jane the pain - inredning & sånt..

Skitsur, jaaaaaa..

Kategori: Jag & familjen

Alltså om "arga snickaren" kom hit nu så skulle han banka mig hårt i huvudet.. Nu håller vi på exakt överallt..Nästan iaf. Lill-toan får vänta på sin gipsskiva. Jag har inte tid att fixa det nu. Nya skåp monteras upp i köket där mdf skivan hängde..det ska även golvas på väggen.. Nya överskåpen blev så snygga att jag tom tänker byta ut mina liggande svarta överskåp..Dessutom är golvet skitfult nu (alltså värre än innan) eftersom det saknas en golvlist där väggen tidigare var.. Men jag tycker inte det är lönt att lägga dit en eftersom vi ändå ska lägga nytt golv.....sen..
Undrar ni om Filip är sur.. JAAAAAA DET ÄR HAN..!! Skitsur skulle man kunna säga. Men ACK vad bra det blir:)
Jenny

Pippi liksom..

Kategori: Jag & familjen

Ni kanske inte visste det.. Men PIPPI LÅNGSTRUMP bor faktiskt hemma hos oss..
Hilda är helt Pippi galen.. Vad är det med den rödhåriga ungen som gör att alla barn avgudar henne??
Jenny

En närmre titt..

Kategori: Jtp-Design

Jaha vad kan ni tänkas vilja se idag??
Många har frågat/kommenterat mina tidningsställ, så vi tar väl en närmre titt på dom..Nu när jag har fått prislistan.
Ni som ville förbeställa..Priset är 449:- Maila mig på [email protected]
Frakten är 40 kr oavsett hur mkt du beställer.
Alla Jtp-design produkter är tillverkade i Sverige. Allt i textil och plexi är dessutom handgjort..Alltså riktigt SVENSKT HANTVERK..Bättre kan det väl inte bli?!

Jag kommer ganska snart göra en beställning på varor jag ska ta hem till shoppen så passa på ni som absolut ville ha. Dessa kommer gå som smöööööör:)
Kraaam på er, Jenny

Tjuvtitt nr 2..

Kategori: Jtp-Design

Dagens tjuvtitt..
Egentligen vill jag visa er allt på en gång.. Men det ska jag inte för då blir det ju inget kul till premiärdagen.. MEN dessa tidningsställ är sååå underbara att ni bara måste få se..
Produkterna i Plexi är framtagna i samarbete med företaget "I love plexi". Alla varor är märkta "Jtp-design by I love plexi"
För att för beställa varor från shoppen mailar ni mig på [email protected]
Jenny

Inspiration..

Kategori: Inredning & inspiration

Lite inspiration så här på morgonkvisten sitter väl fint..
Bilder från Sköna hem.
Idag ska vi skruva skåp till köket.. Filip var ute en sväng igår, han är inte bakis, han har bara VÄLDIGT ont i huvudet..(koko säger jag). Skåp ska iaf skruvas, om jag så ska stå med piskan i högsta hugg!
Jenny

Okej..här kommer dagens tjuvtitt..

Kategori: Jtp-Design

Japp.. jag har ju lovat en tjuvtitt på något ni kommer hitta i shoppen. SÅ HÄR KOMMER DEN:)
En 70 cm hög bokstav i rökgrå PLEXI, K:et är monterat med en distans från väggen. Helt underbart om jag får säga det själv.. I LOOOOVE..
Inga priser är satta ännu men meddelar så fort jag vet. Vill ni för beställa en bokstav innan shop-premiären går det bra att maila mig på [email protected]
Det närmar sig:)
Kram på er, Jenny

Bättring Jenny

Kategori: Köptips..

Det har varit dåligt bloggande dom senaste dagarna.. Jag får bättra på det..Ibland är det bara så att man inte får till tiden. Gårdagen spenderades på stadens äventyrsbad. Hela familjen åkte dit..eller ja.. ett visst tonårsbarn stannade hemma. Hilda premiär badade på badhus och var helt till sig. Jag tror aldrig hon sovit så djupt som hon gjorde i natt..
Jag tänker börja med att bjuda på godbitar från www.urbis.dk
Jag älskar den danska lilla shoppen.. Dessa favoriter hade gärna fått flytta hem till mig:)
Nu är det jag som klär på mig och hoppar in i duschen.. Sen ska jag dra iväg och handla inför fotograferingen till shoppen. Skulle det kunna bli lite fotoväder tack!!!!
Se ya later..
Jenny

Typ som julafton..

Kategori: Inredning & inspiration

Idag var det typ julafton här hemma. För idag kom  mina prototyper från världens bästa företag.. Sen att ett annat leveransföreta,g typ DHL hade krossat halva paketet så hälften av alla prylar var trasiga.... var nååågot tråkigare och irriterande. MEN dom bemötte mig superproffsigt när jag ringde och gormade (alltså jag gormade inte egentligen..jag är ju affärskvinna nu då får man bemöta folk lite proffsigare..)och lovade att ersätta det dom sabbat.. Så imorgon ska jag försöka ägna dagen åt uppmontering och webbshops fotografering. VET ni hur kul det ska bli:) Har längtat så efter detta.

Nu är det bara förhandlingen med tryckeriet som ska gå vägen också.. Jag menar det handlar ju om ER.. Jag vill ju kunna vara så billig som möjlig..Alltså prylarna ska vara billiga..INTE JAG!

Vill ni ha en tjuvtitt på lite prylar imorgon??

Nu till dagens önskan..
Den som ändå hade lite mer fönster/ljusinsläpp..

Bild "Sköna hem"

Bild "New York Magazine"

Bild "Purple Area"

Jag ska bjuda på massa bilder imorgon.. Looovar:)

Kram Jenny
www.jtp-design.se (snart så...)

Det går så där just nu...

Kategori: Jag & familjen

Det går så där på lill-toan just nu.. Den är grå och detaljerna är gula. MEN när jag skulle smälla upp min snyggaste tapet så började det bubbla sig. Underlaget pallar helt enkelt inte. Därför har jag bestämt att renoveringsgips ska få träda in. Då blir det ordentligt gjort (även om det är tråkigt...eftersom det kommer ta en miljard år). Dessutom slipper vi ful väven, och ist får vi fina släta väggar. Tanken är att spara en fulvägg för att sen manipulera Filip ytterligare så kan vi sätta spånt eller nåt annat kul på den väggen Det blir bra..SEN då;)
Jag har verkligen inte lust att spackla slipa och hålla på.. Kan en snäll målare komma förbi och göra em god gärning???
Mvh, En halvtjurig Jenny

Shoppeloppen..

Kategori: Jtp-Design

Nu är det verkligen snart MARS.. och då har ju jag lovat att öppna webbshoppen. Det lovar jag fortfarande. Sen kanske det inte blir den 1a.. men någon gång i mars ska det bli.
Idag har jag fått bekräftat att alla mina Jtp-Design produkter från en leverantör är klara och skall skickas IDAG.. Jag har även hittat ett tryckeri (verkar det iaf som), som ska trycka en del av mina grejer.. Sen var det det där med tyghögarna.. Där går det också framåt..fast kanske inte så fort just nu då..men..Det spelar iofs ingen roll. För jag kan ju fylla på shoppen efterhand.. Det ska bli sååå kul..
När allt är hemma ska det fotas..och när allt är fotata.. DÅ HAMNAR DET I SHOPPEN.. Hurra!! OCH när jag öppnar shoppen tycker jag att vi inviger det med en tävling..Alltså en Jtp-Design tävling!!
Kram på er..Jenny

The home..

Kategori: Köptips..

Jag tittade in en sväng på The Home.. Oj oj vad mkt fint dom hade..

NU ska ni få se..

Kategori: Hemma hos mig..

Eftersom det är lov och man har två ungar hemma har man fått ta sig i kragen för att hitta på lite roligheter. Därav sent bloggande:) Vi har ätit lunch på stan..och bowlat... och fått parkeringsböter..
Men nu...Dadadadadaaaaaa ska ni få se resultatet.. Vi har fortfarande prylar överallt. Men väggen är målad och fixad.. Stylade bilder får ni sen..
Skåpet på plats..alla luckor på plats och väggen är målad och klar..
Jenny

Klättrar på väggarna..

Kategori: Jag & familjen

Vet ni.. Att IDAG..blir det nog KLAAAART i vardagsrummet... ÄNTLIGEN..och idag..kanske toan blir grååååå..Åååh man kan nästan inte tro att det är sant..Man kan ju bara hoppas att tapeten kommer upp på lill-toan också. DET hade varit underbart.
Det blev ingen tandoperation idag heller (sa jag det igår? snurrig som sagt).. Tandläkaren sa att jag måste vara helt frisk innan han går in i munnen. Jag börjar bli ganska trött på det här med influensan. Doktorn sa att jag måste ta det lugnt, eftersom den nya influensan har en tendens att bryta ut en andra gång. Just precis när man tror att man blivit frisk liksom. Därför har jag tagit det jättelugnt. OM man bortser från i lördags när jag trodde att jag var superfrisk, och odödlig.
Idag är jag iaf bara lite illa mående och har bara lite ont i huvudet och bara lite ont i halsen. SÅ idag tänkte jag testa lite luft! För jag blir gaaalen av att bara ta det lugnt och sitta inne.
Jag ska fota vard/matrummet sen så ni får se.. DET börjar liksom bli ordning:)
Kram Jenny

HJÄLP jag söker en..

Kategori: Jag & familjen

OK..nu skulle jag vilja ha er hjälp. Jag behöver en spegel som är 70 cm bred och 50 cm hög. Vill ha en svart tunn ram runt.. Någon som vet??
Tacksam för hjälp.
Kram på er, Jenny

Det ser lite grått ut..

Kategori: Inredning & inspiration

Filip var ju iväg och köpte färg igår..Han blev beordrad att köpa grå färg till lilltoan. Spackelgrå, sa jag att jag ville ha. GANSKA riskigt att skicka honom att köpa färg ensam..MEN så skulle jag ju ta det lugnt igår eftersom jag fortfarande känner mig yr, illamående och huvudvärkig..
Han kom hem med en alldeles perfekt grå färg... Plötsligt händer det..som dom brukar säga. Tanken är att vår lilltoa..den man får backa in på. Ska bli alldeles grå..På ena lilla väggen ska jag smäcka upp min älskade tapet som står här och bara väntar på att få komma upp. Jag har absolut ingen aning om vart jag ska hänga resterande rullar tapet. Men det kommer nog någon plats så småningom.
Jag har googlade lite grå inspiration och det kan vara så att det blir en gul brytning där inne.. KANSKE. Jag gillar det gula i hop med det gråa. Sen tror jag att det får bli en himlans massa "FÖRHÖJA" hyllor där inne (jag har inte riktigt lyckas släppa dom)..Ni ska få se när det blir klart..SEN då...
Hoppas ni mår bättre än jag.. Pratade med tandläkaren idag.. Dom opererar inte så länge jag inte är helt reko.. SUCK..får vänta tills den 15e mars. Jag vill bara ha det överstökat..
Kram Jenny

Kort uppdatering

Kategori: Jag & familjen

Hantverkaren har varit här..
Väggen är slipad och målad..han fortsätter i morgon:)
Solsidan är bäst i världen.. Jag tror dock att jag hatar Owe S..
Kaoset har lagt sig lite..inte fullt lika mkt prylar överallt..
Hjul till expedit är beställda..
Jag är fortfarande kass..
Hmm hur blir det med tanden? På tisdag skall den bort..Får ringa tandläkaren i morgon och rådfråga.
Jenny

Jenny vs Janne..

Kategori: Dumheter..

Kollade ni på Gay galan igår??
Vi gjorde det..
Filip:-Alltså man blir ju nästa lite gay bara av att sitta och titta på det här..
Jag:-Ehh..sådär kanske..
Filip:-Tyvärr Jenny..jag är gay. Jag har träffat en ny man.
Jag:-En NY man??
Alltså hur tänkte han? Vem var den tidigare mannen?
Nog för att jag kan verka manhaftig i allt fixande hemma.. Men man det är jag INTE. Även om jag brukar säga det till stötiga killar på krogen.. Ja, alltså att jag var man förut. Jag brukar säga att jag hette Janne före operationen..
Jag vet att jag verkar knäpp. Men snart börjar Solsidan, och då kommer jag och Filip framstå som helt normala igen:)
Kram Jenny

Det är kaos....

Kategori: Hemma hos mig..

här hemma.. Nu Måste väggen snart bli klar innan min hjärna sprängs. Jag klarar inte av röran mer..... Idag ska jag bjuda er på kaoset.. HÅLL I ER!!!
I styvbarnets rum ser det ut så HÄR..
Vi har tryckt in det mesta i Elins rum.. Det är ju tur att hon inte bor här just dom här dagarna.. Men snart kommer hon, så det gäller att vi rappar på!!!!
Det är kaos i övriga huset också, även om det inte är riktigt lika illa. SLIPDAMM har en tendens att ligga exakt överallt..
Här har ni iaf Expedit.. Filip har varit på Ikea och handlat rätt insatsskåp.. Lådorna vi köpte var fel..Så det kommer vara skåp även i den nedre raden...Det saknas även hjul på möbeln.. Ni kan ju gissa om dom var......SLUT!!
Men jag ska inte tjura för det. Allt blir nog bra SEN..
Hoppas ni haft en bra helg.
Kram Jenny

Resultatet av reklamationen..

Kategori: Jag & familjen

I love Ikea... skåpet är bytt.. Två st Expedit följde med hem ist..och lite köksskåp såklart:) Vi missade några saker, så imorgon skickar jag Filip och en shoppinglista till IKEA..By him self liksom.. får se hur det går.

Fotar imorgon om ni vill se hur det blev..

OCH imorgon kommer hantverkaren.. Det har liksom stannat av lite här hemma för att jag blev sjuk mitt i allt..Men nu är allt nästan som vanligt igen..

Hoppas ni haft en bra kväll..Är det nån mer än mig som kan tänka sig en liten Manboy (toyboy) i form av Erik Saaaaaade?! (Jag har all rätt att skriva så med tanke på hur Filip dreglar över Marie
Särnholt!!!!!! Han har kramat henne en gång för en miljard år sen.. det pratas vääldigt mkt om det varje lördag).

Kram Jenny

Sanering och reklamation..

Kategori: Jag & familjen

Idag är jag mycket bättre:) Så himla skönt. Jag har påbörjat projekt hussanering..Filip har varit jätte duktig och tagit hand om jobb och barn och så....Men det där med hushållssysslorna kanske har halkat efter en aning......Bara en aning;) Jag klagar inte. Jag vet hur svårt det är att få till allt när man är helt ensam.
Men som sagt..projekt hussanering är påbörjat.. Jag har varit uppe hela fm och fixat och grejat. Nu började må lite illa så jag la mig på sängen en stund.
I flera veckor har vi varit på väg till Ikea för att (förhoppningsvis) reklamera skåpet (ni vet). Egentligen borde jag hålla mig hemma och verkligen super kurera mig. MEN då kommer det liksom aldrig bli av..Så om några timmar hoppas jag kunna berätta att skåpet är tillbaka på IKEA. ANNARS kommer ni nog höra mig skrika..
Jenny

Man får ju liksom lust...

Kategori: Köptips..

ATT SHOPPA LOSS....Jag måste bli frisk snart.. INNAN jag klickar hem hela världen..


Tack för era bli frisk råd..
Kram Jenny

Frågan är bara var.....

Kategori: Inredning & inspiration


I love "In my house"..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag vet att jag bloggat om detta förut..men denna shoppen är såååå fantastisk så jag måste göra det igen..
Man kan inte annat än älska hennes prylar.. Har ni kollat in bloggen? Om inte, gör det..
Jenny

HUR är det möjligt?

Kategori: Jag & familjen

Jag ringde vårdcentralen idag..Kl var exakt 07.16..tänkte att jag verkligen skulle vara ute i god tid. När maskinrösten säger "Vi har en ledig telefon tid kl-14.20, vill du boka den?" Var jag nära att slänga luren i golvet. HUR ÄR DET MÖJLIGT att det inte finns någon ledig telefontid förrän sent i em?
Är det möjligtvis någon doktor eller sjuksköterska som läser bloggen, som kan förklara för mig? Isf kanske säga vad det är för fel på mig också?
Enligt google har jag halsfluss. Men är det  möjligt när man inte har några hals mandlar?
Jag har stora bölder på utsidan av halsen som ömmar.
Jag har sjuuuukt ont när jag sväljer.
Jag fryser och svettas om vart annat.
Jag har jätte ont i huvudet.

Nå, någon som kan säga vad jag ska göra? Jag tänker mest att dom ska ta ett blodprov så att dom vet om det är ett virus eller inte.. Om inte kan jag få medicin. Jag ska ju ta bort tanden på tisdag.. Inte så snyggt om jag mår så här då..
Kram sjuk-Jenny

Vill ha meeer..

Kategori: Inredning & inspiration

Eftersom jag är så sjuk..vet att jag tjatar..men jag är ju verkligen det.. Så har Filip säkert gått och vunnit en miljon på lotto eller nåt.. och då har han säkert köpt hem allt det här..baaara för att göra mig glad:)
Detta är det jag vill ha allra mest just nu.. Ja och vita golv då förstås.. Men det kommer ju komma framöver..
R.et, salt och pepparkvarnen hittar du på www.homecompany.se
Lampan och ljusstakarna på www.inreda.com
Elefanten på www.favoritsaker.se
Ljuslyktorna på www.joyofgiving.se
Fåtöljen på www.mio.se
Jenny

Med Ipren i kroppen..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag har samlat lite kraft..även om jag fortfarande ligger i sängen och lider.. Har pimplat lite Ipren..Kan inte låta bli att  tänka att dessa prylar nog skulle göra mig frisk fortare..Eller vad tror ni?

Jenny

Sjukt sjuk.

Kategori: Jag & familjen

Alltså jag är sjukt sjuk idag. Har ont/skakar i hela kroppen. Har så ont i halsen att jag gråter,utan att självömka. Jag har inte ens några mandlar..änå har jag så ont. Hoppas jag mår bättre snart. Annars blir det nog inga mer inlägg i dag. Jag svarar på era kommentarer sen när jag har mer ork. Tack för alla krya på dig hälsningar.
Sjuk kramar från sängen..

Tankearbete med sjuk hjärna..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag ligger och tänker på ett hallprojekt..som innefattar massa ankarkrokar, en Billy bokhylla med dörrar. Väggtext och en himla massa hyllplan.. Tanken är att det ska dölja alla jackor och skor i hallen, på minimal yta.. Någon som kan lista ut hur jag tänker? Ganska enkelt eller hur.. Det är farligt att vara sängliggande..
Det är alltså denna väggen det handlar om..
Billy från Ikea..
Dubbelkrokar från Inreda.com
Sen råkar det vara så att det bara finns fula vitrindörrar på Ikea...Jag vill ha vanliga släta vita..Hmm undrar om det är svårt att fixa egna? Det är väl det där med fästena då...
Får se om jag ger mig på detta någon dag..
Jenny

Tavlor i mängder..

Kategori: Inredning & inspiration

Det där med tavelvägg är inte alltid helt lätt att få till. Men när man väl lyckas är det himlans snyggt.. Så här tex..
(bilder från Hus & hem)
Idag är jag ännu mer sjuk än igår:(Därav superkort inlägg.. Jag som tyckte att jag var bättre igår..NU har halsen svullnat upp så att det ser ut som att jag svalt en kamel..Huvudet känns som bly.. DUMMA dumma sjuka...
Kram Jenny

Projekt fotografering..

Kategori: Jtp-Design

Det är projekt fotografering till shoppen som gäller...
Vid den här tiden idag skulle min tand ha varit borta.. Det är ganska dumt att den inte är det. Istället är jag snurrig i ollen mår illa och har ont i huvudet.. Antar att det är straffet..
Jenny

Väggdekoration..

Kategori: Inredning & inspiration

Det finns så oerhört mycket väggdekor. Många är ganska fjantiga tycker jag. Medan en del är helt fantastiska. Jag är en sån som gillar rakt och stelt. Mjuka former har jag svårt för.
Den här tycker jag om..TEXT.. hur rakare och stelare kan det bli;)
Ni hittar den HÄR.
Har ni några favoriter?
Jenny

Jag gillar INTE rött...men..

Kategori: Inredning & inspiration

Så här tuff hade jag velat vara.. Men det skulle aldrig hända.. Eller jo det skulle kunna hända. Men jag skulle få panik och ångra mig.. Vår trappa ser ut typ så här i formen. Den är dock vit med fuuula furusteg.. Dom bara väntar på att bli målade VITA!! När det nu ska hända??? Det är ju liksom lite mans göra tycker hon som tvättar, diskar, putsar och dammar;)
Men visst är trappan cool..Jag som inte ens gillar rött..
Jenny

Ni får gärna rösta på mig..

Kategori: Hemma hos mig..

Är ni med och tävlar på Livet hemma-IKEA? Om inte tycker jag att ni ska göra det..eller så kan ni gå in HÄR och rösta på mitt bidrag. En kommentar är lika med en röst:) FJÄSK FJÄSKELIFJÄSK;)
Det handlar om drömkök, och jag har givetvis lagt upp mitt lilla pytte kök..
Dessa bilder har jag lagt upp. Ni har ju sett dom förut. Men ändå:)

Så här skriver IKEA om tävlingen:

Så här gör du för att tävla:
Ladda upp en eller flera bilder på ditt IKEA kök och skriv och berätta varför det är ditt drömkök. För att kunna ladda upp bidrag på Livet Hemma behöver du vara registrerad som medlem, det blir du lätt här. Och om du är IKEA FAMILY medlem, glöm inte att ange ditt medlemsnummer på dinprofilsida. Har du gjort det så dubblerar vi värdet av vinsten! Vi vill ha ditt bidrag senast söndagen den 20 februari.

Så här gör du för att rösta på din favorit:
Onsdagen den 23 februari presenterar vi de tio finalisterna och omröstningen sätter igång. För att lägga din röst skriver du en kommentar på ditt favoritkök och motiverar varför du tycker att det ska vinna. Varje kommentar räknas som en röst. Du får gärna rösta på flera bidrag, men bara en gång på varje bidrag. Den bästa motiveringen vinnerJuryns Röstpris! Om du lämnar kommentarer utan att vara inloggad medlem är det viktigt att du lämnar din e-postadress så att vi kan komma i kontakt med dig vid eventuell vinst.

Jenny

Fake eller äkta spelar ingen roll..

Kategori: Hemma hos mig..

Dagen började med att jag mådde illa..jag trodde att det var för att jag var så nervös p g a av morgondagens operation. Så när dom ringde från folktandvården och sa att Tandläkaren var sjuk, trodde jag att illamåendet genast skulle gå över. Det gjorde det iNTE..för nu helt plötsligt mår jag ännu mer illa och har jätte ont i huvudet..TYPISKT! Det blir inget jobb för mig idag, varken med företaget eller mitt vanliga jobb.. Hmmmm..hatar att vara sjuk och emlig.
Ni ska i alla fall få se renoverings röran, den kommer hålla i sig ett par dagar till. Men sen så.. Man kommer kunna duka värsta långbordet..Jag säger bara CHOKLADFEST..(ja..jag har fortfarande en miljard kilo att gå ner..men sen så). Det kanske får bli en HÄLSO fest där emellan..Alla som kommer på festen måste ha jättestora muskler, fake eller äkta spelar ingen roll:)
No more fulvalv liksom:)
Kram Jenny

Bästa dagen ever..

Kategori: Jag & familjen

Jag fick ett samtal så här på morgonkvisten... det var från tandläkaren.. TYDLIGEN har han gått och blivit sjuk. VERKLIGEN JÄTTESYND. Visdomstanden får bo kvar i en vecka till. Alla hjärtans dag kunde nog inte börjat bättre:)
Funkar bloggen för alla nu?
Kraam Jenny

Hur tuff är du...?

Kategori: Inredning & inspiration

Jag är som ni VET ganska suuuper färglös.. Jag fegar liksom när jag inreder.. MEN jag tycker det är häftigt med folk som verkligen vågar. Eller vad tycker ni?Hur tuffa är ni?
Bilder lånade från Colorama och Hus & hem.

Rea fyndet har anlänt..

Kategori: Hemma hos mig..

Idag hämtade jag mitt tidningsställ (rea fynd) från www.inreda.com
Ååååhh det var liksom bättre i verkligehten än på bild..Det var jätte långt. Dessutom kan man montera upp det på väggen. Det hade jag ingen aning om. SÅ om nu bara renoveringen blir klar så jag kan sätta upp det på ett bra ställe. Just det... var är hantverkaren?? Skulle inte han komma idag?!
Jag tjänade typ  500 spänn på att köpa detta. Tänk vad rik man blir av shopping;)
UNDERBART!
Jenny

Glöm inte alla <3 ans dag imorgon..

Kategori: Hemma hos mig..

Tadaaaa...nu börjar bloggen likna nåt.. Jag är typ skallig nu så som jag slitit mitt hår.. Men till sist så. Nu är det bara en bloglovinknapp, och rubriker till arkiv och kategorier och sånt som skall fixas. SEN, för nu tar jag en paus:)
Alla män..GLÖM inte att det är alla hjärtans dag imorgon!! Det blir liksom mer harmoni i hemmet om ni ser till att komma ihåg.
Kraaam Jenny

Sudd ett tag..

Kategori: Jag & familjen

Näää nu orkar jag inte mer.. Ni får leva med en suddig Header tills Photoshop kommer igång igen.. Jag kan iaf skryta med min nyvunna suuuperkunskap när det gäller kodmallar.. Sen att det nästan slutade i skilsmässa här hemma är ju en annan sak;)
Kram Jenny

Datortekniker..

Kategori: Jag & familjen

Jaaa. ni undrar förstås vad jag håller på med.. Grrrrrrr...säger jag bara!!!! Photoshop funkar inte.. så jag har hållt på och fixat och trixat i ett annat S..t program som gör microbilder.
Ni kan iaf se hur den nya headern ska se ut.. Även om den typ ska vara tre ggr så stor..
Det är iaf TUR att upplägget på min webbshop är EN MILJARD GGR lättare än blogg.se!
Sen ska jag verkligen tillägga vilken TUR det är att vi har köpt en MAC..den är liksom sååå himla användbar..
Jenny..

Gamla bilder..gamla hem..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag hittade ännu mer gamla bilder i datorn.. HUA!! Tänk vad smaken förändras i takt med att tiden går.. Man tror inte att man förändras så mycket.. MEN det gör man, helt utan att märka det..
Hur kunde jag tex gå med på den röda espresson?? Jag ville ha den i vitt. MEN lät mig övertalas av han den där som inte har nån koll...NÄ jag nämner inga namn;)
Väggmålningen gillar jag dock fortfarande..Inte för att den kommer målas upp här hemma igen..Men ändå<3
Många av er har redan sett dessa bilderna tuuusen ggr om.. Jag är ledsen för upprepningen.. HOPPAS ni överlever;)

Felix gamla rum..på begäran..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag fick en fråga för ett tag sen om jag inte kunde lägga upp bilder på Felix gamla rum.. SÅ här får ni.. Själv tycker jag att vissa delar av rummet är fruktansvärt. Jag önskar att jag hade bilder från hans två andra rum han haft.. Iaf det som han hade när vi bodde i Hyresrätten. För där fick jag till ett fantastiskt rum, på en väldigt liten yta.. Men det var innan Styleroom och bloggtiden så det finns inte..
Dessa bilderna kommer från bostadsrätten vi bodde i innan vi köpte vårt nuvarande hus..
Det var här Faktum möbeln kom till.. Jag tävlade med den på Ikeas sida "Som hemma". Tävlingsbidraget hittar ni HÄR. Filmen visar ännu en gång att Filip inte riktigt är som alla andra;)
Griffaltavla - Gjord av en spånskiva som vi sågat till i lagom mått, sen målat med griffelfärg.. En handduksstång från Ikea-kök håller papparsrullen på plats..sparbössan är i från Åhléns.
Siffrorna kommer från Vimsa dekor.
Bokhyllan som numera hänger i dom flesta barnrum..Detta är verkligen en ypperlig lösning. Jag borde knö in en sån här hos Hilda. Hon älskar att sitta och bläddra i sina böcker. Den är iaf gjord av en tavellist och en handdukshängare från Ikea-badrum.
Sen platsbyggde vi en säng.. Den blev så där tycker jag. Vi hann inte riktigt bygga klart den innan det var dags att slänga ut den pga flytt.. Felix älskade den dock. Den gick från vägg till vägg. Under var det myshörna på ena sidan och bollhav på andra.
Alla ungar bör ju få ett bollhav om du nu vill det... Bollarna ligger just nu i garaget...undrar dom åker fram till sommaren. Felix har vuxit ifrån dom. Men jag vet en liten tjej som nog skulle älska dom. Vi kanske kan bygga bollhav ute i sommar?!
Ha en bra lördag,
Jenny

Tavelvägg eller inte..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag funderar på en tavelvägg på Hildas rum.. Men jag är osäker.. Rummet är litet, och känslan blir lite plottrig..Kanske blir det ett av mina egna print på väggen ist..
Vi får se..Så här ser det iaf ut just nu..
Jenny

Fortsättning fulvalvets förintelse...

Kategori: Hemma hos mig..

Idag fortsätter vi/hantverkaren här hemma..Ingen är gladare än jag:)
Jenny

Förintelse...

Kategori: Hemma hos mig..

Jag antar att det är på tiden att jag visar bilder från FULVALVETS förintelse:)
´
Väggen är nu helt borta..och imorgon ska det spacklas och fixas:)
KAN man vara lyckligare..?
Jenny

Här ska stövlarna få..

Kategori: Köptips..

Idag hittade jag det mina stövlar har saknat hela vintern.. Bästa kläm kroken från www.favoritsaker.se
Den är förstås riktigt snygg på andra ställen också..
<3<3<3<3<3<3<3<3 Jag säger det inte;)
Kram jenny

Like alot..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag gillar denna bilden.. helt färglös och underbar:)
Jenny

Kolla in ADAM..

Kategori: Köptips..

Har ni sett MIOs nya Stol ADAM?
Jag gillar....JAG måste ha..iaf en. För jag behöver ju egentligen inga stolar.. Men den kanske blir bra som stol till Datorbordet eller nåt..
Nästa vecka ska jag operera bort min visdomstand.. ÅNGESTEN har börjat krypa över mig (jag är sjuuukligt skraj).. Tanken på att strunta i det ligger väääldigt nära.. Men så tänker jag att jag säkert kommer få en jättefin "stackars dig present"..från Filip. Tror ni inte det??!!
Kanske en stol som heter ADAM eller vita golv...eller en miljon kronor..eller kanske en fåtölj.. Eller nä, just det. Fåtöljen skulle jag ju få i alla hjärtansdag present.. Hrrrrrm (jättelång harkling)..
Jenny

Inspiration-guuuult...

Kategori: Inredning & inspiration

Undrar om jag ska tuffa till mig ytterligare och ta in lite av det gula i vår..?
Ganska snyggt faktiskt.. eller vad säger ni..
(bilder lånade från googles bildarkiv)
Jenny

Lampor..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag har länge haft turkosa sladdar liggandes i garaget.. Dom ligger fortfarande där.. Tanken var ett sånt här projekt. Men så blev det inte av..Är lite sugen ändå. Men dock inte på turkost..
Jenny

Förhöja..

Kategori: Inredning & inspiration

Efter barnrums inlägget fick jag frågan vart jag hittade den ypperliga vägghyllan.. PÅ Ikeas köksavdelning SÅKLART.. Man skulle kunna tro att jag bara handlar där;)
Den finns i svart och vitt.. Jag tänker mig att man sätter ihop dom på väggen i ett osymmetriskt mönster.. Tror att jag måste testa detta..Tror ni inte att det kan bli bra??
HÄR hittar ni dom..
Jenny

GREY'S?

Kategori: Jag & familjen

Är det inte dags för Grey's att börja snart???? Är det nån som vet?
Jag läääääääääääääääängtar<3
Jenny

Barnrumstips..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag har fått en förfrågan här via bloggen att hjälpa till och inrednings tipsa till ett barnrum..eller egentligen är det två.. SÅ detta inlägget riktar sig främst till Marie..

När jag gör barnrum tänker jag så här:
Jag vill ha låg förvaring. Detta för att barnen lätt ska komma åt sina leksaker. Gärna sluten förvaring så det nån gång ibland kan se riktigt städat ut....Sen måste det vara mkt förvaring. För prylarna har en tendens att föröka sig.
Det ska vara ett roligt rum som framkallar leklust. Jag vill också att det ska finnas en plats för mys och avkoppling.
Jag gillar när man kan få med leksaker/redskap som ribbstolar, ringar som hänger från taket, hagar, fotspår
mm.
TÄNK på att inte hänga upp saker/hyllor/tavlor för högt. Det är ju små som ska bo där inne..

Önskemålen till rum nr 1 är:

Svart och vitt som bas (helt perfa..)
Någon färg som bryter av..kanske grönt (perfa).
Killen i fråga gillar Blixten bilar, Toy Story, alla fordon som finns i världen.
Mamman gillar Isa form..
och så vill dom ha en hylla till böcker..och en hylla att ställa favvobilarna på..


Jag hade börjat med att måla alla väggar vita, även listerna. Råspont som du/Marie själv hade som förslag tycker jag låter ypperligt. Det hade jag satt på den väggen där sängen står.

Dessa prylar tänker jag tipsa om:
(Jag har mkt av det själv.. Men så är Felix rum det bästa barnrummet jag någonsin gjort..och då har jag gjort ganska många;)..)



LACK Hylla vit Bredd: 35 cm Djup: 38 cm Höjd: 190 cm Max. belastning/hyllplan: 10 kg  BOHOLMEN Diskbalja Bredd: 31.0 cm Djup: 36 cm Höjd: 22.0 cm FÖRHÖJA väggskåp svart Bredd: 30 cm Djup: 25 cm Höjd: 30 cmFÖRHÖJA väggskåp svart Bredd: 30 cm Djup: 25 cm Höjd: 30 cmKURA Vändbar säng Längd: 209 cm Bredd: 99 cm Höjd: 116 cm
Lack hyllan finns redan i rummet (liggande med hjul) Jag hade köpt två stycken till och byggt uppåt. Jag hade skruvat ihop dom med varandra dock inte rakt ovanpå varandra utan lite osymetriskt..Den svarta diskbaljan hade jag ställt i hyllorna som förvaringslådor = 12 stycken. Vill man, kan man lämna några luckor öppna till böcker och annat.

Den svarta kvadratiska hyllan köper man också på Ikea-kök.. Den hade jag köpt flera stycken av och väggmonterat. På så vis kan man bygga ihop sin egen förvaringshylla. Tex. vid sängen.. (Den kommer nog hamna i Hildas rum inom kort..)

Kura sängen är en favorit hos alla barn. Den är lagom hög. Man kan dessutom vända på den så att man sover nere tills barnet blivit så stort att det vågar/kan sova uppe. Den är dock inte så snygg.. Därför målar man den förstås vit:) Eller i nån annan färg som man gillar.. GRÖN kanske.. Dom som inte orkar det. Köper sängen från MIO istället.. Den är vit från börja och är dessutom lite mindre..

Kura har jag själv. Jag har tänkt att jag ska sätta en playwoodskiva på kortsidan av sängen så man kan måla den med griffelfärg..Det har bara inte blivit av än..Perfekt för alla ritglada barn.. Alla vet ju hur kul det är att måla på väggarna.

Mios säng har en hylla i bak kanten. Man kan även köpa till ett skrivbord. Det kostar dock aningen mer.

Textiler:

På Ikea hittar du: På Mio hittar du: Detta är dom jag letad fram nu. Men utbudet är stort..
BARNSLIG ULVEN Påslakan 1 örngott grön/vit Påslakanlängd: 200 cm Påslakanbredd: 150 cm Örngottslängd: 50 cm Örngottsbredd: 60 cm




Mamman önskar en rya..finns billiga på Rusta..Jag hade dock valt den randiga plastmattan, också från Rusta.
MATTA POLLY SVART 70X140 CM MATTA LINNEA SVART 70X180CM

Eller den här, något dyrare, något snyggare från design online..
anna black 2 britasweden 220
Under loftsängen lägger man en snygg madrass som man klätt i nåt tyg man gillar (tycker amn att det är svårt eller jobbigt köper man bara ett enkelt dra på lakan) från tex. STOFF och STIL dom har massor av tyger till mycket bra priser. Eller varför inte tygfynda retrotyger på Tradera. Sy lite kuddfodral. Många ska det vara.. I svart vitt och grönt (om man nu väljer grönt som brytfärg..)

Under sängen sätter man en tavellist från tex. ikea där alla snygga bilar kan stå. Det blir en mysig mys/lekplats.

I fönstret hade jag satt två ganska höga krukor med gröna växter i.. Samt en nattlampa.. Om man gillar gardiner tycker jag att det räcker att hänga en längd vid ena sidan av fönstret eftersom fönstret är ganska litet. Annars gillar jag min variant med en påsydd kappa på en rullgardin. Då kan man ju välja och vraka i alla roliga tyger som finns.


Sen gillades det ju Toy story..och vem är den bästa i den filmen?? JO....BUZZ LIIIIIGHTYEAR.. I love.. han är så söt. Ovanför lackhyllorna hade jag smockat upp en stor tavla med honom. kanske nån med nån av alla cars bilarna också..eller då nån ni gillar från Isa Form.. Hon har ju massa underbara tavlor..Jag gillar den svarta till höger.


Sen det där med teckningar.. Antingen hade jag köpt jätteklämmor från Anyhow.se typ 4 st eller nåt och hängt på griffeltavlan vid enden av sängen. Då kan man lätt hänga upp dom aktuella teckningarna. Eller så hade jag haft en plats där jag gjorde en tavelvägg. Man kan och får byta ut efterhand.

Klämmor från Anyhow:


KLÄMMA-STORKLÄMMA-STORKLÄMMA-STORKLÄMMA-STOR

Tavelväggen skulle isf kunna vara på råspontväggen vid sängen..Då kan han ligga och kolla på sina mästerverk när han lägger sig.

Sen om man känner att det saknas dom där sista detaljerna som gör rummet till DET rummet hed jag gått loss på www.barnvanligt.nu

Klicka för att förstora bildenStol Casalino grön, juniorÄppelburk, grönSparbössa elefant, grön Pall, 8 färger, 3 storlekar Klicka för att förstora bilden

också hade jag klickat in på www.wallstyle och beställt hem nåt kul..Själv älskar jag deras monster, och tassarna då.. Lätt att pilla bort när dom blir förstora.. I min shop kommer också finnas lite roligheter men det får man förstås vänta lite med att beställa:)
Japp..så här hade alltså jag gjort..Hoppas du Marie fick lite tips och inspiration. Hoppas vi får se det färdiga resultatet sen..
Lycka till, kram Jenny



Förvaringstankar..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag vet inte vart denna bilden kommer ifrån.. Men jag älskar den.. Är det nån som vet jan ju meddela mig så kan jag skriva till det.  Jag funderar på att göra en sån här skåpkombination i köket.. Ni vet där jag hade den blommiga mdf skivan.. Vi behöver ju liksom lite mer förvaring så.. Vi får se..
Undrar ni vad jag ägnar dagen åt..?? Jag syyyyyr förstås... Nästa vecka ska dumtanden opereras ut.. Jag funderar på att ställa in.. JAG VILL verkligen inte..
Kram Jenny

Bokstäver i massor..

Kategori: Köptips..

Jag vet att jag nog är den mest lättförälskade som finns.. Men det kan inte hjälpas..I'M IN LOOOOOOVE..


Fina bokstavsljusstakar från Studio Yra.

vers libre



Dom fantastiska bokstavsljusstakarna kommer från Studio Yra Här kan man ju liksom inte bara köpa en.. Man måste ju minst ha tio stycken.....Eller hur?!

Kram Jenny

Ordentligt ...

Kategori: Inredning & inspiration

Ska det va ska det som sagt va ordentligt.. 3an är precis i min smak..



Ganska snyggt med siffror så här..

Jenny

Jennys topp fem lista..

Kategori: Mina män

Ibland är jag godheten själv.. Oftast inte men ibland så är jag så där ruskigt snäll;) Jag skickade en bit av min zigg zagg tapet till Isa med bloggen RUSTA UPP.. Sen dess har hon tackat mig en miljard ggr på olika sätt. Himlans gulligt tycker jag.. Bl a. gav hon mig en låt.. Ni hittar till hennes blogg med länk till låten HÄR..

Kanske hamnar Snygg Erik bland mina topp fem män framöver, OM han bara kan tänka sig att åldras lite..

Topp Fem listan:

1. Filip, så klart!
2. Pierce Brosnan (Jag vet honom har ni inte hört ett ord om..men det är faktiskt så!) Detta kan lätt förvandlas till en kuggfråga i en kommande tävling;)
3. Bruce Willis
4. Lasse Berghagen
5. Patrik Dempsy, Ja han kommer sist. För även om han är en hittie NU så kan man inte förtränga hur han såg ut i "Can't buy me love"

och ev. då Snygg Erik om han blir vuxen..




Jenny

Ps. Ta inte så allvarligt på denna typen av inlägg;) Ds.

Dränkt i färg..

Kategori: Inredning & inspiration

Alltså jag älskar ju vitt.. och svart och grått.. Så man skulle egentligen kunna tro att jag är nån form av tant från ett socialkontor eller en kurator eller nåt sånt.. MEN det är jag ju inte (även om jag faktiskt har lite soctant kläder på mig idag..fördomsfull jag vet..)..
Just idag har jag varit nästintill dränkt med färger.. Jag har sytt som en tok i dom mest färgglada tyger som finns.. Visst är det märkligt.. nästan lite konstigt.. GIVETVIS syr jag massa i svart och vitt också..men mest i färg just nu..(det går säkert över..)

Vet ni att när jag gick min Textil och design utbildning för huuundra miljarder år sen, berömde lärarna mig för min förmåga att kombinera färger...Japp det är sant..Det hade ni aldrig kunnat tro va?! Detta var alltså innan jag gick över till "gråtantslooken".. och blev svart/vit och depressiv...Men som sagt nu gör jag ett nytt försök;)

Denna bilden kommer från Sköna hem..I like..
Men jag tror aldrig att jag kommer ge mig på gröna golv..Hade ni vågat det?



Jenny

Tyger i mängder..

Kategori: Jtp-Design

Idag hämtade jag ut världens största paket med tyger.. Så nu kan jag lugnt sätta igång med mina planer.. MEN jag har ett lite problem.. Var 17 ska jag lägga allt??? Det där syrummet som jag pratat om så länge.. JAG BEHÖVER DET NU!!!! Men det är det ingen här hemma som förstår.. SÅ i morgon måste jag trolla med knäna....Hur det nu ska gå till..
Vi skulle ha åkt in med "reklamations skåpet" till Ikea idag. MEN så var det nån här hemma som hade sett till så vi inte hade någon bil med drag.....Vi måste alltså vänta till nästa helg. DÅ ska det minsann reklameras.. HOPPAS jag.
Vad har ni hittat på i helgen?
Jenny

Grönt är skönt..

Kategori: Köptips..

Vi fortsätter färgtemat och glider in på den färg som jag har accepterat...GRÖNT..

Hos Anyhow.se hittar ni:

JIELDÉ ÄPPLEGRÖN  PLÅTBOX GRÖN BLOMMA blafre  ESPRESSOKOPP MED FAT-LIME

Barnvänligt.nu hittar ni:


    Stol Casalino grön, juniorSweetcake
   Elefantvägghylla, 8 färger Pall, 8 färger, 3 storlekar
Äppelburk, grönNyckering med holk, vit/grön

och hos Fröken fräken.se hittar du:

Trevåningsfat - miniDekoration - LeafTaschelino - Grön mellan

och hos inreda.com hittar du:


Cirkus Familje Tavla Vintage Grön, Personlig Poster / CanvastavlaEmperors Lamp / Kejsarens nya lampa MÖRKGRÖN
Sit on It Donut 120 x 45 cm, LimePlåtväska Prinsessa Grön, Blafre Design


Grönt är sköööönt..

Jenny

Gult är inte bara till PÅSK..

Kategori: Köptips..

Jag fick en fråga häromdagen om jag skulle sälja gula pryttlar i min butik.. Det kan nog tänkas..Jag vill ju skapa sånt som ni vill ha.. Så tips och önskemål mottages.. Så ska vi se vad den här "goda fen" kan ta fram (jag vet! man skulle kunna tro att jag håller på att bli pensionär. Det är nog nu när man klivit över trettio sträcket och satsar på 40..som gör att språket blir så här fjantigt)..

I väntan opå min shop.. så hittade jag massa gult på www.frokenfraken.se

Den rögda backen och mattorna finns i gult..
Spegel - Mjölkpall Ram - Yellow -  Large 
Lampskärm - VitTrasmatta  Lekbacken

 Ugnsform - Large Servett -  Skål - S

och ännu mer hittade jag på www.inreda.com




KÄRLEK Gul, Poster eller CanvastavlaFIKA Gul, Poster eller Canvastavla
Vägglampa Pipe Gul, House DoctorSit on it Original, stor sittsäck 180 x 145 cm, Gul



och på www.anyhow.se hittar man detta..

TEASIL UBÅT  PALL-DULTON VISDOMSTAND 


Hoppas här var något för alla gulfantaster..

Hejsvejs..
Nu ska jag fortsätta virka.. Jag började på en ny pryl idag..säger inget ÄN..den kanske dyker upp i shoppen.. eller alltså det gör den. Jag tror ni kommer gilla!! Jag var tvungen att ta ett break i mormorsrute manin.. Det tar ju en MILJARD år för att få ihop en filt..Nu förstår jag varför dom är så dyra att köpa..


Hej svejs..
Jenny


Till alla färgsprakande..

Kategori: Köptips..

Detta inlägget riktar sig till alla FÄRGSPRAKANDE personer..eller iaf till er som gillar lite färg.. Här har ni butiken som innhåller dom mest färgsprakande produkterna..
Jag gillar främst deras fantastiska utbud av kakeldekor.. SYND att jag inte hittade denna sidan innan vi gorde vid köket.. Nu har vi inget kakel..hmm...typiskt..

                Rosa/orange plastmatta BLOMMOR från RICE
        Termos med text från RICE   Termosar från Rice        

        Koloni - Äppelmugg större modell Grön   Koloni - Päronmugg standardstorlek Röd  
 
           Kakeldekor Apple Blanche   Hyllpapper Ogaki

                        Tygklädda bokstäver  


                       RICE - Tvättkorg i stark ROSA plast
                  Dom hade visst också den söta tvättkorgen..
     

Vad gillade ni bäst?

Hoppas ni har en fantastisk helg..
Kraam jenny


Felix-festfixaren..

Kategori: Jag & familjen

Igår hade Felix fest här.. Hela veckan hade han tillsammans med sina kompisar planerat att dom skulle ha en POKÈMON FEST.. Själv har jag jobbat en del så det var först i torsdags när jag hämtade Felix på fritids som jag fick ta del av festplanerna.. Det var en av hans skolfröknar som kom fram, ganska bekymrad, och frågade om det verkligen var sant att Felix skulle ha fest. Han hade nämligen bjudit in halva klassen.
Jag och Felix diskuterade saken och jag försökte styra om hela festen till en vanlig lekträff. Jag lovade att dom skulle få bullar och saft på rummet..Mellan kl 16.00 och 17.00 var barnen välkomna..
Kvällen innan ringde ett flertal föräldrar för att höra hur det verkligen stod till. Alla barn pratade om fest, och deras föräldrar var lika osäkra som jag på hur det egentligen låg till. Det visade sig att barnen hade planerat detta grundligt. Dom hade bestämt att alla var tvungna att ha med sig Pokémon, sen skulle dom se på Pokémon film. Dom hade bestämt vem som skulle ta med vad i form av Godis, chips och popcorn..Så det blev faktiskt en fest, en riktig fest anordnad av vår egen son. Den var bra fixad, för på buffé bordet inne på hans rum, var det fullt av godis saft och bullar. Min första tanke var: ÅÅÅÅHhh så söta dom är. Han blir precis som mig och Filip. Vi älskar att anordna fester.. Men så tänkte jag lite till..Tänk om det fortsätter så här?! Det är kanske inte lika roligt när han anordnar fester i tonåren!!!! Vi kanske genast ska teckna en extra försäkring på huset!
Kram jenny

Tapeter till en tapetnarkoman..

Kategori: Inredning & inspiration

Fick nyss ett nyhetsmail från Wohnzimmer.. Dom visade upp sina nya tapeter.. Det är ju kanon att dom skickar det till en tapetnarkoman....

En del av dom hade jag kunnat tänka mig att testa..









Den sista bilden är rolig tycker jag.. Men jag vet ärligt talat inte vart jag skulle kunna ha den..Jag har helt enkelt ett för litet hus..

Nedräkningen är i full gång här hemma.. Bara 4 dagar kvar tills fulvalvet är borta.. ( om det nu blir av..jag vågar inte riktigt tro att det är sant..)

Hoppas ni får en toppen helg.

Kram Jenny

Gratis är gott..

Kategori: Köptips..

Alla ni som är betong galna.. Dom bästa betongprylarna köper man på Många rum..
Just nu får man ett gratis litet &tecken när man shoppar loss hos henne.. Kolla in..NI lär hitta något ni gillar..
Kram Jenny

Det perfekta vardagsrummet..

Kategori: Inredning & inspiration

Idag ska jag snacka STYLEROOM igen.. Det finns en tjej där som är en stjärna på allt som har med inredning att göra.. Hennes album ligger bland dom högsta på Favoritlistan..
Kan man annat än älska hennes hem??
Det är perfekt i mina ögon..
Kram Jenny

I love rice..

Kategori: Köptips..

Jag har ju en del olika plast korgar som jag använder som förvaring till leksaker, mössor mm..
Idag hittade jag denna.. Det är egentligen en tvättkorg. Men den skulle passa ypperligt till ha leksaker eller filtar i..
I love...
Den kommer också från RICE..
Blåser det hos er?? Här blåser nåt vansinnigt. Skulle inte förvåna mig om taket blåste av..
Jenny

Ooops! det skulle jag ju inte säga;)

Kategori: Jtp-Design

Jag är absolut inget fan av lapptäcken..(men jag skulle kunna bli)..
Om ni råkar vara det så kan ni köpa på bl a Fröken fräken.se Eller så väntar ni tills min shop öppnar.. Där kommer finnas lapptäcken fast lite mer moderna..(snyggare om jag får säga det själv) Ja ni kan ju tänka er vilka färger som främst kommer finnas..
Ooops!!! nu sa jag ju nåt som jag egentligen inte tänkt.. Det kommer förstås att finnas bra mkt annat också.. OCH jag lovar..det blir inga hemmaknåpade pärlplattor..
Kram Jenny

Påfåglar flyttar in??

Kategori: Inredning & inspiration

Jag tittade in hos Tipsy Tessie och blev alldeles kär i hennes dörrmatta.. Undrar om jag ska klicka hem en sån?!
En grön skulle nog funka..Eller börjar jag tröttna på grönt...Just nu skulle jag kunna ha baaaara vitt. Men det är ju trist i längden..Dom vita golven kommer lösa alla problem.. Vitt löser som sagt det mesta..
Dörrmattan kommer från RICE..
Jag tror att jag vill ha den... Visst skulle den ligga snyggt på mina vita golv..SOM INTE FINNS!!!!!
Jenny

Ska det va..ska det va ordentligt..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag är egentligen lite allergisk mot bokhyllor.. Men den här var cool.. Jag är en sån som tycker att om det ska va, ska det va ordentligt..detta var väl iaf ORDENTLIGT..



Jag är iofs ingen bokmal så det skulle väl ta en livstid att fylla bara halva för mig.. Jag äser typ bara Martina Haag, och hon har ju inte släppt så där förfärligt många böcker..

Ni hittar den HÄR.

Kram på er alla..
Jenny

Svar o sånt?

Kategori: Jag & familjen

Ok en fråga ang. kommentarer och svar. Vill ni ha svar? Jag menar går ni in och kollar om ni fått svar? Förut försökte jag svara på alla era kommentarer. Men så tog  familjen, företaget, jobbet, alla mail mm, så mkt tid att det liksom rann ut i sanden.. Jag svarar gärna, det känns mer personligt. Men om ni inte går in och kollar så känns det förståss onödigt.

Så ni kan väl säga hur ni vill ha det:)

Idag har jag haft en riktig skit dag.. men jag har bestämt mig för att vara glad ändå!
Hoppas ni haft det bättre.

Kraaaam Jenny

Steel is the shit!!

Kategori: Inredning & inspiration

Jag tog en liten snabbtitt på www.poshliving.se s hemsida.. Jag skulle bara kolla lite snabbt på dom suuper snygga Tolixpallarna, som jag tycker att vi ska ha vid vår köksö sen om två miljarder år, när vårt kök är klart....Jag vet att modet/trender/min smak kommer hinna ändras fett innan dess.. Men man måste ju få fantisera lite..

Iaf det jag ska komma till är att jag trillade in på förvaring..och då hittade jag den här UNDERABARA förvaringskonstruktionen.... Jag älskar allt på denna bilden..Även om den är i mörkaste laget..

Hyllan heter Steel och ni hittar den HÄR. Steel är Posh livings egna produkter..



vad tycker ni??

Kram Jenny

Lite vitt löser det mesta!

Kategori: Köptips..

Hur många av er har inte haft denna hatthyllan hemma i er lägenhet och tyckt att den var AS mega suuuper ful?? Jag har iaf haft den i minst två lägenheter... När man ny ser den i vitt är den helt plötsligt suuuper snygg.. Tänk att lite vit färg löser det mesta..Varför har man låtit den hänga kvar i lägenheterna?? Hrmf!

Hylla Nostalgi vit

HÄR
kan ni köpa den ljuvliga skapelsen;)

Det kanske är någon av er som har en ståendes...som fortfarande tycker att den är ful.. ISF tar jag med all värme gärna emot allmosor;)

Kram Jenny

Rivning...

Kategori: Inredning & inspiration

åååh föresten...jag glömde säga.. PÅ TISDAG ska fulvalvet rivas.. HURRA!!!!! Så jag antar att det kommer vara kaos hemma ett tag framöver.. I love kaos så länge det innefattar ett fulvalv mindre.

GOD JUL JENNY!!!

Jenny

Svart/vit inredning på google..

Kategori: Hemma hos mig..

Om man googlar på "inredning svart och vitt" så hittar man massor av bilder på mitt hem.. Kanske inte så konstigt..Eller vad säger ni?!


Den här bilden gillar jag. När jag beställde denna tapeten trodde jag att jag skulle avsky den efter ett tag. MEN den har faktiskt visat sig vara den allra bästa tapeten i världen. Den finns att köpa på www.inreda.com
Den är ett av Ferm Livings underbara mästerverk.

Vet ni vad jag gjort..?? Jag har nyss varit inne i VÄRSTA allmoge hemmet..HUA.. överlevde dock, även om jag fick lite svårt att andas.

Nu stressa jag vidare till jobbet...
See ya later..

Jenny