jane the pain - inredning & sånt..

Gott nytt år...

Kategori: Jag & familjen

Idag är det faktiskt nyårsafton.. så därför tittar jag bara in och säger GOTT NYTT ÅR!!!

Jag kan säga att jag mår bättre, men har fortfarande sjukt ont.. Vet ni vad det kostar att operera bort en visdomstand..??3000 spänn..!!plus att jag fick pröjsa 600 spänn  för ett akutbesök. Det är typ en vit Bumling (som jag gääärna skulle vilja ha, även om jag inte har nån direkt plats)..MEN med tanke på hur sjukt ont jag haft/har känns det ändå som att det är värt att dra ut tanden.. Igår låg jag bara och bölade av smärta.. Lämnade tom över bloggandet till Filip. DÅ kanske ni kan förstå hur dålig jag var!!!!

Vi ses nästa år.. Låter långt;)

Kram Jenny (och Filip).

Filip gästbloggar!

Kategori: Filip gästbloggar



Hej på er, Filip här!

Eftersom Jenny ligger däckad med en infektion och kraftig tandvärk p g a en visdomstand som växer åt fel håll kan hon varken laga mat, passa barn, städa eller blogga...Det är kaos här hemma! 
Hursomhelst har jag fått äran att blogga om, som jenny utryckte det, precis vad jag vill idag... bara det handlar om inredning! (???)

Nu är inte jag så extremt intresserad av inredning och gillar mest gamla retro prylar och personliga grejer!
För ett par år sen fick vi på jobbet flytta till egna kontor, vilket var roligt eftersom vi satt flera i samma rum tidigare. Vi fick även fria händer att göra kontorsrummen lite personliga. Ännu roligare... Mitt kontor såg tillslut ut som en blandning av en sportbutik och ett Elvis museum... Hockeytröjor, hockeygubbar, vimplar och ett par Elvis tavlor! Snyggt och coolt, samt att grejerna hade en intressant historia. När jag tänker efter är det är min melodi, grejer som man kan berätta om och leder till en längre konversation och vidare. Inte bara "Guuud va snygg, vaaar köpte du den gumman?" Konversationen blir så platt av en vit vas eller en grön kudde från "design butiken" typ!

Jag har t ex en Foppa Colorado Hockeytröja, orginal med Foppas Autograf! Den är bara ett måste på en vägg.. Hitills är den förpassad till garageväggen! Av någon konstig anledning hamnar det mesta av mina grejer där, i lådor. Men jag har en plan, när grabben, Felix, inser vem Foppa var då ska den upp!  

OK, här har ni ändå ett par coola och "must have prylar"... (i garaget då)



En Coke när det är varmt...


Perfekt i baren!


Party belysning!

 
En skön Elvis fleece pläd från Ebay!




Perfekt att sitta i när man tar en kall öl med grabbarna... och golvet är grymt!



...och sist min inte minst en hallmöbel... o Inga tjuvar vågar sig in!




GOTT NYTT ÅR!

/Filip the brain

Coola prylar och sånt..

Kategori: Köptips..


Ni vet filten jag bloggade om häromdagen.. Nu har jag kollat lite närmre på den där webshoppen.. Det fanns en hel del roliga grejer. Vissa mer nödvändiga än andra...oM man säger så..
Ni hittar dom på www.coolstuff.se OCH för att inte en viss person ska bli gnällig....Det var min LILLEBROR som hittade sidan..(hans tjej var inte delaktig..)

Plexi och sånt..

Kategori: Köptips..

Idag tänkte jag tipsa om en kul sida för er som gillar smycken..

www.iloveplexi.se

Billigt värre måste jag säga..
Detta är min stora favorit..vsst är det snyggt.. Erika på bilden är inte heller så illa pinkad;)



Här kommer några favoriter till..

 
 
 

Visst är hon duktig!!
Det är så kul med lite sånt som inte alla har..

Jag looovar att blogga lite mer inredening sen...

Kram Jenny

Julafton..

Kategori: Jag & familjen

Vi var hos min brorsa i jul.. Tomten kom till alla snälla barn....
Hilda var blyg till en början. Men det tog inte särskilt lång tid innan hon fattade vad det var tomten sysslade med..






Filip vann INTE årets pingisturnering..inte jag heller..Men det var det väl ingen som väntade sig. Jag är ju så bra på såååå mkt annat.. Pingisproffs titeln lämnar jag med glädje över till nån annan..


Felix och kusin Linus, dom hängde heela kvällen..


Hilda och lillkusinen Molly.. Det är inte helt lätt att få två vilda flickor i 1 ½ års åldern att fastna på samma bild..


Hilda var bra sugen på att öppna julklapparna INNAN tomten kom..


Hur hade ni det på julafton??

Kram Jenny

NU är vi....

Kategori: Jag & familjen

Äntligen HEMMA igen.. Jag hade lätt kunnat stanna i Halmstad en vecka till.. Fast när man väl kom hem så var det väääldigt skönt.

Granen är utslängd.. Inte för att det egentligen var dags för det. Inte ens för att´jag ville bli av med den. Utan för att den var i princip helt barrlös. Så går det när man skickar Filip att köpa gran. Jag trodde förståss att vi hade enats förra året att KUNGSGRAN var det som gällde.. Men ICKE. I år började diskussionerna om.. MEN nu har han (återigen) loooovat att nästa år... DÅ...blir det en KUNGSGRAN, precis som han lovade förra året. Vi vill liksom ha granen inne länge för julkänslans skull, och det går bara inte med en vanlig.

Hoppas att ni har haft en riktigt bra julhelg, och att ni laddar för nyår:)

Nu ska jag läsa ikapp hos er.

Kram Jenny

Jag är INGEN hypokondriker..

Kategori: Jag & familjen

Hej alla söta..
Vet ni att jag varit utan en dator sen i onsdags.. Det måste typ vara mitt rekord..
Hilda och Felix hade inte sharlakansfeber. Läkaren var över övertygad om att det var det, men odlingen visade negativt.. Dom hade alltså baaaaara ett virus....som var precis som sharlakansfeber.

Det känns som att Hilda typ blivit diagnostiserad till att ha haft ALLA barnsjukdommar den senaste månaden. Så när jag på självaset julaftons morgon hävdade, att en ytte pytte liten prick på Hildas rygg skullle vara en vattenkopp...blev jag total sågad och kallad värsta sortens hypokondriker.. När Hilda sen på julaftonsnatten hade fått ytterligare prickar på kroppen kändes det som en seger..Alltså för att JAG hade rätt (och inte var värsta sortens hypokondriker..). Just nu ser hon ut som en prickigkorv. Men är ytterst välmående bortsett från prickarna och en viss ögoninfektion i båda ögonen..Vi håller tummarna att hon blir frisk snart!

Hoppas NI har haft en ypperlig jul..

Min mamma fick en julklapp som jag faktiskt är sjukt avis på.. En filt med armar..Alltså verkligen den sköööönaste filt man kan tänka sig. Det var min lillebrorsa och hans tjej som klickat hem den från www.coolstuff.se Det enda var att den inte fanns i svart, grått eller grönt... VILKEN miss.. Men jag måste nog ha en ändå..

Snug Rug

Filt med ärmar

It's a must have...

Köp er nu varsin sån så ses vi snart igen:)
Kram på er..

Jenny

Maginfluensa, Sharlakansfeber, Julafton..

Kategori: Hemma hos mig..

Vi tog in granen tidigt i år eftersom vi skulle vara borta på självaste julafton..(folk lånar huset och passar hemmavarande katter.. mkt bra) Men så här i efterhand vet jag inte om idén med julgran var någon höjdare.. Kattunge, 1 1/2 åring och julgran kanske inte var det bästa påhittet.. Men jag kan ju säg att både Hilda och Måns har haft väääldigt kul..

Julgranskulorna ligger numera spridda i hela huset.. Dom nedersta kvistarna saknar helt barr..och dom fint inslagna paketen saknar sina snören, dom har även en del klösmärken.. Bara att göra om;)


Sen kan jag meddela att Hildas reaktion på vaccinations sprutan som hon tog för drygt två veckor sen inte alls var en reaktion.. Detta fattade förståss inte jag förrän reaktionen började smitta till storebrorsan...
Scharlakansfeber...Det var alltså inte maginfluensa Felix hade. Nu väntar vi på att vi ska få komma till doktorn så dom kan få medicin.. Sen får vi se om det blir nån resa eller om vi få hålla oss hemma..

Hoppas ni får en riktigt bra jul.

Kraaaam
Jenny

Färgglatt..

Kategori: Köptips..

Ikväll ska jag sova över hos Felix.. Vi behöver lite mamma, barn tid. Så vi har bestämt att vi ska stänga in oss på hans rum för att leka, mysa, titta på tv och sova över.. Det ska bli jättemysigt:)

Så här i jultider är det nog inte många av er som läser bloggar.. Men jag skriver tills vi åker.. Sen antar jag att det blir lite glest under tiden vi är i Halmstad. Jag lovar att blogga så mkt jag kan..

Idag bjuder jag på lite färgglad inspiration från www.nuncinredning.se

Jag är sjukligt förtjust i dom gröna väskorna..
Röd kista i metall - OumaTrojanska hästen - litenGrön kista i metall, stor - OumaRöd kista i metall, stor - OumaTelefon svartHängare med svarta krokar

Jenny

Filip är inte så bra på att prata i kod..

Kategori: Jag & familjen

Mamma ringer hem till oss och frågar Filip om han kan vara tomte hos en kompis till dom..Jag var inte hemma utan pratade senare med min mamma om just tomtefrågan..
När jag kom hem tog jag upp diskussionen med Filip.

Filip och Felix sitter i köket.. Därför pratar jag i "kod".

Jag:- Du Filip.. det där som mamma ringde om förrut.. Det tycker jag att vi skippar.
Filip:- Vaddå?
Jag:- Ja.. men att du skulle åka iväg på julafton.
Filip:- Jasså du menar att jag ska vara tomte?!
Jag:- Ehhh..va?
Fattar han inte varför jag inte säger det rakt ut???????

Liten unge vid köksbordet tittar undrande upp.. Filip försöker genast rädda situationen..

Filip:- Alltså jag menar jag kan ju inte hjälpa att tomten inte har tid att komma till dom...eeeeh..

Så himla puckat.. Vi som ska fira jul borta i år.. Helt perfekt har jag tänkt eftersom Felix är i en "tvivla på tomten ålder"..


Häromdagen sa Felix: OM pappa köper snus på julafton och missar tomten.. Så kommer jag faktiskt inte tro på tomten mer..

Jenny

Tävla hos Petra..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Nu kör Petra en tävling på sin blogg Designinsight.. Ni måste delta.. För ni kan vinna en sån här..Alltså stommen..sladd och lampa får man fixa själv..



Visst är den fantastisk.. Det är Petra själv som knåpat ihop den.. OM jag vinner kommer jag skryta om den i all framtid:) I loove it!!

Klicka in HÄR för att delta.

Kram Jenny
(ingen maginfluensa än.. Felix är dessutom välmående..:))

MIN tapet:)

Kategori: Inredning & inspiration

Kolla tapeten...Det är ju MIN tapet som ligger hemma och väntar på att få komma upp.. I looove jätte mycket..Förutsättningarna har dock ändrats en del hemma så jag vet inte exakt vart jag ska smälla upp den.. Men någonstans snaaaart..

Pallen är också snygg.. Både tapeten och pallen kommer från www.wohnzimmer.se (jag sa ju att jag baaara skulle blogga om dom..;))
Pall justerbar aluminium - bild 8

Maginfluensa eller inte..det är frågan?!

Kategori: Jag & familjen

Hmmm..jag mår lite illa så här på morgonkvisten. Jag är INTE med barn, så det kan inte vara det. Jag hoppas att det är som jag är trött...och inte MAGINFLUENSAN som slår till...

Jenny

Jag<3Urban..

Kategori: Köptips..

Jag och Urban White passar ganska bra ihop tycker jag.. Det var kärlek vid första ögonkastet..

Snurrstol Halfofmoon Vit
Bordlampa retromönster blått bruntBarbord i klar plexiBordlampa PunkterSnurrstol relax 54 svart sitsVäggklocka svart ram vit urtavlaSatsbord vitlackStol SwingerVäggklocka Pop Art RundStol Frankfurt 4-pack ink fraktVäggklocka Pop Art EyeBokhylla vitlack
Urban White prylarna finns bla att köpa hos www.wohnzimmer.se

Jenny

Felix rum..

Kategori: Hemma hos mig..

Felix rum ett är ett av favoriterna hemma.. Slänger in lite Styleroombilder.. Dom flesta av er har nog sett dom förr.. Dags att ta nya foton kanske..
barnrum,loftsäng,vitt,svart,barbapappa,fladdermus,mumie,brevlåda,alfabet,wallies,prickigt,cup cakes,kuddar,guld,tassar,växter
bokstöd,prydnad,dinosaurie
hund,sparbössa,böcker
star wars,barnrum
star wars hjälmar
barnrum,ribbstol,70 tal,svart,vitt
barnrum,förvaring
barnrum,förvaring,svart,vitt,leksaker,tidningsställ,gardiner,rullgardiner,lampa,apa,hellikopter,lådor,växter,fönster

Jenny

Vissa har visst inte handlat några julklappar än.....

Kategori: Köptips..

From nu kommer jag baaara blogga om www.wohnzimmer.se
Nä jag skojar..det är bara så att jag äääälskar shoppen så himla mkt.

Eftersom Filip fortfarande inte köpt någon julklapp till mig. Dvs OM man bortser från en vattenkokare i fel färg från Clas Ohlsson (han tror att jag inte vet..).. Så tänkte jag att det kunde passa sig att blogga om snygga prylar som jag gääärna skulle vilja ha.. OM det nu är så att man är pank och får lön dan innan julafton..SÅ FINNS DET NÅT SOM KALLAS FAKTURA! Jag ville bara vara lite extra tydlig.. Mina känslor för whonzimmer är ungefär dom samma som för filip..Allså kärlek på hög nivå<3

Deco Cactus Deco Cactus Deco Cactus
Bordlampa vridbar vitSatsbord vitlackSkrivbord StudiosusSidetable Newspaper

Klädkrokar vägg 3-delad spon vit Kudde Elegans fuskpäls vit 45x45cm

Allra helst skulle jag vilja ha hängaren längst ner till vänster.... En lapp där det står "kommer på posten inom kort" funkar bra;)

Kram Jenny

Lite lurade..

Kategori: Hemma hos mig..

Ni är så söta allihop... Felix har INTE gjort den där tomten.

Kraaam Jenny

Julpyssel och maginfluensa....

Kategori: Hemma hos mig..

I går gick hela familjen på jullov utom jag.. Jag jobbar mitt sista pass i natt, sen är jag också ledig..
Julledigheten började så där bra.. Felix spydde som en kalv igår kväll.. och en gång idag på morgonen= Maginfluensa!!
Hilda är prickig som en korv. Det är dock inte vattenkoppor utan en reaktion på vaccinationen hon fick förra veckan..

Det där med maginfluensan är lite mitt fel, tror jag.. Häromdagen tänkte jag nämligen i min innersta hjärna, att en släng av maginfluensa kanske hade varit bra så här innan jul.. Fast då tänkte jag förståss till mig själv som en typ av juldeff.. Jag menar man brukar ju tappa ganska många kilon efter en maginfluensa..
Jag tänkte iofs detta mest på skoj. Inte trodde jag att GUD skulle tro att jag menade allvar, eller att han ens kunde läsa mina tankar som jag tänker med innersta, innersta hjärnan...Kanske tyckte han att en släng av maginfluensa var ytterst nödvändigt här hemma, med tanke på den sista månadens chokladfrossa.

Felix är iaf redan piggare, så vi har passat på och julpysslat lite idag.
Små tomtar av cernitlera åker snart in i ugnen:)




Visst är han duktig;)

Hoppas ni får en bra kväll..
Kram Jenny

Rörigt värre just nu..

Kategori: Hemma hos mig..

Sitter just nu och fantiserar om att ha ett så här städat hem igen.. Denna tapeten gör sig liksom baaaara under städade former. Minsta lilla röra och man håller på att dööö,typ.
Just nu har vi slängt in ett skrivbord, flyttat matbordet och rört till massor. Bla för att ge plats åt en barrande julgran och en kontorsplats (nu när jag är egen företagare;))..

Jag har dock en plan över hur det här ska se ut framöver..DÅ ryker tapeten.. Tyvärr... Men när väggen försvinner funkar den inte längre..

matrum,tapet,ziggzagg,kartell,sideboard,babel,grön,matbord,läder,stol

Jenny

Tamtam hos Hilda..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag blev ombedd att visa lite bilder på mina Tam tam pallar här hemma.. Nu råkar det vara så att jag har sjuukt mkt att göra. Så jag har inte hunnit ta fram kameran och fota.

Jag gick igenom lite gamla bilder i hopp om att hitta nåt jag kunde använda. Hittade bara från Hildas rum.. Så jag bjuder på dom så länge..



Från början hade Hilda en vit. Men jag tyckte den blev lite för blek här inne.. Så hon fick en rosa ist.. Mina Tam tam pallar är köpta på www.anyhow.se och www.barnvanligt.nu

Nu ska jag åka till jobbet.. Ikväll har vi "julfest" .

Kram Jenny
(Ps. Åsa jag förstår att du väntar på att jag ska lägga ut närbilden på dig som jag lovade...DEN KOMMER..Moahahhahaaha:)ds.)

Är Filip egentligen gay?

Kategori: Jag & familjen

På simskolan..

Jag och Filip sitter på läktaren och tittar på när Felix försöker lära sig att crawla (stavas det så??)..

Det går förbi tre stycken. olika mycket tränade killar..

Filip:-Kolla Jenny..
Jag:-MMmm
Filip:-Kolla då..
Jag:-Ja vaddå? Menar du dom där jättefula badbyxorna?
Filip:-Nä kolla han i mitten.. Han var snyggt tränad.
Jag:-Mmmm..
Filip:-HONOM skulle jag vilja ha!
Jag:-VA??
Filip:-Hehe oj vad fel det blev.. jag menar så skulle jag vilja se ut.
Jag:-Eller hur!!

I fortsättningen kommer jag inte gå runt och oroa mig över att Filip ska träffa en ny tjej..Nu kommer jag oroa mig över att han ska träffa en MAN..

Jenny

JAG lär sitta julklappslös på julafton..

Kategori: Hemma hos mig..

Hur går det för er..är ni klara med julklapps inköpen? Jag ställer frågan till er som inte tror på tomten. Filip verkar nämligen tro stenhårt på tomten.. I allra högsta grad om jag får säga det själv. Han har nämligen inte köpt en endaste liten julklapp. Der är väl iofs bara JAG som kommer att drabbas av det......jag får sitta julklappslös på självaste julafton.. Jag som varit sjukt snäll heeela året..Filip håller inte med..men jag har faktiskt det! 

Jag är i princip klar.. Jag har bara två kvar. Dom två ska dessutom Felix och Hilda köpa egentligen. Men det känns som att jag får hjälpa till lite..
KANSKE köper jag en till julklapp till han den skallige..Inte för att han varit snäll då..utan för att JAG är så snäll.

Kommer ni ihåg HANK?? Nu tar han ett djupdyk rakt ner i julklappspappret..Han får hålla andan ända fram till jul. Hoppas han överlever;)

Jenny

Ferm Living i hallen..

Kategori: Hemma hos mig..

Idag tänker jag hylla min halltapet. JAG ÄLSKAR den.. Tröttnar liksom inte, och det är ganska ovanligt för att vara jag.
En viss annan tapet,som jag lovat dyrt och heligt att jag aaaaldrig skulle tröttna på är den i matrummet.... Men det säger jag förståss inte..För då får jag inga julklappar.

Tapet från Ferm Living..
tävling
tapet,svart,vitt,hall,hatthylla,skohylla,tavla,abc. ikea.tamtam
hall,vägg,golv på väggen,text,svart,vitt

Har ni några favorit tapeter??

Idag har jag ägnat största delen av dagen åt att jobba med företaget.. Det är sååå mkt som ska fixas innan shoppen är klar. Men det är kul:) Önskar bara jag hade lite mer tid.
MEN snart är det jullov!! 2 natt pass kvar på jobbet sen sååååå.

Kram Jenny











www.jess.se

Kategori: Köptips..

Jag vet att jag bloggat om dessa på gamla bloggen. Men jag gillar dom så mycket så jag MÅSTE göra det igen.. Dessutom tror jag att jag har en del nya läsare som KANSKE har missat dom:)

Ni hittar dom på www.webonized.se



Detta är min abslouta favorit.. den har en given plats hemma.







Är dom inte underbara????
Jag älskar..

Samma illustratör hittar ni på www.jess.se
Hon går att anlita bara så ni vet!

Kram Jenny

Luciafirande på hög nivå..

Kategori: Jag & familjen

Nu är alla Lucia firande överstökade..
Felix hade sitt Lucia uppträdande i Torsdags. Han hade på repetionerna rockat fett och sagt till fröknarna att han skulle visa rumpan (moona) på självaste Lucia uppträdandet.. En viss mamma hade hotat med att gå där ifrån om han tramsade det minsta lilla. När det väl gällde stod han som ett ljus. Jag vet inte om det var scenskräcken eller hotet som gjorde verkan..




Hilda var inte lika kaxig. Hon visste ju knappt vad hon skulle göra. Hon såg ganska chockad ut när personalen konkade in henne.. Men ack en så söt liten pepparkaka..



Hur hade ni det igår?

Kram Jenny

Jtp-Design

Kategori: Jtp-Design

Jag har inte varit så duktig på att svara på era kommentarer på sista tiden. STORT FÖRLÅT för det. Jag ursäktar mig med sjuka barn och mycket jobb. Ni ska veta att det är jättekul att läsa era kommentarer<3big loove!!

Många av er är nyfikna på mitt företag/webbshop. Jag vill inte säga för mkt ännu, mer än att ni inte ska ha FÖR höga förväntningar!!!. Det kommer finnas nåt till barn (så klart), en del till väggen och en del till hemmet i allmänhet:) Förhoppningsvis kan det växa till nåt stort framöver. Men jag tänker att jag ska börja smått. Mest som en hobby liksom.
Jag började sälja ALLT I ALLO BAGEN lite tidigare. Efterfrågan på den har varit över förväntan.

Kvar i lagret har jag:
1 vit
1 svart
3 gröna
2 rosa

Nästa leverans kommer om ca en vecka,
Då kommer det
10 st vita
3 st svarta
1 st Cyanblå
3 st Orange
1 st transparent

Önskar ni andra färger är det bara att säga till så kanske jag kan få med dom framöver.
Här har ni dom nya färgerna, för denna gången:

  

OBS, svart, vit, grön och rosa finns som sagt hemma.
Innan webshoppen är klar går det bra att göra beställningar via [email protected]

Kram på er, Jenny

Minnesbilder från förr....

Kategori: Hemma hos mig..

Missförstå mig rätt.. Jag älskar julen och så.. MEN vad skönt det är när det är pyntfritt och tomt.. Här kommer lite minnesbilder...

kök,fläktkåpa,spis,golv,faktum,rubrik skåplucka,diskaskin,salt och pepparkvarn,diskho,rund,svart vitt,grön,kaktus,kruka
köksbord,läderimitation,mio,ikea,svart,vitt,fönster,växter,krukor,kök,matbord,matplats,taklampa,stol
kök,grönt,svart,vitt,spis,hall,luckor,kakel-golv
wallie,sopor
tekopp,underlägg,växt,grönt,vitt,dekoration
kök,stol,mio,ikea,bokstav,mdf,lampa,svart,by rydéns,krukor,växter,tavla,webonized,vitt,matplats
kök,blandare




Kram Jenny

En U-båt i julklapp..

Kategori: Köptips..

Detta är mitt bästa julklappstips till dom som gillar Te.. Jag hatar Te, men hade velat ha en iaf. Bara för att den är såååå SÖT.

Tesil Ubåt TEA SUB

Den lilla ubåten finns att köpa HÄR.

På samma sida hittar ni även dessa ljuvliga prylar..

FOOT in The Door DörrstoppSalt- och pepparkar PI:PWIRE BLOOMS - Sladdekoration
Förvaring & RamarMORRIS MemohållarePapperskorg Tunna DEL XS
Tvättsäck MONEY LAUNDRY BAGGrytunderlägg Hotstand CABANAZTrippelskål
SPICE BOYS Salt & PepparROLLMOPS tubklämmareKökstimer TAPE TIMER

För er som undrar hur det är med Hilda.. kan jag säga att hennes prickar som jag trodde var vattenkoppor är helt väck. Med andra ord kommer hon troligtvis ligga sjuk på julafton ist. Jag vet att jag är negativ nu. Men jag måste förbereda mig lite mentalt. Vi ska liksom åka bort. Vore trist att sitta hemma helt ensamna på JESUS födelsedag;).

Kram jenny

Ännu ett bra tips..

Kategori: Köptips..

Det är så himla bra med er bloggläsare för ni ger mig så mycket bra tips. ANNA tex, tipsade om denna helt fantastiska webbshop.. Tack snälla du:)

www.homecompany.se







Jenny

Prickigt värre i jul?

Kategori: Jag & familjen

Tittar in snabbt och säger trevlig helg.. Här hemma är det fullspäckat som vanligt..Idag har vi firat jul hos Svärmor ( vi träffas inte innan jul så det fick bli så). Har jag sagt att det går vattenkoppor på Hildas dagis??
Iaf så gör det det..Hon har idag fått tre prickar, som jag antar är vattenkoppor. MEN det är nog bra... NU hinner hon förhoppningsvis bli frisk till jul. OM det inte råar vara några andra prickar.

Alltså jag är inte den som är den.. PRICKIGT kan vara ganska snyggt.. åtminstonde på texlilier. Jag är övertygad om att Hilda kommer vara bedårande som prickig korv;)



Hoppas ni får en bra helg..

I´ll be back tomorrow..med lite roligare grejer:)

Kraaam Jenny

Julpynt.. eller inte??

Kategori: Inredning & inspiration

Fick nyss ett nyhtsmail från www.wohnzimmer.se
Dom visade upp lite vårnyheter..Bla denna urhäftiga fåtölj.

Själv tycker jag att det är en riktig TOMTE fåtölj.. Eller?



Undrar om Filip skulle gå med på att köpa den som julpynt...??

Jenny

Modesty Blaise i mängder...

Kategori: Köptips..



Snällste MARIA NILSSON mailade underbara tips på webbshoppar till mig..
Bla denna..
Alla ni som gillar MODESTY BLAISE..håll i hatten:)

Skänk/SkåpSTRIP
VäggskåpModesty Stol 

Klicka in HÄR för att köpa/kolla in era Modesty produkter..

Tack Maria..

Kram Jenny

Moderna museéts webbshop....

Kategori: Köptips..

Jag har hängt på modernamuseéts webshop igen:) I looove..

Nuggets pennor Magnetic strips 
BorstrobotD.I.Y. JulgranFärgkritor - stenar
Kamera kaleidoskopLilla Trojanska hästen - draghäst/förvaringsboxPraktiska husdjur
Sudd - "Rätt kan vara fel "Roundabout memory spelKylskåpsmagneter

Fö har det varit mkt..Hilda är just nu frisk.. Men igår möttes jag av ett mega plakat på dagis.. Det går tydligen vattenkoppor. Kan hon få det NU på en gång då?? Så hon är bra till julafton!! Såå typiskt..

Själv är jag förkyld, mega trött och sjuuuukligt redo för ett jullov!!

Kram Jenny

Nää, jag har visst inte sagt nåt...

Kategori: Jag & familjen

Det finns faktiskt något jag inte talat om.....
Lasse B har flyttat in. Han heter dock inte Lasse B längre. För i min allra snällaste mest godhjärtade stund. Sa jag åt Felix att katten skulle få bli baaaara hans. Jag vet hur viktigt det är för honom. När ungen då utrycker sig:
-Snäääääälla snääääälla mamma.... han måste väl inte heta LASSE B???
-Självklart inte svarade jag..
Nu heter katten MÅNS. Felix har haft "var en bra kompis" tema i skolan. Dom har då läst ofantligt mycket Pellesvanslös böcker. Därav namnet..

Måns är så söt att man kan spricka. Dessutom har Filip faktiskt inte nyst en enda gång:)

Här har ni honom..

 



Han borde heta Söte Göte..

Puma är inte så där jätteglad över honom.. Men han är gammal och snäll:)

Jenny

Macelimac,,

Kategori: Hemma hos mig..

Jaha... Då har jag tagit steget.. En MAC är inhandlad. Ska man starta eget företag måste man ju faktiskt ha en riktig dator. Eller hur!! MEN den var inte vit. Jag blir nästan lipfärdig när jag tänker på det.

27 tum
Jag kommer troligtvis hata den till en början. Men jag hoppas på att jag lär mig älska den..

Jenny

Superbra tips...

Kategori: Köptips..

Alla dessa roliga prylar hittade jag tack vare LISA. Hon tipsade mig om denna braiga sida..Klicka in HÄR om ni vill se mer..
Cool plåtlådaHylla med mönster - gulFärgglad krok med sugpropp
Lådor i plåtMagnetlist, flera färgerPlåttunna, set om 3st
Tubtrugs hink ljusgrön, 3 storlekarTv-vagn, vit Tvättkorg LångstrumpTvättmedel burk med lock - svartFörsta hjälpen låda, rödMinibörs, svart prickig

Tackelitack till Lisa.. Någon mer som har superbra tips på webbshoppar jag missat??

Jenny

och vinnarna är.........

Kategori: TÄVLINGAR!!

Sofia Selänger och Madeleine Bergman.

Om ni mailar mig på [email protected] och talar om vilken färg ni önskar. Samt vilken adress ni har (Sofia, din kan jag leverera när vi åker ner till Halmstad i jul, om det går bra??)

Grattis till er båda. Hoppas ni ska gilla dom jätte mkt..

För er som inte vann denna gången..
OM ni ändå vill ha en Allt i Allo Bag, så har jag dom till försäljning. Priset är 150:- st exkl. frakt. Det går givetvis bra att hämta dom i Örebro också.

  

Fö. har jag äntligen svarat på era kommentarer.. Bättre sent är aldrig.

Kram på er..

Jenny

Snaaaart jag looovar..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Hej kära vänner:)

Idag är den stora dagen då en vinnare skall dras.. Jag måste dock hålla på dragningen till i kväll pga tidsbrist. SORRY.. Så om det är nån eftersläntare som missat tävlingen är det absolut sista chansen att delta nu..

Vi ses snart.

Kram
Jenny

Ps. Jag har läst era kommentarer, har inte hunnit svara men looovar att göra det så snart jag hinner.. Är det nån mer än jag som längtar efter jullov?? Ds..

Julklapps tips..

Kategori: Köptips..

 
Kommer ni ihåg mitt rådjurshuvud jag köpte för ganska längesen nu?? Jag är sååå förtjust i det. Jag har dock inte kommit iväg till skogen för att hitta några passande horn..

Ni kan köpa det hos Lotta på www.mangarum.se Hon säljer förståss andra fantastiska betong prylar, smycken mm.. Kanske ett bra ställe att köpa julklappar..'

Jag ska iaf köpa en julklapp där.


Jenny

Det kan inte hjälpas...

Kategori: Köptips..

Jag antar att ni känner igen shoppen nu.. Jag kan bara inte låta bli att klicka in hos IN MY HOUSE.. dom har såå mkt roligt som jag skulle vilja ha..

Svart KrokIndustrilampa  "Svart" "KOMMER SNART"
XXL IndustrilampaIndustrilampa "Vit"
Bokstav Svart SPlåtpall "Cerisrosa"
Plåtpall "Svart"Plåtskylt NOISE

Har ni några tips på webbshoppar ni tror att jag skulle gilla..??

Hoppas ni haft en bra helg. Imorgon avgörs tävlingen så ni tänker på det..

Kram Jenny

Kort uppdatering..

Kategori: Jag & familjen

Halloj på er..

Dålig info från mig.. Vi drog till Halmstad eftersom Hilda var så mkt bättre.. Mkt dumt beslut.. Idag har hon nämligen varit såååå mkt sämre. Så vi har  hängt hos doktorn halva dagen.. Bara så ni vet, är Halmstads barnsjukvård typ en miljard ggr bättre än Örebros!!!

På vägen hit Hälsade vi på Lasse B.. Ååååååååhhhhhhh!! Har dock fått lite skaffa katt ångest. TÄNK om Filip blir jättesjuk... ALMA då räknar jag iskallt med att du tar över!!??(alltså på riktigt) ( jag känner inte Alma.. men hon verkar kattsugen och är en av mina trognaste läsare:))

Bättre bloggande när jag är back in Öre.. Imorgon ska jag se till att komma iväg till Sveriges Bästa barnklädes butik, PIRAYA!!! Köper nästan alla Felix byxor där.. Dom är bäst.

Jag måste nog slutsummera detta inlägget... HALMSTAD är helt enkelt bäst. I miss.. Dock finns det inga bra inredningsbutiker...Men va 17.. Jag beställer ändå allt på nätet!!

GINA - Jag fixar så du får dina Allt i allo bagar:)
På tisdag avgörs tävlingen.. Har alla deltagit?? Annars får ni rappa på..

Kram på er..

Jenny

Jag har visst glömt bort Flipp klockan...

Kategori: Hemma hos mig..


Jag har ju glömt att visa Flipp klockan från Ellos.. Himlans nöjd med den..
Fast jag är fortfarande riktigt sur över att jag fick betala fullpris för den..
Vad jag har förstått så har vissa av er beställt den efter att jag bloggat om den. 
Dessa fick då betala halva priset.. Dessutom levererades den till dom tidigare.. Grrr...
Nu är det färdigbeställt därifrån!!

Men snygg är den iaf:)

Jenny

På ingång..

Kategori: Inredning & inspiration

På ingång..
från www.anyhow.se
TRE STORA BOXAR I TRÄ
Dessa har jag beställt men
dom kommer lätt bli vita eller svarta..
KLÄMMA-STOR
Även dessa är på ingång.. Ordning och reda på alla papper tack!!!!
LINJAL I SVART TRÄ
Och en sån här uuursnygg linjal..

Elisabeth på Anyhow brukar leverera ybersnabbt..Jag hoppas att hon gör det denna gången också:)

Jenny

Massor av paket till mig..

Kategori: Jag & familjen

Idag ska jag försöka ta mig till posten i snöyran..
Jag har massa paket att hämta.. Bla paketet med Allt i allo bagarna, mina legobitar, Hank-krokodilen..sen hoppas jag att min Bird lampa dimper ner också.

Har jag ännu mer tur kommer mina kontorsgrejer från www.anyhow.se och om jag har ÄNNU mer tur kommer mitt svarta S från www.inmyhouse.se

Har jag ÄNNU MER tur kommer Filip hem tidigt från Stockholm så vi kan åka och kirra en ny dator..Det är typ begravningsdags för den gamla..

Vissa av er har undrat var man kan köpa Allt i Allo bagen.. då kan jag tala om för er att ni kan köpa den av MIG..Jag jobbar för fullt med produkterna till min webbshop. Men försöker vara realistisk i tanken när shoppen kommer vara klar. Så jag siktar på att öppna den i Februari. Är ni sugna på att köpa en bag innan dess går det bra att maila mig på [email protected] priset för den är 150:-

Jenny

Tävling..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Hej på er.. tänkte bara påminna om tävlingen så ni inte missar den..


Priset är en Allt I Allo bag i någon av dessa färgerna.. Två olika vinnare kommer dras, så man kan säga att ni har dubbel chans.
Allt i Allo bagen går att använda till typ allt.. Själv tycker jag att den är en ursnygg detalj i hemmet. Jag skulle kanske inte gå och shoppa med den.. Även om den skulle vara ypperlig till det också.. Till stranden skulle den dock lätt få hänga med...(jag vet jag pladdrar..)

 

 

Ni vet ju hur det funkar nu..
Men ändå..här kommer tävlingsreglerna:

Man får en lott för varje punkt som man utför.
För att få maximalt antal lotter utför ni alla punkter korrekt:)

*Svara rätt på frågan:

Vilket år är jag född?
1.1978
x.1979
2.1980

*Länka till tävlingen via din blogg.

*Länka till tävlingen via Facebook.

*Maila fem av dina vänner och tipsa om tävlingen.

*Lägg till mig på bloglovin..

Ni kan alltså få maximalt 5 lotter..Lätt som en plätt..

Tisdagen den 7e december drar jag en vinnare.. LYCKA TILL kära bloggvänner.

Jenny

Lyxigt värre med egen mailadress...

Kategori: Jag & familjen

Har ni sett?? Nu har jag lyxat till det med en alldeles egen mailadress, för er bloggläsare:) Adressen ligger här uppe så länge.. Men den kommer flyttas till högerspalten så småningom.

SÅ, om ni känner att ni vill komma i kontakt med mig av någon anledning är det bara att skicka ett mail..

Kram Jenny

Förresten, ni glömmer väl inte TÄVLINGEN..?

Väggtext / väggsång..

Kategori: Hemma hos mig..

När vi ändå snackar bokstäver..Väggtexten i sovrummet, eller sång kanske jag ska skriva.. Det är faktiskt Filip som fått bestämma texten. Eftersom han tror att han är ELVIS himself, så valde han givetvis en Elvistext..(han är nästan Elvis himself..ikväll är han faktiskt iväg och Elvisgiggar i Sthlm. Priscilla får dock stanna hemma med sjuka barn..)

Ni ska veta att jag skäms över bilderna jag lagt ut i dom senaste inläggen.. Min kamera håller verkligen INTE för det här sk dagsljuset. Men det kanske är bättre med halv bra bilder än inga......eller inte. Jag kanske skulle önska mig en ny kamera i julklapp (eller dagsljus). Eller nä just det. Jag ska ju inte önska mig så där svindyra saker, har jag blivit tillsagd..





Här sitter den lilla sjuka Hildaren. Vi som skulle åka till Halmstad imorgon. Nu får vi stanna hemma om hon inte blir jättefrisk över natten..

Jenny

Bokstäver..booookstäver..

Kategori: Köptips..

Alla ni som älskar bokstäver.. HÄR har ni dom..
Själv skulle jag nog vilja ha det svarta S et för 149:-

Bokstav Svart  AMönstrad Plåtbokstav F
Bokstav Svart SJ  plåt stencil
Liten zink bokstav BBokstav S
Bokstav Svart JMönstrad Plåtbokstav A
Liten zink bokstav GBokstav E
Stencil AMönstrad plåtbokstav B


Jenny

Me my self and Hank...

Kategori: Köptips..

Kommer ni ihåg filmen "Me my self and Iréne"? Det är min och Filips bästa.. Jaaa..vi tycker lika om denna enda sak i hela världen..

Jag brukar ofta säga till Filip att han kommer bli en Hank om han inte börjar säga ifrån lite mer. Han är liksom sjuuukt snäll. Alltså missförstå mig rätt.. Mot andra är han sjuuukt snäll. Mot mig är han ett monster..;)

Eftersom Filip snart kommer bli en Hank, har jag en speciell förkärlek till alla som råkar heta det.. Det är inte SÅ ofta man stöter på namnet.. MEN så hittade jag den här....

Love at first sight liksom...han heter HANK..


Krokodilen Hank
Tror ni inte att Hilda vill ha en alldeles egen liten HANK?  Det tror jag, så nu kommer tomten komma med en sån till henne. OM hon är snäll..! Han är 60 c"m lång..och helt underbar:)
Är ni fler som vill ha honom så kan köpa honom HÄR.


Missa inte tävlingen..

Jenny

Lite bilder som lovat..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag är hemma med Lilla Hildare (som Felix kallar henne) för hon har feber.. Men här kommer lite snabbfotade bilder från Felix rum.. Jag har just konstatert att det randiga tyget måste bytas till ett helsvart. Troligtvis med nån form av applikation på...Får se vad jag kan få till..

Julkalendern som sitter på Felix säng (den är lite plottrig tycker jag..men han gillar den mycket) finns att köpa på www.barnvanligt.nu. Nästa år ska jag nog sy en liknande. För dåå kommer ju Hilda också kräva en:)



  
   

Felix fyller 7 år i januari. Tänk vad konstigt att alla i familjen åldras så.. själv blir är jag inte en dag äldre.. Tänk vad orättvist dom måste tycka att det är...

Det jag ska komma till är att Felix börjar bli så stor att jag snart måste tuffa till rummet ordentligt.. det gäller ju att hänga med. Då ryker dom prickiga gardinerna, tassarna på golvet samt svamplamporna..Tur att jag kan skyffla in en del på Hildas rum..

Jenny