jane the pain - inredning & sånt..

På plats..

Kategori:

Åååååhhh vad den nya tapeten trivs hos oss.. Tänk att det tog typ 3 år att få ordning på sällskapsrummet på plan 2.. Men nu känns det helt rätt där uppe, bara smådetaljer kvar..:) Undrar vad Filip kommer tycka när han kommer hem. Han är ju som vanligt....helt.... OVETANDE!
Som vanligt är det korniga mobilbilder....mitt objektiv är alltså fortfarande.....INTE FIXAT..
Tapeten finns att köpa på Favoritsaker.se
Lampan i soffan IKEA
WC väggtext Jtp-Design.se
Jenny

Stora JPB närmar sig..

Kategori: Köptips..

Jaha.. då är det exakt två månader kvar tills tomten kommer.. Det innebär alltså att det är ca en månad kvar till till stora "julpyntsbråket"....I år blir det säkerligen att stort julgransbråk (JPB) också.. Jag har nämligen möblerat bort den optimala julgransplatsen. Nu finns det faktiskt inte en endaste bra plats att ställa julgranen.
Har ni börja köpa julklappar?? Jag har inte gjort det.. Men tänker ändå att jag ska vara ute i god tid i år. Det finns ju inget värre än att stå super stressad i folkvimlet dagen innan julafton. Det finns sååå många bra webbshoppar.. så jag tänker nog beställa dom flesta av mina julklappar.. Modernt värre liksom;)
Här är en butik som har nästan ALLT..
Kika in på Frapp.se

Hoppas innerligt.

Kategori: Inredning & inspiration

På väg till paketombudet.. Jag tror (HOPPAS) att mina Ferm Living tapeter har kommit idag.. Isf blir det tapetsering I KVÄLL:)
Alltså den här om ni nu inte minns..
Jenny

Filip hör upp...

Kategori:

Jag vill haaaaaa...
En tiger och den grafiska tavlan.. Woooohooo, vad bra dom skulle trivas hos mig. Dom skulle ju bli en alldeles utmärkt present till min födelsedag;)
Dom finns HÄR.
 
 
Jenny

 

Jesus is back..

Kategori:

Det känns helt sjukt, för tiden går så vansinnigt fort.. Men nu är det snart dags att plocka fram julprytlarna..
 
I butiken finns nu alla jul prylarna till försäljning igen. Tänk på att Det är en beräknad leverans på 2 veckor på "Jesus" julstjärna (jag tänker på om ni ska hinna få dom till första advent..). Den går att sätta på lampfot, hänga i fönstret eller sättas snyggt i fönstret med (eller utan) snygg textlisladd. "Jesus" finns i två strl. Jag kommer ha flera stycken här hemma i år. Älskar dom!
 
 
Ni hittar produkterna HÄR.
Jenny
 

Hildas blir gäststuga..

Kategori:

Rotade lite bland gamla bilder och hittade Hildas gamla rum.. Sött men på tok för litet. Nu står det här lilla rummet och samlar skräp.. Skräp i MÄNGDER. Frågan är vad det ska bli där inne. Det var ett kontor ett kort tag.. Men det blev inte bra. Jag hatar att gå upp och stänga in mig på ett kontor. Jag vill ju sitta och jobba med familjen runt omkring mig. Bättre det än att behöva gå ifrån hela tiden.. 
Så nu (idag) har jag bestämt att det ska bli ett gästrum.. Det är ju vuxet värre att ha ett gästrum. Tyvärr får då den söta lilla elefanten ge vika.....NOVA DAWN tapeten är beställd för att sitta på den väggen.. Jag tror det blir lagom mkt färg i ett rum som jag aldrig vistas i;)
 
Jenny
 

Hailda-Katrin-Katrin-Hilda?

Kategori: Dumheter..

Vem är det Hilda är så lik med sin nya frisyr?? Alltså man tittar igenkännande på henne  men kan inte riktigt placera henne.. Hon liknar någon.. Frankenstein.....?Njaa. Visst är det en sån frilla.. Men nää ändå inte. I dag kom jag på det.. Hon ser ju exakt ut som KATRIN (Robert Gustavsson th)..
Svårt att tycka att det är gulligt;)
Extra kul att det är fotografering på dagis om två veckor........:S Antar att det är ett högt intag av B-vitamin som gäller;)
 
Jenny

Plotter plotter..

Kategori: Hemma hos mig..

Lite från Felix rum.. Jag älskar som sagt den här tapeten. Hade det inte varit för att det typ bara fanns en rulle kvar i hela världen..kanske jag hade tapetserat hela huset med den.
  
Man kan ju lugnt säga att det är dags för mig att fixa min kamera. Att fota med mobilen har varit lugnt så länge det varit strååålande sol.. Men nu hänger den inte med riktigt. Jag tappade ju min systemkamera i golvet så objektivet pajjade.. JAAAA Jag är klantig! dags att köpa nytt!!!!
Ska genast kolla vad ett kostar:)
Jenny

Nytt i butiken..

Kategori: Jtp-Design

 
Dessa och många, många fler finns i butiken NU.. Ni hittar dom HÄR.
Jenny
 
 

Frisörsalong på dagis..

Kategori: Jag & familjen

I går när jag hämtade Hilda på dagis kom en överlycklig unge springandes emot mig. Anledningen till att Hilda var så glad, var att hon och hennes kompis "A" hade lekt frisör..Hilda hade agerat gäst på frisörsalongen... "A" skulle klippa Hildas hår långt.. Behöver jag säga att håret inte blev så där jättelångt. Luggen var klippt tätt intill skalpen.. Inte så värst uppskattat av Hildas mamma kan jag säga. Frankenstein looken känns lite halvmodern just nu. 
"TACK GUD för att jag flätat Hildas hår tänkte jag lite naivt.. för då hade hon ju inte kunnat klippa bakhåret om man säger så.. 
Ack vilken okunskap jag har när det gäller småbarnsfrisering. När jag kom hem och såg att det var lite klippt på Hildas tofsar hann jag tänka en hel del ramsor. När jag sen tog ur Hildas flätor (för att jämna till håret) och det bara trillade stora tussar vart jag ..TYP......GALEN!
 
Bild 1:Så här såg Hilda ut när hon gick till dagis och, Bild 2: så här såg hon ut efter friseringen. Hur rättar man till det här liksom??
 
Jenny

Tapetsjukan..

Kategori:

Alltså det är inte så att jag inte vet att det är sjukt att tapetsera om så ofta som jag gör.. Jag kan också säga att det så gott som aldrig är meningen att jag ska tapetsera.. Inte ens meningen att jag ska köpa tapet. Jag letar inte tapeter. Inte ofta iaf. Jag trillar bara över dom.. Så när jag trillar på en så där VANSINNIGT snygg (ofta grafisk) tapet, så kan jag inte på något sätt motstå den. Det händer alltså att jag köper tapeter som jag inte vet vart jag ska ha. Men jag måste bara ha just den tapeten NÅGONSTANS, och då klickas den hem.. SJUKT!!!
Att ha en tapetrulle, lite tapetklister och tapetknivar hemma är samma sak som att man alltid har mjölk i kylskåpet.
Sååå idag åkte den här tapeten upp på Felix rum.. Den har legat på hyllan sen i våras. Först hade jag tänkt att ha den på något annat ställe där JAG kunde se den helst hela tiden.. Men nu offrade jag den till Felix. förra tapeten kändes lite tafatt.. Den här gillar vi bättre här hemma:)
 
Kanske kan få till lite bättre bilder nån dag;) Mobilbilder är kanske inte det bästa... 
Glöm inte att kika in i shoppen.. Massor av nya posters är nu ÄNTLIGEN upplagda.. och fler är på gång. jag beställer genast hem ett par till mig själv..
Jenny
 

 

Inget måste men ÄNDÅ..

Kategori: Köptips..

Ja.. alltså det finns kanske inget jag direkt MÅSTE införskaffa just nu.. Men ändå känns det som att jag inte kan leva utan hälften av all prylar inne på Familyroom.se
Köp begäret är STORT!
Jag menar.. HUR ska jag kunna leva utan Mustasch dörrmattan??????
Jenny