jane the pain - inredning & sånt..

Jag gillar..

Kategori: Köptips..

Är ni fler än jag som är överförtjust i dom söta små bokstöden från Zuny.. Det finns hur många som helst att välja på.
I min nya bokhylla tycker jag absolut att jag borde ha två...minst;)
Dom finns bla att köpa HÄR.Jenny

Sjukt inspirerande..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag hittade detta underbara hem på Boligmagasinet.dk
Sjukt inspirerande. Jag konstaterar att bokhyllor är underskattade här hemma. Jag tror den där string hyllan kommer ge världens lyft här hemma....Även om det tar ett år innan den kommer att vara på plats;)
Jenny

Jtp-Design

Kategori: Jtp-Design

Tian klockan..

Kategori: Jtp-Design

Barnarbete..

Kategori: Hemma hos mig..

Det grejas för fullt här hemma. Kontoret har blivit uppfyllt med en himlans massa bokhyllor så att jag kan hålla reda på alla papper och lagervaror.
Hildas rum rensas från på tok för mkt leksaker. Sen håller vi på med hennes lilla kökshörna också så klart.. Felix rum ska också iordningställas. Han har själv lite nya idéer på hur det ska vara..
Vårt sovrum är kaos och kommer vara ett bra tag till. MEN så är det ju att bo hemma hos oss.
Filip tycker att allt detaljfixande suger fett. Därför tar han till expertkunskaper på hög nivå..
Jenny

Många rum..

Kategori: Köptips..

Oj oj oj.. vad händer här då?! Lotta med underbara webshoppen Många rum utökar sitt betongsortiment med lite andra godheter.. Kolla in hos henne genast!!
Jenny

Krukor med eget budskap..

Kategori: Jtp-Design

ÄNTLIGEN har jag haft lite tid att sitta och jobba med min lilla shop. Det är så mkt som ska fotas om och struktureras upp på hemsidan.
Att hinna fota allt är svårast..
Det får ta lite tid till.. Sen så ska jag nog bli nöjd;)
Dagens nyhet är den ursnygga krukan i plexi. Nu kan ni beställa den med egen påhittad text.. Himlans smart present dessutom. Visst hade det varit kul att få en blomma med en alldeles personlig kruka!
Ni hittar den HÄR.
Vill man ha krukan blank så går det så klart också bra..
Bild: Jtp-design
Jenny

Vimplar och Hinza bag..

Kategori: Jtp-Design

Taktik..

Kategori: Inredning & inspiration

Det finns olika taktiker att ta till när man verkligen vill ha något.. Om jag får säga det själv så är jag en stjärna på just olika manipulativa taktiker;)

Jag vill verkligen ha en stringhylla från golv till tak i vardagsrummet..en stor en:) Den kostar ju förstås en del så det är inte helt självklart att vi bara köper en på studs..Men med min fantastiska förmåga att lura Filip till att själv tro att han vill ha en ny String bokhylla så kommer den snart vara på plats..

Jag:- Filip... jag har tänkt lite..
Filip:- Jaha.. vaddå??
Jag:- Du får välja.. Antingen skaffar vi en bebis till eller så köper vi den där kattungen som jag vill ha..
Filip:- Äh glöm det.. vi ska inte ha fler barn och en kattunge för 7000:- köper vi INTE!
Jag:- Jo men tänk en liten bebis... ååååhhhhh.. eller den där söta lilla kattungen. Klart en bebis är ju kanske ganska dyr i längden.. så en katt är ju billig i jämförelse..Det är ju typ bara ett engångsbelopp på 7000:-
Filip:- NEJ inga mer katter. Då väljer jag hellre en bebis.
Jag:- Åhh ok... eller DU.. Den här bokhyllan jag vill ha.. Den kostar ju bara 6300:- typ... Den är kanske ett ännu bättre alternativ?! Den varar ju dessutom HELA livet och ännu längre.. Våra barn skulle tom kunna ärva den.
Filip:- JA!!! det är mkt bättre.

Jag är inte helt land med köpet än..Men det känns bara som att det är ganska nära nu:) Jag är så himla bra!
Jag säger bara VÄLKOMMEN STRING!Jenny

Burkar på plats..

Kategori: Köptips..


Mina underbara burkar har anlänt.. Givetvis i grönt vitt och svart. Burkarna var över förväntan då dom var mkt större än jag trott. Hur bra som helst:) Hemma bilder kommer. Jag är ju hemma två dagar nu så då kanske man kan hinna med ett och annat. Burkarna hittar ni på inreda.com


Jenny


Jtp..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag skulle behöva en vecka där all tid ägnades åt mitt hem och mitt företag.. Jag hinner inte allt jag vill. Men varför stressa? Jag har väl egentligen inte bråttom. Nya gardiner har kommit på plats, liksom nya köksluckor.. Ett par lister är på plats och en bokhylla skruvas förhoppningsvis ihop snart. Felix har halsfluss och Hilda är på god väg att få.... SÅ typiskt nu när dom skall vara lediga.
Nya shoppen bilder är på g.. Det hade varit lättare om jag haft en fotogreaf, en studio och en man som tog hand om vissa barn som tycker att allt i plexiglas är hyper intressant..;)
Nu kan ni beställa era krukor med valfri text.. Bilden gör dom inte rättvisa. Dom ser 1000 ggr mer exklusiva ut irl.
Kika gärna in i shoppen.. snart dimper det in en och annan nyhet.
Jenny

Vad hände egentligen?

Kategori: Jag & familjen

Är det någon mer än jag som undrar vad som hände i gårdagens melodifstival?? Alltså jag är inget fan av festivalen utan kollar mest för att övriga familjen vill se. Björn Ranelid kanske skä fortsätta vara författare eller??
Jenny

Nu så..

Kategori: Hemma hos mig..

Då var det Lördag och man ska hinna allt det där som man inte hunnit med i veckan. Jag kan säg att listan är LÅNG.. Att jobba dagtid som jag gör nu tar all tid. Jag har ju inte en sekund över till någonting. Det enda jag gör när jag kommer hem på kvällarna är att ta hand om barnen, tvätta och samt att försöka upprätthålla någon typ av ordning här hemma.. Det sista är näst intill omöjligt. MEN det är helt klart värt det. Att få vara hemma och träffa sina barn varje kväll, samt att finnas till hands på nätterna och morgnarna väger upp allt. Att dessutom få träffas hela helgerna är fantastiskt.
Nu ska det smällas upp nya gardiner i vardagsrummet. Sen åker kameran fram. Jag har massa att fota till shoppen.. Jag hinner liksom inte i veckorna.
Hade även tänkt hinna fota lite hos Felix idag. Kura sängen har ju åkt in till Hilda..
Jenny

Underbara krokar..

Kategori: Inredning & inspiration

Nu kan jag nog inte hålla mig längre..Dessa måste klickas hem till Hildas rum.. Jag tror dom blir bra till hennes lilla kök. Vi håller ÄNTLIGEN på med det. Det är dock så fullt upp i veckorna så jag hinner varken blogga eller fixa så mkt som jag vill. Vi får helt enkelt ta igen allt fixande på helgerna. Hildas kök och mitt kontor ska grejas i helgen.. Hyllorna ligger och väntar på montering.
Krokar från Design online..
Jenny

Passa på..

Kategori: Köptips..

Alla <3 ans..

Kategori: Jag & familjen

Åh idag är det värsta kärleksdagen.. Jag har uppvaktat hela min familj med paket och kort med rim.. Man är ju liksom kärleken själv.. typ.
Filip fick ett kort med rim som löd:
Av alla män
är DU top ten..
Du och jag är givet..
Det står i stjärnorna skrivet..
Du är helt unik..
Kvinnorna blir galna av din musik..
bla bla bla och annat kärlekstrams.. Det avslutades förstås med:
Sug och svälj.. nu åker vi bort en helg.
Jag är liksom så himla bra på att rimma;)
Felix hade gjort världens sötaste Alla hjärtansdag kort i skolan.. till världens bästa mamma.. Kan man bli lyckligare..??
Hoppas ni får en fantastisk dag.
Kram Jenny

Klart att Hilda också vill ha ett bollhav..

Kategori: Inredning & inspiration

Ni kan ju gissa om jag är sugen på att ta efter Isa med bloggen Rusta upp. Jag hade ett bollhav till Felix när han var liten. Hilda vet inte om att det ligger säckvis med bollar i garaget.. Inte för att jag har lust att plocka fram just dom bollarna.... Hildas rum vill ha enfärgade snygga som matchar hennes färgsättning såklart:) Typ röda.. Men nu är ju inte Filip sådär suuupervansinnigt bra med sågen.. Kanske kan man hyra in Isa en helg. DET hade varit toppen.
Bild lånad av Isa, Rusta upp.
Jenny

Hemma fix..

Kategori: Hemma hos mig..

Vilken helg detta blev.. Jag var sjuk tidigare i veckan.. Men jag tyckte ändå att jag återhämtade mig rätt fort. Men det tog bara två dagar innan förkylningen satt som en smäck i skallen på mig igen. Felix var på disco i fredags kväll. Senare på natten spydde han som en kalv. Jag vet inte om det var en släng av maginfluensa, matförgiftning eller något annat konstigt. Han är bättre nu iaf.. Jag och barnen kollade på melodifestivalen.. jag är verkligen inget fan, men man får stå ut för deras skull. Filip var som vanligt iväg på sin egna lilla melodifestival på Södra vattentornet. Ganska trist när han inte är hemma. Speciellt när man mer eller mindre känner sig som en zombie.
Felix var iaf överlycklig över att att mannen i superhjältepyjamasen inte gick vidare (hans ord).
Idag vankas det storshopping på Ikea. Jag måste köpa hyllor till Jtp office så jag får upp alla lagervaror. Ordning och reda ska det minsann bli. Filip ser kanske inte fram emot det.. men han får bita ihop helt enkelt:)
Bild från livet hemma..
Jenny

Carl på G..

Kategori: Köptips..

En liten Carl i gult är på väg.. Jag var tvungen att beställa en liten variant för att testa lite. Blir det som jag tänkt följer det en beställning av Ytterligare två (ni vet vilka) fast i större format. I LOVE Carl!
Ni hittar dom HÄR.
Jenny

2 Snäpp snyggare..

Kategori: Jtp-Design

Husklockan finns åter i lager.. Dessutom kommer den även som nr 10.. Får jag säga det själv så är faktiskt nr 10 två snäpp snyggare än nr 3.. Jag hoppas på lite tid i helgen så jag kan smälla upp lite nya bilder i shoppen:)
Min lille butik "Jtp-Design" besöker ni HÄR.
Ni glömmer väl inte poster tävlingen på FB.. Jag har en del nya på g..Kanske hinner jag smälla upp dom i helgen också..
Jenny

Mattfeber..

Kategori: Inredning & inspiration

Nya mattor på gång? Kolla in dessa från By Ylva.. Dom finns att köpa i Hannahs blomster affär.. Ni vet Hannah med flera underbara album på Styleroom.se
Egentligen är det väl inte hennes blomster affär. Men hon jobbar iaf där:)
Jenny

Hallen hos oss..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag har faktiskt en himlans massa projekt hemma som jag inte har visat er ännu.. Det känns som att vårt hemmafixande stannade upp efter golvläggningen. Just nu väntar vi på att hantverkaren ska komma och fixa alla lister... det lär ta tid. Under tiden vi väntar på det ska vi göra i ordning vårt sovrum. Där ska läggas golv, väggarna ska målas "spontas" och fixas..Sen ska vi smälla upp en himlans massa förvaring.. SEN så kommer jag sova gott på nätterna;)
Här har vi iaf den o visade hallen.. Jag älskar tapeten.. och jag älskar Felix krokodil.. Är den inte underbar?!
Tapeten kommer från wohnzimmer.se och den gröna pallen kommer från Familjyroom.se
Skolkrokarna är ett hemmabygge..Nyckehålaren/tavlan finns att köpa på Frapp.se
Jenny

Mc Dreamy?

Kategori: Dumheter..

Jag vet inte vad ni gör på er fritid.. Men här hemma leker vi Gray´s Anatomy  så ofta vi bara kan;)
Alltså jag skojar..
Jenny

Äntligen!!

Kategori: Jtp-Design

ÄNTLIGEN är han här!!
Barbros Man "Ive" har anlänt i form av ett supersnyggt Lp ställ.. Han ligger snart uppe för beställning i butiken. Jag ska bara beställa hem ett gäng nu när jag sett varuprovet. Tjohooo vad jag tycker att han blev snygg.. Han är inte riktigt lika djup som "Barbro" tidningstället.
Vill ni förboka era exemplar går det bra att göra det på jtp-design@live.se
Man bör ju ha ett par st typ 4-6 tänker jag mig. UNdrar vart jag ska hänga upp mina??
pris 899:-
Jenny

Show kväll..

Kategori: Jag & familjen

Jag säger bara OJ OJ OJ vilken kväll jag hade igår. Ett stort blandat sällskap av blandade kvinnor hakade på till Schlagershowen på Södra vattentornet i Örebro. Vi hade så VANSINNIGT kul!!! Jag tror att jag får ordna barnflicka så att jag kan gå på ALLA shower framöver.
.
Filip tog sig igenom "Stad i ljus" som Tommy Körberg..
Erik var underbar som Ted Gerdestad.. Både fram i från och bakifrån..
Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om Pontares kläder.....
Ryback gjorde såklart också succé..
Carola var förstås också på plats..med sina ursnygga bakgrundsdansare;)
Ni som har möjlighet att gå och se showen bör ju bara göra det. Vill ni läsa mer/boka kan ni gå in sodravattentornet.se
Jenny

Must have!

Kategori: Köptips..

OK.. detta måste väl ändå vara dagens MUST have!!! Så himla smidig snygg och enkel.. INte var den värst dyr heller. 339:- HÄR. Undrar om det skulle bli mer gjort här hemma om jag radade upp allt som behövdes göra.. Alltså jag syftar mest på om FILIP skulle få lite mer gjort. Vissa behöver ju se det på papper innan hjärnan kan snappa upp saker. Helt klart värt att chansa;)
Jenny

Ive is in the house..

Kategori: Jtp-Design

Idag kom Ive - Lp stället.. åååhh vad snyggt det är!!! Man kan inte annat än att älska det. Jag ska montera upp det fota och visa.. Jag ska bara trolla fram lite tid och ljus..
Jenny

Häng..

Kategori: Köptips..

Trevliga hängare till köket hittar man på Inne online. Dessa för 249:-.. Like like..
Jenny