sina karaktärer (alltså egentligen är han mest sig själv bortsett från att han ser ut att vara 100 år gammal)..
Vem är bruden med urringningen?? Min mamma!!
-
Mer normal är tjejen nedan i mitten.. Här med min skallige bror som ibland är sjuuukt lik Henrik Hjelt.. Han har dock inte lika långt ansikte..PÅ andra sidan har jag min andra bror.. även känd som datortekninkern.. Sen förstår jag att ni undrar över gardinerna i bakgrunden.. Dom hängde i den hyrda lokalen vi höll till i..
-
Här är min mamma och han den "normale" igen..Nuförtiden har han en mycket mycket snyggare Elviskostym..
-
-
Här nedan däremot.. Har vi den mest normala av alla..JAG.. Till höger-min mamma.
-
Sist men inte minst.. Jag och Filip när han är Ingvar Oldsberg.. eller jag menar sig själv;)
<3
Jenny

Fruset värre..

Kategori: Köptips..

Vaknade för en stund sen alldeles yr i bollen.. Sitter just nu fullt påklädd och fryser...grrrr.. Jag har inte tid att bli sjuk nu..Så även om jag blir det så tänker jag inte vara det! Förhoppningsvis är det bara tröttheten som gör att jag huttrar.
Här kommer lite sköna pics från Nunc Inredning


Jenny

Filip gästspelar igen...

Kategori: Filip gästbloggar

Hello,
 
Nu måste jag få gå in och gästblogga lite.
Eftersom det många gånger framställs som att jag överhuvudtaget inte har något intresse av design och inredning, vilket såklart inte är helt sant, eftersom jag en gång hade ett!
Jag var en mästare på att använda färger som terrakotta och senapsgult tillsammans med mina sportprylar och lite lekablock mm. Hur kunde denna konstnärsådra försvinna tänker ni?

Jo, i ett förhållande måste man ju ge och ta, samt ha lite egen tid och egna intressen. Det är väl alla överens om! Jenny fick tidigt i vårt förhållande hela mitt inredningsintresse av mig, en fin gest. Men tyvärr var problemet att hon själv inte hade något direkt annat intresse, varken som hon ville ge eller jag ville ha, och hon kan ju gärna inte ge tillbaka något hon fått av migl
Det hade ju varit att betrakta som otacksamt och icke kärleksfullt. Så i panik var jag tvungen att hjälpa henne att leta fram något annat intresse hon hade.. vilket inte var lätt! Efter långa funderingar och utredningar kom det fram att hon som 15 åring hade lyckats gå på EN hockeymatch. Dessutom en kändis hockeymatch i Halmstad, för att vara snäll mot sin lillebror... mm.. visst, det var förmodligen av en helt annan anledning!
NHL proffs med miljoner på kontot åkte omkring och stylade med vita och raka tandproteser, nyfönade frisyrer utan hjälm och underarmar som Karl-Alfred... på en "uppvisningsmatch! (Det måste ha varit det som lockade eftersom hon inte kan en enda regel). Det måste ha varit så eftersom hon kom ut med en keps med bl a Foppas autograf!

Jag har faktiskt räknat efter flera gånger om det kunde vara så att vår första son...hmm... "träffat" Foppa.....8 år innan han föddes... nej, det är kanske att vara överoptimistisk.  
Hursomhelst, detta dög och jag godtog det för att hålla balansen för "ge och ta" i förhållandet. Jag fick detta och spädde på mitt eget lilla, lilla hockeyintresse.

Det var kärleksfullt och det har varit fantastiskt för oss båda, tycker jag. Under SM slutspelen är jag tex. aldrig i vägen för indredning eller renoverinsarbete, eftersom jag ägnade mig helt åt matcherna. Nu senast under VM gick Sverige ända till final. Då höll jag mig snällt borta och lät Jenny ägna sig helt åt sitt intresse, och jag till mitt.
Nu är ju hockeysäsongen snart slut, förutom finalmatcherna i NHL, och nu har Jenny helt plötsligt rent fysiskt och otacksamt kastat tillbaka en del av mitt gamla inredningintresse rakt i ansiktet på mig. Men lyckats sila bort t-kottan och senapen. Detta helt utan förvarning och utan (enligt henne) att kräva tillbaka något av sitt lilla hockeyintresse, vilket i och för sig är ödmjukt. Hon ger alltså utan att ta.. det är bra, eller?  
 
Så nu ska jag intressera mig ett par veckor med att lägga vita golv och fixa trädgården. Sååå kul! (Vita golv går ju också att få ännu snyggare, om man målar in en snygg röd mittlinje och ett par tekningscirklar m m)
 
 


Love.. Filip the brain..

Sjuuukt orättvist..

Kategori: Jag & familjen

Min lillasyster har som ni vet åkt som aupair till USA. Hon har varit där ca två veckor nu.. och ja.. det är nog så att hon aldrig kommer hem igen. Hon har hamnat i värsta LYXFAMILJEN.. Dom har inte vita golv och inreder as romantiskt.. Men om man bortser från dom jätteminusen..Så är Mamman i familjen hemmafru..Pappan dyng poppis advokat. Dom har 4 ungar.. Mathilda ska ha hand om dom två yngre, varav den ena har värsta HOLLYWOOD kalufsen. Trots att hon bara är 2.5 år gammal. Jag tror INTE Hilda kommer hinna få så mycket hår på ett halvår.......
Familjen har ett flertal trädgårdsmästare, TVÅ aupairer som byter av varandra. Just nu har dom fyra aupairer.. Två gamla och två nya. Dom ska liksom överlappa varandra under två månader eller nåt. DESSUTOM har dom två barnflickor..och städerskor..
Hallå är inte det liiiiiite orättvist?

Jag har två barn, ett eklakt styvabarn (tonåring dessutom) en snurrig man (troligtvis en aning dement) två galna barn som härjar dygnet runt..Dessutom jobbar jag heltid på mitt vanliga jobb..minst halvtid med mitt företag. Ändå tycker jag att det alltid är tomt i plånboken..Jag vet vad ni tänker....shoppande bla bla..Jag tycker faktiskt att jag kunde få en fjärdedels barnflicka och en liiiten städerska iaf..

NÄ nu ska jag tänka på alla barn och fattiga, och alla som far illa så jag förstår hur bra jag har det....MEN GUd skulle kunna tänka på att om det var JAG som hade så mycket pengar. Då hade jag nöjt mig med en städerska och kanske en liiiiten hjälp med barnen.. Men det är bara för att jag inte bor nära min föräldrar.. Övriga pengar som rika lägger på löner till alla anställda hade jag gladeligen donerat till dom behövande.. Fast ifs..dom donerar nog en del OCKSÅ..

Här har ni hennes YBER romantiska rum.. Givetvis med kläder slängda lite varstans.. Hon är ju 19...

Vill ni följaMathildas blogg. så Hittar ni henne i blogglistan till höger. Än så länge verkar det som att hon shoppar mer än passar barn..Ja också hänger hon ju med Mr Big då..

Kraaam Jenny

Det sa bara klick..

Kategori: Köptips..

"Snusen" gjorde att jag bröt mitt egna lilla avtal.. Jag skulle ju enbart secondhandfynda denna månaden.. Men det glömde jag bort när "Snusen" tipsade mig om värsta grejen;)
Det sa liksom klick av bara farten.. JA!!! jag vet.. jag har troligtvis en sjukdom..
Två stycken sånna här ligger på posten och väntar.. Ja.. två.. för det är nåt fel på mig.. jag köper minst två av allt. Kanske har man en släng av lite tvångstankeri;)
-
Bild: Bolig
-
Eller rättare sagt sånna här
Dom kommer dock ligga i lådan tills jag fixat väggen i hallen.. Jag har haft många tankar kring projekt "halluppljusning". Först tänkte jag sätta min älskade tapet som bara skriker efter att få komma upp (den har snart legat nerpackad i sin orginal kartong i 6 månader eller nåt).. MEN så har jag nog bestämt mig för att sätta vit spont ist..Det kommer bli hur bra och ljust som helst.. och alldeles färgglatt ( i lagom dos )med mina krokar.
Vill ni också ha dom?? Ni köper dom billigt HÄR.
-
Tack för tipset:)
-
Kram på er, Jenny

Om jag...

Kategori: Inredning & inspiration


hade en miljon över att handla fritt för så skulle jag nog spendera det mesta av den på BOLIA..
I loooooooove!
Bilder: Bolia

Jenny

Till alla sötnötar..

Kategori: Jtp-Design

Jag har fått till ett erbjudande som är nästa lika bra som mitt tidigare:)
Allt för er liksom..
From NU tom den 8:e Juni kan ni beställa Stora posters för 399:-. Detta gäller alla posters (sist var det speciellt utvalda).
Klickeliklicka här..för att komma till min shop.
Jag har fyllt på med lite nytt och mer är på väg:)
-
Ni som bloggar om mig, NI är uuuunderbara.. Det är fritt att låna bilder från shoppen. Jag blir bara glad:)
Kram jenny

Inred med kontraster..

Kategori: Inredning & inspiration

Vare sig man gillar färg eller inte så gillar jag att inreda med kontraster. Jag antar att det är just därför jag vill ha vitt som bas. Så jag kan bryta med svart;)
Elektricitet
Bolig
Bolig
Hemmakanalen
New times
Sköna hem
Kram Jenny

Det vankas..

Kategori: Inredning & inspiration

tavelvägg här hemma.. Fast med lite större posters. Eller ja.. det blir väl blandade storlekar. Fast jag vet inte.. jag är inte helt säker. Det gäller ju att man verkligen får till det. Det är så lätt att man skapar ett rörigt intryck och det är ju det VÄRSTA som kan hända mig;)
-
-
-
-
Bilder: Boligmagasinet ( i loooove Bolig )
-
Jag blev dessutom vansinnigt sugen på att göra just denna konstellationen på väggen mellan vardagsrummet och matrummet.. Det skulle liksom binda samman rummen..så kan jag smälla upp lite tavlor ovanför..Japp så vill jag ha det just nu.. får se om den känslan håller i sig till i morgon;)
-
-
Oj..vita golv, hehe..Just nu går jag bara runt och myser över tanken att vi FAKTISKT beslutat oss för att lägga golven. Undrar bara NÄR vi ska få till det?
-
Kram Jenny

Hjärntvätt..

Kategori: Jtp-Design

Pga tidsbrist bjuder på gamla bilder (dock två nya tapeter) från Jtp-Design..Allt detta och mycket mycket mer, finns att köpa HÄR.
Ni kan också se detta inlägget som den optimala hjärntvätten:)
Köööp köööp..Äh jag skojar;) Ibland trillar min humor ner på Filips nivå..
-
-
-
-
Tjodelooo..
Kram Jenny

Tjuvtitt..

Kategori: Jtp-Design

Japp då är jag igång och älskar min design igen.. Klockhuset kommer snart upp i shoppen..
En röd sekundvisare ska på sen så..
Passar i bokhyllan på väggen eller bara ståendes lite varstans..It´s a MUST HAVE!
-
Alltså jag måste ju säga att jag har bästa samarbetspartnerna EVER..
Sjuuuukt nöjd:)
Kram Jenny

Lamp...-bord...

Kategori: Inredning & inspiration

Jag har absolut ingen aning om vart jag hittade den här bilden. Men jag gillar den suuuper mkt. Det är ett bprd gjort av en gammal lampskärm. Så himla fiffigt!
Av bara en slump.. så är det...VITA GOLV:)
Jenny

I shoppen hittar du..

Kategori: Jtp-Design

Tjodelloooo..
-
Nu kan ni klicka hem Petras poster.. Den finns i tre olika strl och kommer säljas tom den 24 juni..
30x40 cm 199:-
50x70 cm 399:-
70x100 cm 599:-
-
-
Det har även kommit lite andra nya posters och en och annan tapet. Mer är så klart på gång:)
-
-
Den rosa rutan i tavlan till höger, går förstås att få i valfri färg:)
Ni hittar dom i shoppen..www.jtp-design.se
Kram Jenny

Nytt..

Kategori: Hemma hos mig..

i shoppen..
En alldeles färgsprakande poster.. Plötsligt händer det liksom..Den finns i två olika format.
-
50x70 cm 399:-
eller
70x100 cm 599:-
-
Ni hittar den HÄR.
-
Kraaam Jenny

Hannah piskar maken..

Kategori: Inredning & inspiration

Ni som är Styleroom hängare.. Kommer ni i håg Hannah? Hon är en vansinnigt duktig florist och fixar brud ut i fingertopparna.
-
Nu jobbar hon med det hon älskar mest.. Alltså hon floristar (jag vet att det inte heter så egentligen) och säljer inredning.. Ni kan klicka in på företagets hemsida HÄR och älska allt dom gör.
-
Hannah har även piskat sin man till värsta lyxhus-bygget till sina barn.. Alltså detta skulle Filip inte på något sätt kunna åstadkomma..eller jo kanske sen när jag skickat honom på "snickar/sköta hushålls" utbildning..(någon mer som har män som skall anmälas till den kursen?)
-
HÄR hittar ni Hannahs profil på SR. Där kan ni också kika in i alla hennes album.
-
-
Kolla in denna lekstugan.. NU kan man ju säga att min pappa fick en klar bild över hur Jag Hilda vill ha det..
-
Pappa.. hoppas du läser detta:)
Kram Jenny

Tävlingen avgjord..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Japp då tror jag nog att ni röstat klart.. Vinnarpostern i design tävlingen blev (om jag inte räknat fel) bidrag nr 4. Den kommer läggas upp i shoppen under dagen och ni kommer kunna köpa den from i kväll tom den 24 juni.
PÅ delad andra plats kom:
MIN favorit vann alltså inte.. Tack alla som deltog.. Vill ni veta vem som gjort vinnarpostern? Det var Petra med bloggen Designinsight.. Grattis till dig igen..du har ju vunnit här förut. Men då har det bara tur tur. Denna gången var det pga av din Design förmåga. Du har alltså vunnit ett ex av din egen poster.
Ni som inte vann kan förstås lägga ut era posters till försäljning via era bloggar. Det hade varit kul.
Kram jenny

Filip..Elvis och brudarna..

Kategori: Dumheter..

Som ni vet, klär min man allt som oftast ut sig till Elvis för att inta scenen på diverse platser i Sverige. Man kan ju undra varför han gör det. Jag menar om jag hade en fantastisk stämma och skulle kliva upp på en scen så hade jag nog helst gjort det som mig själv. Eller vad säger ni?
Här har vi iaf svaret till varför han gärna drar på sig sparkdräkten..Alla av det kvinnliga könet blir som förbytta.
Ser ni precis som jag att det bara är vrålsnygga tjejer i publiken..?! När Filip kom hem från denna spelningen sa han, att det bara var tanter på festen.... mmm eller hur.. Bilderna kommer från John Delvis facebook sida (ni kan lägga till John Delvis för att följa honom om ni vill)..
NYLIGEN, efter en liten kommentar på fb av mig, ringde han hem i panik och sa att alla killar stod i baren.. Mmmm eller hur;)
Kolla liksom.. undrar om dom vet att han inte är Elvis på riktigt. Ser ni att det står nån galen brud och viftar med en Scarf..? Det är Filips svettiga scarf.. ganska äckligt eller?! Eller är Filips svett värd lika mycket som Elvis?
Filip och Max som Blues Brothers..
Vill ni boka honom.. klicka in HÄR.
TÄNK vad jag får stå ut med.. det vore ju förargligt om jag inte ens fick vita golv efter dom här bilderna;)
Kram Jenny

Manipulationen är genomförd!

Kategori: Inredning & inspiration

Gaaaah jag blir helt sjuk när jag kollar in på Boligmagasinet..Hur snyggt kan man bo liksom?????? Detta är ju alldeles vansinnigt snyggt tycker jag..Vita golv som vanligt....
Vet ni?! Filip är nu manipulerad till den grad att han tom tipsar sina vänner om att dom ska lägga vita golv. Alltså nu är det nära. Nu sägar han själv:
-Sen när vi lägger våra vita golv.
Det är verkligen på G..
JAG är manipulationens MÄSTARE!! Bara så ni vet. Men så har jag haft en alldeles förträfflig lärarinna i form av min Mamma:)
En kollega till mig noterade att jag bara la ut inspirationsbilder på bloggen där hemmen har vita golv.. Givetvis har jag en ypperlig förklaring till detta! Ni har väl sett det där illusions programmet..hm har glömt vad det heter. Men där har dom ju ett flertal ggr visat exempel på att  man väljer det som man omedvetet ser hela tiden. Eftersom Filip oftast läser bloggen för att veta vad för dumheter jag skrivit om honom så ser han även vansinnigt mkt vita golv. Jaaa.. det måste påverkat honom en del iaf.. Eller vad tror ni?
-
-
-
Bilder: Bolig magasinet.
Jenny

Sista chansen att rösta!

Kategori: TÄVLINGAR!!

Sista chansen att rösta!!!! HÄR hittar ni bidragen.
Jenny

Nytt i butiken..

Kategori: Jtp-Design

I shoppen hitta du under artikellgrupp-Barn lite nya posters till barnrummet.

Hilda behöver en ny poster på sitt rum som matchar hennes säng..Har dock inte bestämt mig för vilken..
KOM IHÅG!! att i morgon koras vinnaren i design tävlingen!!! Rösta på!
Kram Jenny

Då ska det slutföras!!!

Kategori: Inredning & inspiration

Så fort det bara blir sommarlov för mig så har jag vansinnigt mycket projekt jag tänker sätta igång med/slutföra. Ett av dom är hallen. Just nu är det bara kaos..jag känner att den behöver ljusas upp. Första bilden är från Spira är underbar.. Undrar om jag kan få Filip att gå med ett inköp av dessa fantastiska krokar..som nästan inte kostar någonting;)
Spira
Expressen
Stadshem
Living etc.
Undrar ni hur det gick för Hilda och nya sängen inatt?? Då kan jag tala om att hon låg snällt i den ganska länge.. Sen började hon fjanta för att hon var så vansinnigt uppspelt över att sova i "Pippi" sängen. Efter hindra miljoner timmar somnade hon. Kl 04.00 i morse var hon redo att stiga upp. DET VAR INTE JAG. Hon låg i vår säng och pratade till kl 05.00. DÅ gav jag upp, Skyfflade in henne i sin säng och gav henne en flaska välling. Det tyckte hon var ok. Sen sov hon till kl 08.00. Så man får väl ändå säga att det gick ganska bra.
Kram Jenny

Jane fyndar..

Kategori: Hemma hos mig..

Bästa snygglampan.. Visst hade det varit roligare om den var grön.. men grått är ändå ok, 50 spänn liksom..vad har jag att klaga på?
Sen det bästa av allt..
Hildas nya säng. Skoja att den blev perfa. Den är röd och sjukt sliten. Jag hade först tänkt att jag skulle måla den. Men NEJ.. jag tror nog att ljusblå Kartell får lämna rummet ist. Är den inte ljuvlig?! 500 spänn på blocket. Hilda är vansinnigt lycklig och kan inte sluta skratta..Hon tror att det är en Pippi säng, och jaa.. helt olik är den ju inte (i boken alltså). UNDRAR om jag tycker den är lika fantastisk i morgon bitti när hon troligtvis sprungit upp en miljard ggr........
Det ska givetvis pimpas en del nu när nya sängen anlänt. Det måste liksom bli en bra helhet..
Jag måste säga att mitt secondhand shoppande har gått över förväntan. Nere i köket står en gammal industripall. Men den får ni se imorgon...om ni har tur;)
Jenny

Jag är sjuuukt smart..

Kategori: Dumheter..

Alltså vi har bara ett telejack i hela huset.. Givetvis har vi en sladdlös telefon också. Men den ligger oftast någonstans där man absolut inte kan hitta den när det väl ringer. SÅ när jag sitter på övervåningen och jobbar med något (som jag tycker) asviktigt.. Blir jag ytterst irriterad när telefonsäljare ringer och jag stressat måste springa ner för trappan och svara.
-
Jag undrar:
HUR MÅNGA KALSONGFÖRETAG FINNS DET EGENTLIGEN? och hur kommer det sig att man kan driva ett kalsongföretag som är uppbyggt på att man ger bort gratis kalsonger?
-
Filip tackar alltid nej till kallingar på posten.. Han brukar säga att han bara använder svindyra boxer shorts från nåt flaschigt märke. Detta är förstås inte sant. Han använder oftast billiga 3 packs boxer som är köpta på Dressman eller nåt. Oftast används dom tills dom är totalt sönderfisna!!
-
Idag:
Riiiiiing...riiiiing..riiiiing.. (precis när Hilda ska sova middag).. Jag sitter förstås vid datorn och jobbar med nåt MEGA viktigt..Så jag rusar ner för trappan och svarar helt anfådd..
(telesäljaren = ts).
-
Jag:- Hallå det är Jenny.
Ts:-Hej. Jag söker Filip.
Jag:- Han är inte hemma på hela helgen!
Ts:-Är det möjligtvis hans fru eller sambo jag pratar med?
(Här får faktiskt telesäljar-tjejen ett plus för den frågan..Oftast frågar dom nämligen om jag vet när mamma eller pappa kommer hem igen...pga min onaturligt ljusa stämma..)
Jag:-Ja.
Ts:- Åh vad bra. Vi ska nämligen skicka ett paket med kalsonger till din man..
Jag:- Nej han vill inte ha..
Ts:- Jo men det är ju helt gratis!
Jag:- Ja.. men han är alltså jätte, jätte, JÄTTE tjock.. så han brukar liksom inte få på sig sånna kalsonger. (Detta var förstås ljug).
Ts:-.........(tystnad)...........jaha.. men vet du vilken strl han har?
Jag:- Näää jag vet faktiskt inte.. Men han är riktigt stor..
Ts:- ok
Jag:- Hejdå..
Ts:-..ehh.. jaha .. hej..
-
-
Alltså, att säga att Filip var såååå stor var ju liksom en miljard ggr mer effektivt än att ljuga om att man köper svindyra kallingar av finare märke.
Jag är sjukt smart!

Secondhand shopping..

Kategori: Inredning & inspiration

Filip har varit iväg på Stockholms weekend hela helgen med sina polare..Eller ja.. det är vad han har sagt till mig.. Han kan förstås ha hittat på exakt vad som helst. Givetvis så kommer hans hemresa bestå av shopping. Jag kör ju tema "Secondhand shopping" så då är det perfekt att ha sin karl på resande fot.. En gammal industripall och en gammal söt växasäng ska inhandlas på hans hemresa. Så länge ingen annan varit framme och sneakat mina prylar..
När vi snackar begagnat och sånt så är jag vansinnigt sugen på att slänga in ett retro kylskåp (dock nyproduktion) i köket. Ett eller två svarta hade jag tänkt.. MILJONEN vart är du????


Bolig
Hur snyggt är det inte liksom?!!
Jag vet att jag inte fotat mitt lampfynd.. sorry.. jag ska!
Glöm inte att rösta på er favorit poster i designtävlingen!! Vinnaren utses på tisdag. Jag har lagt min röst. Har NI?
Kram Jenny

Käääärlek..och pill..

Kategori: Köptips..

Hur söta var inte dessa tavlor då??!! Dom är handgjorda och produceras av Saraha & Bendrix. Grundaren Veronika designade en tavla till en vän i bröllopspresent och fick då frågan vem som var konstnären, en tid efter startade hon Design Studion som idag tillverkar dessa handgjorda konstverk!
Jag som inte gillar det romantiska är trots allt mega förtjust i dessa ursöta tavlor..Jag är sååå förtjust att jag blir sugen på att testa själv.. Det ser vansinnigt pilligt ut..
Jenny

Rösta!

Kategori: TÄVLINGAR!!

Glöm inte rösta på ditt favoritbidrag!! Jag kommer också lägga en röst.. Man får rösta på sin egen bara så ni vet. Man får dock bara lägga 1 röst.
Kram Jenny

Tävlingsbidragen.. rösta på..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Här kommer tävlingsbidragen..Ni kan rösta på er favorit fram tom Tisdag. Hjälp mig nu att kora den värdiga vinnaren. Jag skriver inte ut namnen på dom som deltar..Men det kanske ni kan lista ut ändå.. Jag tycker iaf det är roligast om man inte vet före vem som gjort vad. Vinnarbidraget kommer gå att köpa i shoppen under en månads tid.

Nr 1
Nr 2
Nr 4
Nr 5
Nr 6
Nr 7
Nr 8
Nr 9
Nr 10
Jag vet vilken som är min favorit. Ska bli kul och se om ni tycker samma:)
Kram Jenny

Hoppa hage ute.. och inne..

Kategori: Jtp-Design

Jag hittade en bild på en hage som jag gillade massor..Snart kommer det komma hagar i vinyl till barnrummen i massor. Ni kommer kunna välja färg och form:)
Jag lägger upp dom i shoppen så fort dom är klara.. Priserna kommer variera beroende på strl.
Det finns redan en variant på hage i shoppen. Men det vet ni ju redan:) Visar den igen för säkerhets skull..
Jenny

Påminnelse..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Jag påminner er om att det är sista dagen att skicka in era bidrag till Designtävlingen. Jag behöver ha dom i jpeg format. Jag kommer lägga ut alla bidrag här på bloggen så ni får rösta fram vinnaren.
Vinnaren får ett eget exemplar av sin poster i strl 50x70 cm. Den vinnande postern hamnar också i shoppen som månadens gästdesigner.
Ni får skicka in exakt hur många bidrag som helst.
Lycka till!!
Tänk på att det är lite bråttom nu om ni ska hinna delta.
Kram Jenny

Mr Big

Kategori: Dumheter..

Oj oj.. vad det är dött här.....Jag har jobbat sen igår så det har inte blivit mkt tid till er.. Sorry..
Som ni vet är min Lilla syster i USA just nu.. Närmare bestämt New York. Häromdagen skrev jag till henne på Facebook..och försäkrade mig om att hon visste vad hon skulle göra om hon råkade springa på Bruce Willis eller Patrik Dempsy eller någon annan av mina Amerikanska män.. Jag fick till svar att hon lovade att hångla upp dom åt mig om hon såg dom.. TÄNK att det typ finns en till som är precis som jag här i världen.. VISST är det UNDERBART..
Jag har inte fått ett endaste sms från henne om att hon kommit fram välbehållen, att resan har gått bra, att hon mår bra och sånt..Idag fick jag däremot en helt annan uppdatering. Jag citerar:
"Inne i NYC på park ave.... Sprang på Mr Big..........JAG DÖR JAG KOMMER ALDRIG HEM IGEN HAHAHAHAHA.."

Det känns bra att hon prioriterar den viktiga informationen här i livet..precis som jag:)
Jenny

Jag har vattenkoppor..

Kategori: Jag & familjen

I morse när jag fortfarande sov:

Felix
:-Mamma..
Jag:-Mmmmmmmm..
Felix:-Har du fått vattenkoppor eller?
Jag:-Va? näää!
Felix:-Nähe..men det ser ut så.
Jag:-Jaha.. men det har jag inte!!!!
Felix:-Varför är du så prickig då?
Jag:-Prickig? Jag har EN finne på hakan..
Felix:- Jaha..men det ser iaf ut som vattenkoppor!

Alltså det är tur att han är så vansinnigt söt.. Annars hade man ju typ blivit sur eller nåt..
Är ni sugna på Filips gästbloggeri?? Han tjatar nämligen så jag antar att jag får släppa in honom lite på bloggen igen.

Jenny

I love my house..

Kategori: Hemma hos mig..

Som "svenne" får man väl egentligen inte gilla sina egendesignade prylar.. MEN det gör jag..Jag älskar framför allt lamphuset i plexi, som är av Jtp-Design by I love plexi. Just detta lamphuset skiljer sig lite från det som ligger uppe shoppen. Jag har bestämt mig för att detta är det snyggaste av dom, så det kommer också läggas upp i shoppen om ett tag. Priset för ett lamphus i denna strl är 799:-
En strl mindre är på ingång, för er som önskar en lite billigare variant av huset.
Jag funderar på om jag skulle beställa hem ett likadant som detta fast lite högre..i rökgrått.. Det skulle vara AS KALAS.. Det får kanske bli så snart..Men denna månaden ska jag ju bara ägna mig åt secondhand shopping. Får se om jag hinner inom Myrornas idag innan jag börjar jobba. Det är lite tajt med tiden. Men jag är ju en tidsoptimist.. så det kan kaaaanske gå:)
Nu drar jag snart till... trumviiiiirvel........GYMMET.. Undrar ni om jag har ont i kroppen idag?? JAAAAA det har jag. Men det är en underbar smärta:)
Kram Jenny

1400 spänn för ett träningspass...

Kategori: Jtp-Design

Jag tycker att vi behöver lite färg här på bloggen..Så här kommer lite färgglada hem..Jag ska fota mitt lampfynd snart..Jag har jobbat hela dan så jag har inte riktigt haft tid.. VET ni mer vad jag gjort???!!! JAG har tagit mig till gymmet.. WOhooooo.. Jag förstår att ni blev lite chockade nu..och att ni säkert trillade omkull av chocken.. Men som dom säger..PLÖTSLIGT HÄNDER DET. I morgon har jag tänkt att det ska hända igen. Dvs OM jag kommer ur sängen. Träningsvärken kommer vara helt sjuk. Jag känner det redan nu. Jag räknade ut att dagens träningspass har kostat 1400 spänn.. Alltså om man slår ut kostnaden / gång sen jag köpte kortet. Men nu ni..NU är jag på G.
Alvhem
Alvhem
Boligmagasinet
Design Sponge
Diyideas
Trine Thorsen
Momy
Sköna hem
Jenny

Fyndmästare..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag har just varit och fyndat.. Ett blocket fynd i form av en grå gammal 70-tals lampa som man fäster på skrivbordet..  för 50 spänn, tjohoo..
Jag har bestämt mig för att ägna kommande månad åt att loppis/blocket fynda. Jag är inte så bra på det där med att handla i andra hand (även om jag lyckats med riktiga fynd emellanåt). Nu tänkte jag se om jag kan bli en fyndmästare..
Jenny

Förväntansfull liksom..

Kategori: Jag & familjen

Alla skriver jämt att jag bjuder på mig själv.. jag tycker att jag MEST bjuder på Filip och hans klantigheter. Själv är jag yber smart, klok och alldeles underbar;)
Men för omväxlingsskull då.. Jag hittade en bild från julafton på mig och båda mina barn (alltså inte Filip då..han är ju egentligen en vuxen).. Detta var kvällen då Hildas vattenkoppor ploppade upp.. Hon ser en smula hängig ut..
Jag ska tillägga att jag ine är vindögd.. Det bara ser ut så.. tror jag..
Vi tittar på tomten som just börjat dela ut julklappar.. Man kan ju undra vem som var mest förväntansfull om man kollar på våra blickar.. Jag ser ut som att ja aldrig träffat tomten tidigare.. Just denna tomten hade jag nog iofs inte träffat. Men ändå...
Jenny

Hemma hos Larsson hittar man..

Kategori: Jtp-Design

I köket hos familjen Larsson hittar vi.. mycket riktigt Jtp-Design:)
Det kommer mer bilder från deras hem.. Fast inte just nu..Just nu skulle jag bara skryta lite över mina tidningsställ.. För er som inte vet (jag tror alla vet, men ändå..) Dom finns i min webshop..Design by MEEEEE!!
Jenny

Office of..Jane the pain..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag har ju lovat (för hundraåtta år sedan) att jag skulle fota nya kontoret.. Bättre sent än aldrig..eller?! Det är inte så kul att fota för jag har ju inte stylat det. Men ni kan ju få se hur grunden ser ut. Peace tavlan ska förstås upp på väggen. Fönsterbräda ska monteras upp. Taklampor ska inhandlas och monteras..och en besöksfåtölj ska fyndas! Det är vansinnigt skönt att äntligen ha en riktig arbetsplats. Jag spenderar liksom ganska mycket tid här.
Kram Jenny

Coola killar heter Ronny och har..

Kategori: Jag & familjen

Jag blev så himla glad idag..
Först för att jag hittade ett inlägg om mig och min shop, från Mamamekko som var så himla gulligt skrivet.
Speciellt det här:
Idag tänkte jag flagga för Jtp-Design. Jenny heter tjejen bakom denna nyöppnade webshop, hon driver även sedan några år tillbaka bloggen Jane the pain. En blogg jag alltid läser med ett leende på läpparna. Hon har humor den tjejen, och bjuder på sig själv. En "bli glad" blogg.


Hon hade använt dessa bilderna och några till.. Ni får kika in om ni vill se hela inlägget..Hon har själv en blogg som BÖR följas. Hon hamnade i min länklista så fort hon kommenterade här..Innan det visste jag inte att hon fanns.
-
Jag var tvungen att ropa på Filip när jag såg inlägget.. Han höll på att dö när han läste det där med humor..
Mamamekko..Du är min nya favorit i livet:)
-
Sen blev jag så glad för att Fru Sätterlund hade fotat massa underbara bilder på sitt fantastiska hem med massa produkter från min shop..
Ser ni? Den gröna allt i allobagen.. S:et ovanför brandsläckaren och Yes please tavlan..I like:)
-
-
Ni är så många som bloggat om mig och min shop, och jag är VANSINNIGT tacksam.. det hoppas jag att ni vet:)
-
-
Och till sist..blev jag så himla glad när jag hittade en ascool kille med musche i soffan (Filips kompis)..Alla coola killar har mustasch..Det är dessutom ASCOOLT att heta Ronny och ha musche.. Ronny har verkligen fattat grejen. Jag frågade om han inspirerats av mitt mustasch-inlägg som jag gjorde för ett tag sen. Men han sa att han inte sett det.. Jag tror dock inte på honom!
Tummen upp för Ronnys mustasch!
Kram Jenny

Clintan is back..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag googlade runt på massa olika sökord och kom till slut till Fridas blogg.. Där sprang jag på Clintan från  min gamla lägenhet..Vilket jobb det var att få den här väggmålningen riktigt bra..Men nu finns han inte mer.. Eller jo..hos dom kopierat och gjort likadant förstås..Det är några stycken på SR.. Sjukt kul att kunna inspirera folk.

Jag har massa fler album på Styleroom.. för att komma dit, klicka HÄR.
Jenny

Morgonbilder..

Kategori: Inredning & inspiration

Lite inpiration så här på morgonkvisten..
Visst är det vansinnigt snyggt med svarta fondväggar.. I love..HettingerSkeppsholmenLiving etcTrelleborg rubber flooring?

Jenny


Testing..

Kategori: Jtp-Design

Testing testing..
Jtp-Design.se
Jag sitter och leker i Photoshop..testar lite..
Det blir sån skillnad när man ser produkterna uppe på en vägg.Jag har dock inte tänkt smocka upp allt så här.
 
Däremot skulle jag kunna tänka mig att sätta upp nån av dom här fondtapeterna. Jag har nämligen fler olika tapetprover som jag måste testa.. Men jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha..Kanske blir det något helt annat.. Jag ska ha lite is i magen för omväxlings skull..Ska prova på det där med att känna efter;)
 

Kanske ska jag våga nåt med färg ist.. får se..

Allt detta finns iaf i shoppen för er som är sugna.

Kram Jenny.

Nytt i butiken..

Kategori: Jtp-Design

I går fick jag en leverans från min plexi-leverantör. Det är exakt lika kul varje gång. Nu har jag fyllt på med massor av tidningsställ. Så nu är det bara att klicka hem dom i lugn och ro..
Jag fick även med lite prototyper på nya produkter vi tagit fram.
Bla en klocka som verkligen är suuper..Den får ni se sen, det är lite fix kvar med den.
Sen har vi den sötaste lilla plexi-ugglan. Tanken var att dom skulle säljas i sexpack som glasunderlägg. Men jag ser ju att dom funkar lika bra som dekoration. Hilda är alldeles tokig i den och vill helst inte lämna ifrån sig den.
Ugglan kommer att finnas i svart och vitt. Jag har tyvärr inte fått några priser än.. Men jag tror inte att den kommer bli så värst dyr. Ugglan är ca 10 cm hög. Den finns även att beställa i större format, 25 cm (den finns i shoppen redan nu för 349:- om jag inte minns fel).
Jag kommer även att lägga upp dessa fantastiskt söta blomkrokar. Dom kommer också att finnas i svart och vitt. Vill man ha dom i transparent plexi går det att ordna. Blomman är ca 7 cm i diameter. Använd den som dekoration eller krok. Själv ska jag ha massor av vita blommor i en stor klunga på Hildas rum...om det någon gång blir klart där inne...och om det får plats...annars kommer jag ha dom någon annan stans. Kanske i hallen eller på toa.
Blommorna, ugglan och klockan kommer upp i shoppen så fort priserna är satta.
Allt är Jtp-Design, by I love plexi.
Jtp-Design besöker ni HÄR, för er som inte vet.. så är Jtp-Design min webshop, som innehåller min egna design.
Kram Jenny

Hemma hos Josefina..

Kategori: Inredning & inspiration

Josefina är en tjej som inte bor allt för långt bort ifrån mig. Jag har aldrig träffat henne men hon är nog en av mina mest trogna läsare.. I dag fick jag vansinnigt snygga bilder skickade från henne.. Hon har nämligen som jag världens snyggaste Modesty tapet:) Hon till skillnad från mig har flera stycken suuupersnygga modesty tapeter. Nu tycker jag att det ser ut som att hon borde skicka mer än bara bilder på tapeterna...så jag hoppas hon gör det.
Denna tapeten gillade jag nog bäst. Kolla golvet.. AVIS!
Frågan är om jag inte ska.....klickeliklicka..schyyyy säg inget till den skallige..Nej han skulle inte märka någon skillnad på om det kom upp en ny tapet eller inte..Han är liksom förblindad när det gäller nya frisyrer, kläder, skor, och framför allt inredning..Häromdagen tog han på Hilda en jättefin klänning som han inte kände igen..En super dyr designklänning..som kanske inte skulle användas på dagis..Nu är det bara att hoppas på att såsfläckarna går bort..Det är ju liksom lite bättre om man har lekkläder på dagis 8dom kan vara snygga iaf) och dyra designklänningar på kalas..och röda mattan typ..
Tillbaka till Josefinas snyggtapeter..
Och till sist denna.. men den käner ni ju igen från mitt hem..
Jag måste nog säga.. I love Josefinas hem!
Har du också ett hem som liksom faller i glömska. Maila gärna bilder till mig ( janethepain@live.se )så kanske jag visar upp dom på bloggen:)
Tapeterna finns att köpa på www.photowall.se
Jenny

Ännu en seperation på g..

Kategori: Jag & familjen

Som ni vet håller vi på och fixar med vår altan.. Det är verkligen kaos i hela trädgården. UNdertiden tills vi målat och bytt en del vindskivor har vi köpt ett sånt här på Ikea
Det ser inte mycket ut för världen när man ser det så här.. Men det blev ganska bra (förutom vissa problem som tillstötte)..Vi måste höja det en bit.. vilket leder till att alla gardiner måste förlängas.Oftast när jag och Filip ska montera/bygga något slutar det nästan i en seperation..Gårdagen gick till så här:
Filip:- Fan, faaaan, faaan.
Jag:- Kan du sluta säga fan hela tiden? Det går liksom inte bättre om  du svär.
Filip:- Mmmm... faaaan nu tappade jag en skruv i springan på altangolvet.. Jävla....skit..VAR ÄR BESKRIVNINGEN??? FAAAAN.
Jag:- Men sluta..jag fattar inte så här är det alltid..
Filip:- Jenny.. nu tycker jag att du skapar en profil på Match.com
Jag:- VA??
Filip:- JA.. så söker du en händig hantverkskille..en snickare typ. Sen kan du vara ihop med honom några år så han får fixa allt här hemma.
Jag:- VA?
Filip:- Ja. Det är ok för mig.. Sen när allt är klart kan du dumpa honom, så kommer jag tillbaka.
Jag:- Mmm det var ju ett bra förslag.. VAD får dig att tro att jag skulle byta tillbaka till den ohändige när jag fått smak på den händige??
Filip:- Ehh..just det..
Jenny

Det bästa med Norge..

Kategori: Köptips..

Är det någon mer än jag som är vansinnigt förtjust i Blafre produkterna.. Its a must have!!
Kvällen ska ägnas åt att packa beställningar så att jag kan skicka dom i morgon fm.. Sen ska jag ladda hem "Off the map" från kanal5.se Jag missade det igår när jag jobbade, och det går ju bara inte för sig!
Tjohoo.. glöm inte Designtävlingen..och glöm inte att det är fraktfritt i shoppen fram till den 18:e maj!!
Kram Jenny..

Silvrigt värre..

Kategori: Köptips..

Presenttips..
presentjakt.se kan man köpa dom här ursöta handgjorda ringarna..
Jag skulle vilja ha två.. en med Felix och en med Hilda
Jenny

Bakfeber?

Kategori: Inredning & inspiration

Oj nu kan jag inte låta bli.. Lotta med butiken Många rum bloggade häromdagen om kak-knappar.. Ni som missat det.. Här har ni länken till receptet. Ni kan ju baka dom och sen skicka över dom till mig.. Farmor-det kanske kan vara nåt för dig..bakmästarinnan!!

Lotta fyller på sin butik med massa nytt. Ni missar väl inte hennes underbara betongbutik (hon säljer annat också).
Jenny

Snabba på kanske..

Kategori: Hemma hos mig..

Det går långsamt nu.. Jag har liksom fortfarande inte köpt ramar till mina posters.. Dom står snällt på matbordet och väntar på att bli med ram..Antar att dom får vänta ett tag till..
Posterna finns att klicka hem på Jtp-Design, fast det vet ni väl redan?!
Sommmarlovet är nära nu.. Jag tror att jag längtar mer än någon annan i hela världen efter just sommarlovet..Fy sjuttsingen vad skönt det ska bli. Förhoppningsvis hinner vi få i ordning allt sånt där som inte hunnits med här hemma hittills..under ledigheten alltså..
Vad har ni för projekt i sommar?
och.. är det verkligen ingen av er som har supertips på bästa inredningsbloggarna?
Jenny

Vita ljusstakar på plats..

Kategori: Jtp-Design

NU har jag lagt upp ljusstakar i shoppen. Vita finns nu till beställning som ni önskat. Även den transparenta har kommit i en högre variant..Jag måste ju ha minst tre av allt.. så nu känns det mer komplett;)

Ljusstakarna är i måtten:
20 cm
25 cm
30 cm

Dom svarta och vita ljusstakarna är något dyrare än dom transparent.. Detta beror på att färgad plexi är dyrare i grunden..

Jag väntar ett lass nya tidningsställ, samt lite söta ugglor, fjärillar och en suuupersnygg klocka..Jag fotar förstås så fort jag fått hem det.

Jenny

Tävlingen..

Kategori: Hemma hos mig..

Ni glömmer väl inte bort Design tävlingen?!! Skicka din egendesignade poster till mig  innan den 20:e maj. Jag behöver ha den i Jpeg fomat. Vinnaren får sin egen poster i strl 50x70cm. Vinnade postern kommer även säljas i shoppen under en månads tid.

Jenny

I looove my...

Kategori: Hemma hos mig..

Jag vet att jag är uuuuuurkass på att lägga upp foton på mitt/vårt egna hem.. Jag tänkte att jag skulle bli bättre på det. Så.. here comes the livingroom.. I loove my Modesty!
Jag vet att det fattas ljus i ljusstakarna.. men så är det.. När man står i affären med två gapiga vansinnigt galna ungar..och en man.. Då glöms det lätt bort att man skulle köpa blockljus..Man får liksom vara glad om man kommer hem som en hel familj. UTAN att mamman har blivit bortförd till en sluten anstalt...för lite galna människor..
Vi har sjukt mkt ljusinsläpp nu när vi tagit bort altantaket.. Det är kanon..om mna bortser från att det inte går att titta på tv..och att det blir så varmt att man inte kan sitta i vardagsrummet.. Vi har en tillfällig läsning tills allt med altanfixet är löst. Ni ska få se SEN..
Jenny

Jtp gillar fett!

Kategori: Jtp-Design

Lite mörk bild.. Men hemma hos Gina hittar man lite prylar från Jtp-Design.. Jtp her self Gillar fett;) Jag alltså..
Jenny

Snart morsdag..

Kategori: Jtp-Design

Ni missar väl inte att det snart är morsdag, söndagen den 29/5?! Filip.. jag vet att jag inte är din mamma (även om det ibland kan verka så...) Våra barn är ganska små så dom behöver nog lite hjälp med den fina presenten dom kommer vilja ge mig...OBS! en extra fin eftersom jag jobbar den dan!!;)
www.Jtp-Design.se kommer ni förstås kunna handla dom finaste morsdag-presenterna:)
Deställ era morsdag-presenter innan den den 18:e maj så slipper ni betala frakten. Klicka bara i avhämtning som leveranssätt, alltså jag skickar dom, det är bara för att ni ska slippa betala frakten:)
Denna poster ligger snart uppe för beställning..
Jenny

Romance by Josse..

Kategori: Inredning & inspiration

Nu bjuder jag (eller egentligen är det Josse som bjuder) på romantik i lagom dos.. Välkomna hem till Gudmors-Josse..Hon har världens mysigaste trerummare i centrala Helsingborg..I like a lot!
I bokhyllan står Farmor och farfar.. FARMOR-grundaren till dom DOUBBLE..(skånskt uttal för dom dubble kakorna).
Och till sist så bjuder jag på Josse "her self in action"(hon skickade liksom en miljard bilder på sitt hem..men ingen på sig själv..TUR att jag kunde lösa det själv)..här fotad med en väldigt stilig karl i MUSTASCH;) Ja.. ni känner väl igen honom..eller?!
Alla ni som köpt prylar från min shop.. Ingen blir gladare än jag om ni mailar över bilder på era saker på plats i ert hem.. Jag använder gärna bilderna här på bloggen (länkar så klart till er som vill) samt i shoppen.
Kram på er..Jenny

Hjälp..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag skulle vilja ha lite bloggtips. Vilka är era fem bästa inredningsbloggar? Jag är på jakt efter godbitarna..
Kram Jenny

Bokhyllor/lådor..

Kategori: Inredning & inspiration

Jennys hus gjorde ett inlägg om denna fiffiga "bygg själv hylla".. Det gav mig världens budget idé. Ikea hade nämligen nästan exakt sånna här trälådor i olika format för några år sen. Vi har ett gäng på landet. NU tänkte jag att jag skulle komplettera och köpa till fler för ett litet bygge. MEN dom fanns förstås inte kvar i sortimentet, grrrrrr...
Brickbox
Alltså lådorna såg verkligen exakt ut så här..fanns i svart och vitt..Min lådor kommer aldrig räcka till ett helt bokhyllebygge.. Så typiskt!
Men jag kan iaf tipsa om Jennys hus bloggen.. Har ni inte kollat in hos henne tidigare så gör det. Hon tipsar alltid om massa kul och annorlunda pyssel..
Jenny

Vansinnigt snyggt..

Kategori: Inredning & inspiration

Om jag får säga det själv..
murdockyoung
Speciellt gillar jag träväggen längst ner till vänster.. Snacka om att ha lyckats med sin råspont..
Jenny

Plast på väggarna..

Kategori: Jtp-Design

Jag har ägnat dagen åt att skriva väggtexter och väggord som ska upp i shoppen.. Ganska kul. Just nu väntar jag på att min datorsupport ska ringa upp mig.. Jag behöver lite guidning för att få det riktigt bra.
Det kommer bla komma lite färgglatt till barnrummet.. Även färgglatt till andra rum..Ja ni får se sen när allt är klart. Som sagt förslag och önskemål mottages.
Inga priser är satta. Men jag hoppas kunna hålla dom sjukt låga i jämförelse med andra företag..
Jenny

Stryk-på-motiv..

Kategori: Köptips..

I påskas när vi var och hälsade på Gudmors-Josse fick hon världens roligaste (tycker jag) present..Jag menar ni kan ju gissa hur glad hon blev när hon fick detta ytterst användbara linne i påskpresent av Hilda.. hehe..
Detta motivet och många många fler finns att köpa på www.gladagrodan.se
Till Filip har jag gjort en "I love booops" tröja..
Alltså jag skojar... jag har inte det!
Jenny

Showroom..

Kategori: Jtp-Design

Mitt hem har förvandlats till värsta sortens showroom.. Men det kan förstås inte hjälpas.. Jag kan väl inte säga att jag ogillar det heller..I veckan får jag hem nya produkter. Sen får jag nog ligga lite lågt ett tag. Tänkte dock utveckla lite nya väggtexter och väggdekorer. SÅ om ni  har några förslag är ni hjärtligt välkomna att skicka in dom:)
Kruka- Jtp-Design
Poster-Jtp-Design
Liten poster-Jtp-Design (har bara inte lagt upp den i shoppen)
Ljusstakar i svart och vitt- Jtp-Design
Lamphus- Jtp-design (fast det syns knappt).
Ni missar väl inte design tävlingen?
Svar till Petran: Du får skicka in hur många ni vill. Men jag behöver ha dom i jpeg format, tryckeriet kräver det..
Ha en bra dag i solen allihop.
kraam Jenny

Dagens fix och trix..

Kategori: Jtp-Design

Så här snygga bokstäver fixar man lätt som en plätt.. Dom finns i min shop.. kan man säga iaf. Bokstaven är i transparent plexi, den finns i tre olika storlekar. 30 cm, 50, cm och 70 cm, och två olika typsnitt. Du bestämmer själv vilken eller vilka bokstäver du önskar. Snygga papper hittar man lite varstans.. Just detta kommer från Blafre design. Men man kan förstås använda tapetspill och andra snygga papper också.

Så här gör du:
1. Välj ditt snygga papper.
lägg bokstaven på pappret. Rita av bokstaven på pappret och klipp ut. Eller gör som jag, skär ut den med bokstaven som mall. Då blir den exakt.
2. Limma på framsidan av pappret med ett limstift, ta inte för mkt lim. Det räcker att limma lite i kanterna. När limmet torkar så syns det inte.. Lägg sen plexi-bokstaven på pappret och måtta in så att pappret och bokstaven passar perfekt.
3. Tadaaa klart! Nu har du en färgglad bokstav som ingen annan har.
Bokstäverna leveras med hål och distanser för väggmontering. Men vill du hellre ha hålfria bokstäver så fixar vi det.
-
-
Här kan du specialbeställa dina bokstäver.
-
När vi bygger Hildas säng kommer jag göra så här med hela hennes namn i olika sorters papper.. Kanske lite olika strl på bokstäverna också för att få en lekfull effekt.
-
Bara för att det är NI.. så kan ni just nu köpa tre transparenta bokstäver i strl 30 cm till priset av två. Skriv bara med i meddelande rutan vilken er tredje bokstav är:)
Kram på er alla hemmafixare.
Jenny

Gillas BIGtime..

Kategori: Köptips..

Kolla här då..
Hemma hos Fru Sätterlund hittar man sånna här snygga saker.....
och Hemma hos Petran hittar man så här snygga prylar..
Hon vann tävlingen där priset var snyggaste tidningsstället ever;)
Detta gillas BIGTIME..
Ni hittar varorna i shoppen..Ni kan klicka på bilden nedan så hamnar ni direkt i shoppen.
Kram jenny

Hilda goes Elvis..

Kategori: Jag & familjen

Kan man bli snyggare än så här?? Nä jag tror inte det.. !
Jenny

Just nu!!

Kategori: Jtp-Design

Jenny tipsar..

Kategori: Köptips..

Jag hittade en för mig ny webshop. Ni kankse har besökt den tidigare? Dom hade iaf en hel del roligheter.. En del snyggheter också. Till ett äldre barn skulle man kunna handla hur mkt som helst för att skapa det coolaste barn/ungdomsrummet.
Ni hittar prylarna på inredning.nu
Soppåsarna är ju min givna favorit.. Kan sopor se trevligare ut eller?! Fats på riktigt gillade jag pennhållaren i form av en pennvässare.. Den kanske måste klickas hem till kontoret...
Jenny

Design tävling...

Kategori: TÄVLINGAR!!

Petran kom med bästa förslaget ever..Hon hade noterat (utan att jag hunnit skrivit om det här) att min lillasyster fått äran att gästdesigna en poster i shoppen. Filip har också önskemål att gästdesigna..så det kommer väl lite mans/sportposter inom kort.....
Petrans förslag var att jag skulle ha en tävling där man kunde vinna en "gästdesign". Visst var det en jättebra idé. Jag tänker så här:
Ni fixar ihop ert tävlingsbidrag.
Maila över det till mig i jpeg format eller psd format. Jag väljer ut det vinnande bidraget som publiceras här på bloggen den 20:e maj.
Vinnaren får en poster i sin egen design i måttet 50x70 cm, värde 399:-. Postern hamnar även i shoppen som månadens gästdesigner.
Vinnaren får inte ta del av ev inkomst vid försäljning i shoppen.Här har ni Design by little sis M. Finns att beställa i shoppen i strl 50x70 cm.
Lycka till allihop:)
Kram Jenny

Pimpad shop..

Kategori: Jtp-Design

Jag har ägnat dagen/em till att pimpa shoppen. NU äntligen tror jag att jag är nöjd. Nästa vecka kommer det dessutom hem lite nya produkter.. Tjohoo vad jag tycker det är kul.
Ha en bra helg:)

Josse kompenserar med mustasch..

Kategori: Inredning & inspiration

Gudmors-Josse tipsar (som kompensation för att hon sölar med bilderna på sitt hem..) Detta var en himlans bra kompensation tycker jag. Kolla vilka fantastiska posters hon har hittat. In looove kan man väl säga..


Ni hittar posterna HÄR.

 

Mustaschpostern är ju bara ett MUST have för min del. Jag som älskar mustaschkillar..Jaaaa.. jag vet att jag typ är den enda i världen som gillar killar/män med mustasch.

Fast nu när ni får se alla dessa underbara män kommer ni bli mustschgalna ni med..Vi börjar med den BÄSTA av alla (Filip som Lilla Fridolf):

Jenny Ekberg  
 
   
 
Vilken av mina mustaschemän gillar ni bäst..?
Jenny


På ingång..

Kategori: Jtp-Design

På g.. jag är ledsen att jag tjatar om min shop. Men jag har blivit lite beroende av just bestämmandet.. Antar att jag håller på att bli maktgalen;) Det är vansinnigt kul att få bestämma hur allt ska se ut. Sen är det ju så vansinnigt kul att ni handlar av mig. Just nu är det en del nytt på g..

Snart kommer min första klocka. Den kommer lätt bli en favorit för min del. Det kommer även komma ursöta glasunderlägg, väggdekorugglan och plexiugglan. I like a lot! En himlans massa tidningsställ är också på ingång, och vita ljusstakar.

Tapetutvecklingen är också på g.. det tar bara lite tid.

 

Jenny

Grönt är skönt..

Kategori: Inredning & inspiration

Nu har jag bestämt mig..Jag har tjatat om en ny fåtölj här hemma. Men eftersom jag hellre vill ha nya golv tänker jag ta hem min allra grönaste skönaste fåtölj från landet. Den ser ut typ som denna. Fast den är illgrön. Armstöden ska få bli lika gröna som tyget.. Kanske blir det en tur till landet i helgen.


folkbladet.nu

Jenny

Jag drar till posten..syrran till US..

Kategori: Jag & familjen

Idag drar jag till posten för att hämta ut mina Jtp-Design posters.. Minns ni? Jag beställde 4 stycken sånna här..
Så jag antar att det är jag (och Filip..) som åker till Ikea och shoppar ramar i helgen. Tänk vad glad han ska bli...he he.
Idag åker även Lill syrran som ska till Staterna ifrån oss. Helt sjukt. Vi kommer liksom inte se henne på över ett år.. Felix sa i morse:
-Mamma om hon ska vara borta så länge kommer jag typ glömma bort henne..
Själv tycker jag att hon är ganska svår att glömma efter som hon är snäppet knäppare än mig.. Jag kommer typ böla när hon åker..USCH!
Jenny

Romance..

Kategori: Inredning & inspiration

Håll i er.. Idag tänker jag bjuda på inspiration för er som gillar den romantiska stilen.. Jag är inget big fan av detta själv, även om jag kan tycka att det är fantastiskt fint hemma hos dom som fått ihop stilen. Det gäller att få ihop stilen så den ger ett skönt helhetsintryck..Det gäller ju iofs med alla stilar. Jag kommer ju snart bjuda på ett romantiskt reportage som kommer heta "Romance by Gudmors-Josse".. (om hon bara skickar bilderna....JOSSE!! rappa på!!!)
Vi börjar så här.. Jag har hittat den ultimata webshoppen för er som gillar denna stilen.
Ni hittar den HÄR.
Kram Jenny

Filip och kärleken..

Kategori: Jag & familjen

Jag:-Filip..om du fick välja mellan mig och Hockey.. vad skulle du välja då?
Filip:- .................................hmm....
Jag:- Vaddå??? Vad hade du valt?
Filip:-Det beror på vilken match det är!
Jag är nog tillsammans med den mest romantiske eller vad tycker ni?
Jenny

Prickigt värre..

Kategori: Köptips..

Är inte detta den sötaste lampskärmen?! Jag skulle kunna byta ut allt på Hildas rum för att köra ett rött tema ist.. Fast det kanske blir lite dyrt bara för att jag hittat en röd lampskärm.. Men nog kommer det bli en del prickigt på hennes rum nu när det är dags att strukturera upp hennes miniyta..Det ska smockas upp förvaring.. säng ska också byggas. Jag väntar bara på att hon ska fatta att man kan klättra ur spjälsängen..

TAKLAMPSKÄRM PRICK
Lampskärmen hittar ni på www.anyhow.se

Jenny

Call it design..

Kategori: Köptips..

Jag hittade en liten nätbutik idag.. Perfekt för er som gillar smått och gott.
Kolla in HÄR.
Jag gillade kroken bäst..Har faktiskt inte sett den någonstans förut.
Jenny

Mode..för småkryp..

Kategori: Köptips..

Idag tänkte jag frångå inredning lite och gå in på mode.. Mode för småkryp..(alltså barnen)..Det finns så vansinnigt mycket fina barnkläder nu förtiden.. Men om man vill ha den allra coolaste/sötaste ungen så shoppar man sina barnkläder på www.oiidesign.se Dom har ofantligt många olika designmärken att välja på.. Priserna är humana och kläderna fantastiska.. Det är svårt att INTE klicka ihjäl sig när man går in på deras sida.
Visst är bilderna fantastiska.. Söta ungar måste ju ha söta kläder.. det finns ju inget annat..
Oj jag hittade visst 4 must have till Hilda... Jag menar..HUR ska hon klara sommaren utan dessa? En klänning till varje tillfälle heter det ju;)
Jenny

Fixat..

Kategori: Jtp-Design

Jag har ägnat hela går dagen med att jobba med shoppen.. Men nu tycker jag att det är mycket bättre. Nu kan ni se hur alla posters ser ut inramade. PUH!!
Nu är det bara tapeterna och väggtexterna kvar att fixa..Men det hinner jag inte nu..
Veckans erbjudande: Köp en stor poster 70x100 cm och få en liten valfri poster på köpet. Bara för här på bloggen.
Jenny

Vimplar..

Kategori: Jtp-Design

Nu finns det en toksnygg vimpel i shoppen.. och det kommer komma fler i diverse färger och mönster..
2.5 lång på rött band med blandade vimplar. Ni kan köpa dom HÄR. Det finns faktiskt en alldeles egen flik för BARN i shoppen nu. Den kommer förstås fyllas på efterhand.
Passa på och kolla in Felix suuupersnygga drake (i vänstra hörnet)han pysslat ihop i skolan.. Bästa pysslet ever!
Jenny

Fri frakt och vinster..

Kategori: Köptips..

Passa på att beställ varor från världens bästa barnbutik, BARNVÄNLIGT. Om jag klickar hem en endaste pryl kommer Filip bli galen och skrika rakt ut... Men.. om jag inte klickar hem nåt är det kanske JAG som blir galen och skriker rakt ut;) Just nu har dom en fraktfri vecka..
Sötaste ugglan ever.. Perfa på Hioldas rum.. som vi har rivit ut..för att göra om..
Arga snickaren.. håll dig borta;)
Denna har vi.. men vi skulle kunna ha en till, till mitt nya hallprojekt..
Denna skulle vara perfa i hallen..
Och hästen skulle ha en klar plats i vardagsrummet.. Det är ju givet att vi behöver allt detta!
Detta tycker jag att jag borde klicka hem.. Åh dom har så fina saker..Vi får se om jag kan hålla mig från några inköp..
Man kan dessutom vinna ett presentkort hos dom på 1000:-. Man är med i tävlingen genom att gå in på www.barnshopping.se och rösta på Barnvänligt som årets barnbutik.. Det kommer jag göra. Inte för att vinna presentkortet (eller ja.. jag vinner gärna det;)) men mest för att jag verkligen tycker att dom är BÄST.

Nytt erbjudande.. bara för er:)

Kategori: Jtp-Design

Nu är mitt poster erbjudande över i shoppen.. Men jag tänkte så här.. Eftersom ni varit så poster-tokiga så gör vi ett nytt erbjudande.. Men bara för er bloggläsare.
Om man beställer en poster i måttet 70x100 cm så får man valfri liten poster på köpet. Hängde ni med?
Så här gör ni:
Beställ den poster du önskar i måttet 70x100 cm.
Skriv sedan i meddelande rutan i kassan vilken liten poster du önskar. (då fattar jag dessutom att ni läst bloggen)
Det kommer komma lite nya posters under dagen. Hoppas ni ska hitta något ni gillar.
Ni hittar dom i min shop..www.jtp-design.se
Jenny

Trädgårdskaos...

Kategori: Hemma hos mig..

Min pappa var här på en kortvisit.. Han hjälpte oss en del med trädäcket..Det ska byggas ett trappsteg, läggas sten. Sättas upp ny panel på väggen in mot grannen. Samt sättas upp nya spaljeér in mot grannträdgården. Vindskivorna ska målas..Trädgårdsmöbler inhandlas, markis upp..Ytterbelysning ska också fixas. MEN SEN ska allt vara klart. Sen är det bara resten av trädgården kvar..Just nu känns det vansinnigt kaosigt.
Usch detta är en riktig skäms-bild.. Men det kommer bli bra....sen!
Kram Jenny

O piffat..men typ klart..

Kategori: Jag & familjen

Nu är hela altantaket borta.. Fatta hur ljust det blev i vardagsrummet..och trädäcket ser sjukt mkt större ut. Jag tror faktiskt inte att vi kommer bygga nåt nytt tak. Det får nog bli en maffig markis i svart ist.. SÅ den som råkar ha
20 000:- över till min markis är välkommen att skänka dom:)
Petran frågade ang mitt kontor.. Det är i princip klart.. Används flitigt men är än så länge totalt opiffat.. Men jag ska fota...jag lovar:)
Jenny

Nu har jag hittat dom....

Kategori: Köptips..

Efter mycket letande har jag äntligen hitta dom utemöbler som JAG vill ha.. Jag hittade dom där jag minsta av allt trodde att jag skulle hitta dom. På JYSK!! Jag är verkligen inte ett fan av JYSK.. Men dom här kan jag nog inte motstå..Likeilike..

Jenny