jane the pain - inredning & sånt..

När vi släpper in en tredje part..

Kategori: Dumheter..

Är ni fler än jag som är trött på snön.. Det är jättefint.. MEN jättekallt, och då är det inte ens hälften så kallt som det brukar vara. Just nu tror jag iofs att min granne med snöslunga drar över min garageuppfart.. (Alltså skottar).. Jag ääälskar henne!!!!! 
 
Just nu vill jag ha grönskande grön sommar och lång semester. Sen i framtiden, när jag flyttar tillbaka till Halmstad (troligtvis aldrig)..då ska jag iaf bo så här.. Dvs om jag o Filip vunnit jätte mkt pengar.. eller släppt in en tredje part i vårt förhållande..alltså det kan vara vem som helst som har OFANTLIGT mycket pengar;)
 
Filip vill iofs inte bo nära havet.. Han oroar sig för höjd vattennivå och sånt där viktigt. Jag orar mig mer för hur saker ser ut och vem Brad Pitt är ihop med, ja ni vet sånt där som också är viktigt.. Alla är vi olika.. Enligt Filip kanske Halmstad inte ens existerar om några år.. Eller jo, typ som ett Atlantis.
Om man kollar på Huset nedan är det ju ändå rätt ok även om vattnet stiger en meter eller så.. DÄR vill jag bo!
 
 
Hoppas ni haft en bra dag.
Kram Jenny
 
 
 

Är jag en Örebroare nu????

Kategori: Dumheter..

NU har jag bestämt mig! Jag har bestämt mig för att gilla ERNST!
Jag är den typ av person som gärna inte kramas om jag inte verkligen måste. En armlängds avstånd passar mig utmärkt. Tycker även det kan bli jobbigt när folk använder alltför kärvänliga ord. Tex: Sötis, vännen, gumman, hjärtat, häärligt osv. Jag vet att jag är störd..(Jag kramar dock min man och mina barn jätte mycket). Dikter får mig att må illa..och tom ibland kräkas..
Pga denna lilla störning har det varit helt omöjligt för mig att ta till mig tv-Ernst.
En barfota farbror man med uppkavlade jeans och halsduk. Han är liksom en Madonna av allt det jag inte klarar av. Han känns liksom som det mest goda som finns i världen (varför jag nu haft svårt för det). MEN så för ett tag sen så tog jag mig tid att verkligen "släppa in" (så skulle nog Ernst säga) hans design..och jag kan ju bara gilla den. Den är inte alls mjuk och tramsig. Utan hård och enkel och alldeles underbar:)
 
I detta inlägg tänker jag därför hylla ERNST..Ser han mig på stan kan han få krama mig hårt utan att tänka på avstånd..eller klappa till mig pga mina fördomar. Han slåss nog inte..eller? (Innebär detta att jag numera kan räkna mig som en sann Örebroare)?
 
Ni kan köpa hans prylar HÄR. Royal Design hamnar genast i länklistan!
 
HÄR hittar ni massor av citat av ERNST.
 
 
I love ERNST. From med nu slänger jag skor och strumpor!
Kram Jenny
 
 
 
 

Ni kan kalla mig 192:an

Kategori: Dumheter..

Idag hände något helt sjukt.. Jag vägde mig...det var inte det sjuka..
Jag köpte inför mitt hårda strikta hälsoliv en ny digitalvåg. Snygg, billig och jättebra. Det känns ju liksom lite mer motiverande att gå ner i vikt, när man kan se vartenda litet gram man minskar (hg hade också varit bra). I fyra veckor har vågen visat motiverande resultat... Ända tills idag!
I morse när jag klev på vågen vägde jag 192 kilo! Hur hände det liksom?? Jag brukar på kvällarna ligga och önska att jag skall vakna nästa morgon och ha gått ner tio kilo, vilket aldrig händer. Kan ni då förstå chocken när jag ökat typ 170 kilo på en natt ( jag vet att matematiken inte riktigt stämmer..). För säkerhets skull vägde jag mig en gång till. Då vägde jag 25 kilo..Det kändes mycket, MYCKET bättre men inte helt trovärdigt. Så nu svävar jag i totalt ovetande.....Det är inte riktigt sant, jag har två vågar till. Men dom är sånna med visare..dom kan man fuska på. Om man ställer sig riktigt, riktigt försiktigt så väger man inte så mycket. Oerhört nyttigt för självkänslan..men mindre effektivt vid viktkontroll. 
Jag lär bli tvungen att investera i en ny DYR och säkert ful digitalvåg..HOPPAS att jag inte väger så mycket på den ;)
Jag och mina bröder på Sommarens GT konsert 2013
Bild: Sofie Alriksson (svikare som tillsammans med min lillebror längst till hö, dragit till Australien).
(Jag har inte ätit upp Filip.. Det är min bror i mitten ;))
 
Idag har det snöat till förbannelse.. Är det fler än jag som är klara med vintern?? Jag kan inte annat än längta till sommaren!
 
Ha en bra kväll.
Kram Jenny
 


 

Sinnessjuk?

Kategori: Inredning & inspiration

Jag vet att jag sa att jag skulle köra igång igen.. Men så svårt det var. Lite beror det på min trasiga kamera som bara ligger i ett skåp och skräper.. 
 
Detta är vad ni missat:
-Jag gick till slut upp så mycket i vikt att jag började läcka choklad. 
-Chokladläckan resulterade i att jag fick avlägga värsta Nyårslöftet..
-Filip har slutat jobba i Norge
-Filip har börjat jobba i Stockholm 
-Felix har fyllt 10 år.... (konstigt med tanke på hur ung jag är).
-Stora julpyntsbråket uteblev då Filip manipulativt passade på att pynta med barnen en kväll då jag jobbade..
-Jag ompyntade såklart efterhand så att julen blev uthärdlig..........barnen märkte knappt något.
-Någon blev aningen besviken på julafton då nååågon helt ouppskattat fick 2 st kalendrar att hänga på väggen... Detta borde inte få räknas som present/julklapp, iaf inte två.
-Jag sa upp mig från Örebro kommun..Skit läskigt..
-Jag har lite brutit mitt löfte om att inte köpa inredning :S 
(Men jag har slutat köpa godis.. nästan slutat äta så jag tänker att det jämnar ut sig..eller?)
-Jag har INTE tapetserat om något på över två månader..det kliar dock en aning (skit mycket) i fingrarna..
Jag tror det var typ allt, eller nej.. Jag har för sjutton blivit ett år äldre.. 34 bast.. Snart 40 var det någon som sa.. Men det skulle nog inte jag vilja påstå.. 40 är ju gammalt;)
 
 
Fattar ni hur bra det är att Filip bor/jobbar i Sthlm?! Jag har flera ggr (typ 1 miljon) påtalat hur glad jag kommer bli över alla fina inredningspresenter han ska komma hem med varje vecka. Jag har varit noga med att påtala att dessa inte bör inhandlas i gamla antika butiker i Gamla stan.. Jag är osäker på om det gick fram...Han kolla för mkt på Antik rundan...
 
Jeg har hittat en del nya webshoppar som man bör besöka om man inte gjort det. Ni kommer hitta dom här nedan men även i länklistan.
 
Hos Fotografiskas Webshop hittade jag dessa... Det sa som vanligt... "KLICK". Jag klickade inte hem alla.. och jag kan tyvärr inte säga vilka jag köpte heller för då är det risk att någon i skallig karl Sthlm tror att jag är helt sinnessjuk;) det är jag inte! Jag är helt NORMAL!!!
 
 
 
 
 
Nästa ställe som bör klickas in på är Artilleriet
Där finns såklart mer än bara tavlor...
 
 
  
Äh nu får jag sluta skriva om tavlor..
 
Tack för alla era kommentarer..jag blir jätteglad av att ni skriver även om jag inte svarrar er med en gång. Jag försöker skärpa mig.
Till alla mina syskon lååångt borta säger jag bara Flytta hem!
Kram Jenny