jane the pain - inredning & sånt..

Vi önskar oss..

Kategori: Jag & familjen

Alltså om man kan trolla lite med tiden..
OM jag barea hade en fungerande kamera just nu...
Arga snickaren hade dött på plats om han kom hit just nu..Vi/jag gör nämligen ALLT på en gång..
På Felix rum har jag tapetserat halva hans skrivbordsvägg med den coola ziggzaggtapeten.. Den räckte inte så jag gick till färgaffären och beställde en ny rulle..2 dagar senare ringer färgtanten för att tala om att just den tapeten har utgått. Jag fick snällt beställa en annan bubbles tapet..som jag nu ångrar och ej får lämna tillbaka..Tänker ändå beställa en annan tapet. Tror det blir ziggzagg fast i sivergrått och vitt. Felix vill det.
Sen har jag snart målat alla golven grå. Bara en stykning kvar i köket..SKÖNT när det är klart!
Filip har äntligen målat taket i köket..Det vara bara 2 år sen han skulle ha gjort det... Den som väntar på ngt gott liksom..Under trappen ska det hängas skolkrokar till barnens jackor..En liten hall bänk ska även inhandlas.
I vardagsrummet håller jag på och sätter upp en återställartapet för att släta till en viss väggrivning som gjordes för ett och ett halv år sen.. Där ska sen målas.
Vi lever dessutom med en viss lyx som trösklar:) Bara ett fåtal lister som ska upp och sen målas. Men jag är på g. Tror kanske att jag får ta mig ann lilla toan och göra den ordentligt snygg också:) Kanske med den nya snygga tapeten som inte får komma upp annars..
Visst är det skönt när man har saker att göra;)
Filip har dock LOVAT att vi ska ta in hantverkare till altanen..Så ni som undrar vad vi önskar oss i bröllopspresent...EN ALTAN!!! Eller iaf pengar till den. (ett smart drag hade varit att strunta i bröllopet och lagt dom pengarna på en altan ist.. men nu är vi inte smarta..). Kanske en knäpp sak att önska sig. Men det är nog det enda vi vill ha tillsammans. Pryttlar har vi liksom så att det räcker och blir över..Även om jag skulle skriva en lång lista med saker som JAG skulle vilja ha;) Men den listan gälls inte.. för då måste Filips lista också gällas och DÅ kan det gå riktigt illa..
Jag ska försöka skrapa fram lite bilder så det blir en kul blogg att följa igen..
Hoppas ni har det bra.
Kram Jenny

Före min tid..

Kategori: Hemma hos mig..

Alltså helt seriöst..
Har alla reportrar nån typ av radar.. Typ, nu är det som allra värst hemma hos Jenny. Hon har rivit upp exakt hela huset. Ingen möbel står där den ska vara.. Hela vardagsrummet är intryckt i ett allt för litet kök för att vardagsrumsgolv och matrumsgolv ska kunna målas... DÅ..ringer Expressen och vill ställa några snabbfrågor samt skicka en fotograf.
Tydligen är jag helt före min tid då jag för flera år sedan smällde upp Golv på väggarna..NU är det JÄTTE modernt att ha golv på väggarna. Det hade ju inte jag en endaste aning om..Men nu har jag svamlat fram en del svar om hur jag egentligen tänkte när jag golvade väggarna.. Jag minns knappt hur jag tänkte. Jag tror nästan att det höll på att sluta i serperation. Det gör det ju oftast när jag och Filip ska göra ngt hemmafix.
Kl 18 kommer det iaf en fotograf hit. Han kommer få det svåraste jobbet i världshistorien.. Han ska fota i kaoset utan att få med det.. Vi får verkligen se hur detta går...
Så här såg det ut för några år sen.. Men det var ju då det..
Jenny

Dammgrått..

Kategori: Hemma hos mig..

Japp.. Det är helt klart och tydligt att jag lider av TIDSBRIST..Helt sjukt. Jag vill ha mer tid!
Idag har jag ägnat dagen åt att måla golv igen.. Det bev inte svart och inte vitt utan grått.. DAMMGRÅTT. Det måste ju ändå vara den mest tacksamma färgen. Man skulle kunna kalla det betonggrått också.. I köket har jag en idé som innehåller färg. Det är ju vår och då blir jag alltid färgsugen..Jag har inte förankrat idén med Filip. Jag tänker bara göra utan att säga:) Annars sätter han bara stopp och det är ju inget bra. Mitt objektiv är fortfarande paj och jag har inte hunnit fixa ett nytt, så bilderna får ni fortsätta att vänta på....som sagt TIDSBRIST!
Mina golv blir inte så här mörka.. men visst är det ok..
Jenny

Inbjudan är äntligen ute..

Kategori: Jag & familjen

All min tid verkar ha gått upp i rök.. Hur 17 får folk ihop tiden när dom jobbar raka veckor?? Jag trivs med att göra det.. MEN vad lite tid man får över.
Nu är iaf bröllops  inbjudningarna utskickade..utom till tre personer vars adresser jag saknar. Men dom kommer så klart också att skickas....förr eller senare......
Eftersom jag fått en knäpp och tycker att det är så sjuuukt kul med tema fester så blir det förstås ett tema bröllop:)
Så här ser inbjudan ut.
Filip säger alltid att "allt är inte svart eller vitt". MEN det är just var det är. Allting är precis svart eller vitt!!
Jenny

Jag finns..

Kategori: Jag & familjen

Hej på er ..
Jag tänkte bara tala om att jag finns fortfarande... Det är bara extra mkt just nu.
Går en utbildning som tar all tid och lite till... Sjukt svårt att hinna med. Men ack vad jag investerar i mig själv:)
Just nu har jag min pappa och min elaka styvmor på besök. Dom har passat påsklovsbarn i två dagar samtidigt som ES syr klänning åt mig och Hilda. Vi (jag och Hilda) ska ju vara alldeles gudomliga våra bröllopsklänningar. Ni som väntar på inbjudningarna kan vänta några dagar till. Dom kommer efter påsk.
Givetvis är det bröllop med tema. Vad annars liksom. Dock inget peruktema denna gången;)
Håll ut.. jag är snart tillbaka.
Kram Jenny