jane the pain - inredning & sånt..

Vita MÅSTEN..

Kategori: Köptips..


Alltså Familyroom.se (gamla barnvanligt.nu) har ju VERKLiGEN fyllt upp med SJUKT mycket snygga saker. HUR ska man kunna låta bli att köpa HELA butiken? Jag vet helt ärligt inte om det behövs några andra webshoppar. JAG älskar att dom bytt namn och tar in massor av vuxen "leksaker".. Nya hemsidan är otroligt köpingivande och snygg. Helt i min smak.
Kolla bara alla dessa vita saker som kommer att vara OMÖJLIGA att låta bli..
Jenny

Ytterligare roligheter..

Kategori: Köptips..

Jag fortsätter med dagens tips.. En enligt mig fantastisk nyhet, kommer från Cult design.. Det lilla växtbordet för 1399:-
Retrostilen gillas mkt! Själv hade jog nog inte tryckt ner någon växt i hålet.. Men det hade nog gått att fylla med en hel del annat smått och gott..
Typ mängder av CHOKLAAAAAAAAD!!
.
.
Ni hittar bordet på MILQ.se
Jenny

Tävlingen..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Nu är ni massor av nya som tittar in.. Därför tänker jag tipsa om tävlingen på Jtp-Design FB sida.. Klicka in gilla och dela så är ni med i tävlingen om en valfri poster från Jtp-Design.
Jenny

Om jag hade..

Kategori: Köptips..

Fler väggar..
Ja.. inte vet jag vad jag skulle kunna tänka mig att använda den till. Men den är ju ljuvlig jätte klämman från Anyhow.se
Den skulle mer än gärna få pryda en av mina väggar.
Är det nån mer än jag som saknar väggar till allt man vill köpa och hänga upp?????
Jenny

Klock tips..

Kategori: Inredning & inspiration

Förr i tiden brukade jag alltid tipsa om bra snygga produkter.. Jag tycker att jag har varit rätt kass på det den sista tiden. DÄRFÖR tänker jag att jag ska bli en miljard ggr bättre på det. Man ska ju lyfta fram dom bästa webshopparna,  så att alla hittar till dom. Har ni några tips på bra butiker så hör gärna av er. Det svåraste för mig i den här kategorin är att inte klicka hem allt själv.. Men jag ska försöka hålla mig.. lite iaf..
Något som jag länge spanat på är denna ursnygga klockan från Joy of Giving..
Det enda är att den är lite liten tycker jag.. Jag skulle vilja ha en som var ca 50x50 cm (denna är 29.5x29.5 cm)
Ni hittar den HÄR.
Jenny

I och Illustrater..

Kategori: Jtp-Design

Idag ska det hämtas hem nya varor.. Tjohoo.. Ska bara maka mig ut till DHL och hämta upp dom. Lagret fylls på med Barbro, Ive och lite klockor. Ni har väl inte missat att alltiallobagarna/väska från Hinza åter är i lager..
Nu drar jag på möte. Sen ska jag hem och bli duktig på Illustrater verkar det som:S
KLicka in HÄR för att kolla in hela utbudet..
Jenny

Burkfeber..

Kategori: Inredning & inspiration

Dagens köptips kommer från den fantastiska webshoppen inreda.com
Jag skulle vilja ha flera hundra st av dom här.. I LOVE!
Är ni lika förtjusta i karamellburken som jag? Då kan ni klicka hem dom HÄR.
ooops.. jag tror det sa KLICK!!
Jenny

Hollywoodfru i 7 timmar..

Kategori: Dumheter..

Jag och Filip har varit på 25 årsfest hos min lillebrorsa i helgen. Givetvis var det maskerad med temat olika världsdelar/kulturer..
JAg funderad länge på om jag skulle vara asiat eller en tysk med hår under armarna och midjeväska (fördomsfullt jag vet;) Men det slutade ändå med att jag gick som Hollywoodfru..SÅKLART!! Det gäller att passa på. Jag hade fläskläpp, lösfransar, hyperblondt hårsvall och VÄRSTA bysten.. tom men värsta nipplsen:)
Filip gick som min rike hollywood man..Fast han såg faktiskt mest ut som Björn Ranelid..SEnare på kvällen bytte jag och Filip kläder.. Jag har dock svurit på att INTE visa dom bilderna..
Vi hade sjuuukt kul.
Hoppas ni haft en bra helg. Missa inte tävlingen på Jtp-Design facebook sida!!
Jenny

Bästa tt passa på..

Kategori: Inredning & inspiration

OH!!! Kolla, kolla. Familyroom har rea i tre dagar till. Kanske bästa att passa på och träna hemklickningsarmen;) För det finns ju typ en miljard fantastiska grejer som jag mer än gärna klickar hem därifrån.
Passa dessutom på att delta i deras tävling om 500:- på FB.
Jenny

I dag vankas det kärlek...

Kategori: Jag & familjen

Japp.. idag är dagen då jag och Skyffert ska på date igen.. Jag, Skyffert, Filip, Fredrik Lindström och en himlans massa andra folk antar jag.....
Jajjemen, "Ljust och fräscht" har äntligen tagit sig till Örebro. GIVETVIS ska vi dit!
Helgen är fullspäckad.. För på lördag drar vi vidare ner till Göteborg på supersnabbvisit. Vi ska på min lillebrors 25 års fest. Temat är olika världsdelar och jag har idag kommit på EXAKT vad jag ska klä ut mig till. Ni får se sen..hehe..
Ser ni?? Där ligger han och väntar på att jag ska krypa ner i soffan....
Tänk om han skulle läsa mina inlägg.. Han skulle ju tro att jag var HELT störd.. Men det får det vara värt;)
Jenny

TÄVLING!!

Kategori: TÄVLINGAR!!

Nu hittar ni en ny tävling på Jtp-Designs Facebooksida.. Det är bara att klicka er dit- Gilla sidan och klicka dela under tävlingslänken. Lätt som en plätt..
LYCKA TILL..
Vinnaren dras den 14 februari.
Jenny

Snart är det alla <3 ans dag..

Kategori: Jtp-Design

Det gäller att påminna alla män om det för jag anser att majoriteten har NOLL koll.. Jag vet att många har olika uppfattning hurvida man ska fira denna dag. Jag tillhör dock en av dom som tycker att allt som kan firas SKA firas. Finns det då en kärleksdag så är det ju bara att fira på. Alla ni som bor i närheten eller i ÖREBRO. Ni kan boka bord på Restaurang Södra vattentornet. Där kommer det att serveras fantastisk mat med Italienskt tema. Det kommer även att bjudas på lite romantisk underhållning<3 Klicka in på länken ovan för mer info..
För er som bor på tok för längt bort för att komma dit.. Har jag tagit fram en kärleksposter..
Den finns i min butik from idag.
Givetvis kan ni få den i den färg ni önskar.
Ni kan även välja vilken text ni vill ha i hjärtat, samt färg på text..
Jenny

Fake ERIK..

Kategori: Jag & familjen

Undrar ni hur det gick på felix discokalas?? Haha.. jaaaaa, vart ska jag börja..När fem ungar anlänt fick jag panik och tänkte: VAD HAR VI GETT OSS IN PÅ??
När alla 25 var på plats var det livat i luckan kan man säga. Efter en sjukt mkt spring stund satt dom så fint och gick bordsvis till pannkaksbuffén. Jag serverade läskdringkar med sockriga kanter..MKT UPPSKATTAT!
Sen åt dom som hästar innan det var dags att skaka loss på dansgolvet. Det beställdes förstås ytterligare läskdrinkar i baren. En del godis slank också ner.
Sen pratades det en hel del om att dansa tryckare.. och ja.. vad jag förstod så var det två par som faktiskt vågade sig på att dansa tryckare. COOLT tycker jag (fniss).
Efter glassbuffén hade vi sockertoppade barn både högt och lågt i restaurangen.. Helt underbart:)
Sen var det dags att dansa disco och leka stoppdansen. Allt detta INNAN den stora Erik Saade överaskningen.....OJOJ OJ.
När den stackars Erik Saade killen som faktiskt heter Erik på riktigt slank ut på scenen satt baren först i chock.. Innan dom började fatta att det faktiskt inte var den riktiga E. S.. Hur kunde dom inte tro att det var han??? Jag fattar ingenting;)
Erik hade nog förväntat sig lite små kaos men INTE det kaos som bröt ut.. hehe.. Ungar var galna och ville ha autograf.. Sen ställde de en miljard olika kuggfrågor om hans flickvän Molly (dom har tydligen gjort slut?!), vart han bodde, vilken stad han kom ifrån mm, mm, dom ville ha tel nr, dom klankade ner på hans kallingar som syntes lite grann. Tydligen har RIKTIGA Erik Saade mkt coolare kallingar..
Men.. i slutändan tror jag att dom accepterade att Fake Erik fick duga..Coola killar buade.. trots att dom inget hellre ville än att vara nära supercoola Erik. Trots besvikelsen över denna fake hoppade och dansade ungarna som aldrig förr..
Jag konstaterar: Det kan INTE vara lätt att vara den RIKTIGA Erik Saade..
Jenny

Dags att manipulera tror jag..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag är så vansinnigt oinspirerad just nu. Eller egentligen är det ljug. Jag har massa saker som jag vill göra/ha gjort men jag har ingen kraft att ta tag i det just nu. Kraften skulle iofs komma om jag slapp tjata/tvinga Filip till att hjälpa mig, samt att någon glad barnvakt tog ungarna en heldag.Vi har så mkt som ä halvklart, vilket gör mig gaelt sur.. Tex: listerna och trösklarna som hantverkaren skulle komma och fixa (hantverkaren drog på semester...SUCK)..golvet har spruckigt på sina ställen och behöver fogas och målas om. Vi har bestämt oss för att testa två komponentsfärgen för att se om den färgen är lite hårdare (det borde den vara) för olje färgen suger fett om jag får säga det själv. Sen är det lilltoan och vårt nya sovrum som står på tur. Visst är det skönt att man alltid har något att ta tag i;) UNDRAR om jag kan lura med Filip till Bauhaus i veckan så vi kan slänga in golv i sovrummet. För det måste ju faktiskt bli en helhet!! Mmm jag tror att jag får slå till med den stora manipulationstekniken..
.
Idag har det beställts en himlans massa posters ur shoppen.. Himlans kul. Själv klurar jag på om jag slå till med en tavelvägg eller inte..
Jenny

Jag lever..

Kategori: Jag & familjen

har bara jobbat förfärligt mkt. Jag ska hämta lite kraft.. SEN kommer dagens inlägg:)

Barnkalas dags..

Kategori: Jag & familjen

Idag vankas det Barnkalas för hela slanten.. Eller DISCO är det egentligen. Förra årets barnkalas såg ut så här.. Det var ett givet Star Wars tema och varje unge var tvungen att besegra Darth Vader för att få sin godis påse.. (halv pedagogiskt jag vet.. men oerhört kul).
I år har vi istället disco på Södra Vattentornet.. Det kommer bli hur bra som helst. Sjukt många barn, pannkaksbuffé och läskdrinkar. Sen kommer det en Erk Saade kopia men det är det ingen som vet. Vi får se hur många av tjejerna som svimmar;)
Jag älskar att ordna barnkalas.. Det är typ det roligaste som finns!!
Jenny

Snart så...

Kategori: Jtp-Design

Tio st "Barbro" är på väg till shoppen.. En liten "Ive" (Lp-skive ställ kommer också..Jag hoppas att den blir lika bra som jag tänkt mig.. eller kanske tom bättre.
Jenny

Barnvänligt-familyroom..

Kategori: Inredning & inspiration

Ni vet butiken BARNVÄNLIGT.nu Har ni noterat att dom har bytt namn?! och satsar nu både på stora och små. Deras nya hemsida är VANSINNIGT snygg. Jag super gillar så klart:)
Familyroom.se
Det är svårt att inte köpa något när man kikar in.. I LOVE.. jag har köpt tokmassa saker hos dom. Dom flesta roliga detaljer hemma hos mig kommer faktiskt därifrån.
Jenny

Gillar fett..

Kategori: Inredning & inspiration

Alltså.. Man blev kanske något köpsugen när dom nya press bilderna dök ner i inkorgen på min mail..MItten bilden gillar jag helt klart bäst!
Kanske får det bli en shoppingtur i helgen...även om Filip total vägrar...

Bilder: IKEA press
Jenny

Felix 8 år..

Kategori: Jag & familjen

Idag är det ingen vanlig dag.. För idag är det Felix födelsedag.. Tänk att den här lille skrutten nu är 8 år. Hans fötter har vuxit något sen dess om man säger så..
På bilden är han ca en vecka gammal..och jag är något svullen om man säger så. Men det får det vara värt:) Tänk att han åldrats så fort.. Jag har ju knappt blivit en dag äldre.. Visst är det konstigt;)
Jenny

3 åring..?

Kategori: Jag & familjen

Är det någon mer än jag som känner att treårs trotsen borde FÖRBJUDAS?!!! Nu är Hilda bara 2.5 år. Men jag känner igen beteendet.. HUA!!!! Felix var också helt galen som 2.5 åring..Man kanske ska jobba dygnet runt tills det har gått över?!
Jenny

Kommer ni ihåg den här?

Kategori: Hemma hos mig..

TÄNK vad man kan utföra med lite tyg och en häftpistol.
Får ett par månader sen hittade vi bästa snyggaste 50-tals soffan på blocket. Vi behövde en soffa till ungarna på övervåningen. Att det var en dubbelbäddsoffa var ett plus i kanten. Sen har stoffan då stått här i väntan på att kläs om. Jag funderade ett tag på ill grönt. Men just nu känns det ganska skönt att jag valde en grå färg. Tyget är köpt på IKEA för 69:-/m.
och vips..så passade soffan så mkt bättre hemma hos oss. Jag älskar:)
Tänk att Filip har gått förbi soffan 30 ggr nu och påpekat hur snygg den blev..
och jag som fjäskade så för att få hjälp att hämta den.
Jenny

Håll igång..

Kategori: Hemma hos mig..

Har fullt upp med sågning av sängben, Hildas kökshörna och omklädning av gammelsoffan.. Återkommer med bilder:)
Just det.. Jag kanske ska mata mina barn också...
Jenny

Vår färger hos Hinza..

Kategori: Jtp-Design

Idag hämtar jag ut leveransen av Plastväskorna från HINZA..Tyvärr missade jag dom nya vårfärgerna. Dom får jag kanske ta hem vid nästa leverans..Eller vad säger ni?
Väskorna läggs upp i butiken under dagen.
Det kommer då: Vita, svarta, gröna, cyanblå och rosa. Lila har jag hemma..
Jenny

Nu finns dom till försäljning!!

Kategori: Jtp-Design

NU finns dom att beställa i shoppen..
850 kr kostar en mega poster i måttet 100x150 cm.. Ett alldeles ypperligt bra pris om jag får säga det själv. Finns inte din favorit med i megaposter sortimentet? Då går det bra att lägga en beställning på en annan megaposter och skriva i meddelande rutan i kassan vilken du önskar.
Jag själv tänker nog klicka hem den här..
NI hittar dom HÄR.. Det är givetvis Jtp-design:)
Jenny

Jobbelijobb..

Kategori: Jag & familjen

Så äntligen har jag lite tid över för att sätta mig här.. Jag har ju snackat så mkt om att det varit så mkt på gång och sånt..och nu är allt klart. Jag har tagit tjänstledigt från mitt vanliga jobb, halvtid..Min tjänstlediga halva kommer jag att tillbringa här, på Restaurang södra vattentornet. Jag som svurit på att min tid i restaurang/krogbranschen var över. Det krävdes dock inte mer än ett arbetspass innan jag skulle tycka att det var kul igen. Fast det är ju klart..jag kommer bara att jobba dagtid, och det blir ju helt fantastiskt!
Om man bortser från ett par kvällar i veckan som jag jobbar på kollektivboendet så kommer jag att vara hemma hur mkt som helst. Shoppen kommer jag förstås driva som vanligt. Jag har dessutom tänkt höja standarden ett snäpp. Allt kommer att bli så mkt lättare:)
Det är inte jag på bilden..
-
Har ni vägarna förbi räknar ja med att ni stannar för en lunch.
Varje dag mån-fre erbjuds 5 olika maträtter varav ett vegetariskt alternativ, samt två olika soppor, salladsbuffé, smörgåstårta, dryck, kaffe och kaka..Allt till priset av 95:-
Kan det bli bättre?
Jag rekomenderar att komma innan tolv eller efter kl ett. Då slipper ni den värsta ruschen:)
Kram Jenny

UNderbara grå-väder..

Kategori: Inredning & inspiration

Hos oss är det verkligen höst nu.. Jag har en kompis som hatar november just för att allt är så grått. Hon lär ju vara helt knäckt med tanke på att det varit november-väder sen i slutet på oktober.. Själv älskar jag november (eftersom jag fyller år då).. Dessutom gillar jag grått. Jag hoppar gärna över vintern i år och satsar stenhårt på en härlig vår ist.
Bildkälla edgereps.
Jenny

Snart är allt på plats..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag vet inte om jag hinner in här mer idag. Så jag gör ett ultra mega snabbt inlägg.. Jag har så mkt att informera er om nu när alla bitar snart är på plats...Men det tar vi när jag har mer tid. Kartell..I LOVE.. Det tog hundra år innan Filip gick med på att vårt hem behövde två av denna lampa. Men ack vad jag gillar dom<3
Med andra ord konstaterar jag att det är värt att köpa dyra prylar som man VERKLIGEN vill ha. Dom lyfter hela hemmet.
Ha em bra dag.. Nu är det jag som SPRINGER till bussen..
Jenny

MEGA posters i shoppen..

Kategori: Hemma hos mig..

Nu kommer det snart megaposters i shoppen.. Ni kommer kunna beställa dom i måttet 100x150 cm. I like!! Här behövs ingen ram. Lätt som en plätt att smocka upp med hjälp av plast skenor som man köper på Gallerix. Jag gillar när saker får ta plats. Därför gör jag gärna rejäla saker:)
Jenny

Produktbilder..

Kategori: Jtp-Design

Jag sitter och jobbar lite med shoppen. Jag har en hel del tankar och planer för det kommande året. Just nu har det rensats en hel del. Lagret är på gång att fyllas upp med diverse godheter som jag vill satsa på. Jag har SÅ mkt jag vill göra. MEN jag försöker hålla band på mig.
Nya produktbilder till alla tapeter har ordnats. Nu ska jag bara fylla på med alla nya tapeter också..
Sen kommer det mega coola STORA vägg och golv-dekaler, mega posters 100x150 cm och mkt mer..
TJOHOO!!
Har jag sagt att shoppen är det allra roligaste jag vet?!
Jenny

Jenny söker..

Kategori: Köptips..

efter två stycken pinnstolar i barnvariant. Samt en röd eller gul-blommig retro tapet. Jag behöver bara en snutt. Är det någon som råkar sitta på nåt av detta?? Isf köper jag det gärna. Maila mig på [email protected]
Vh Jenny

Hildas stora..

Kategori: Hemma hos mig..

Hildas rum som det ser ut just nu. Det är lite små fix kvar. men det börjar närma sig ett anständigt rum. Hon sover bättre är någonsin i sin nya säng.
I hyllan ska såklart fyllas på med förvaringslådor och böcker..
Bästa snyggaste förvaringsbackarna i rött köpta på  Barnvänligt. Visserligen kostar dom en slant. MEN ack viken kvalité´. Svamp lampan och elefanten kommer också därifrån Jag hade velat ha dom i svart till Felix rum också..och kanske till vardagsrummet.
Och till sist så var det då sängen.. Den här delen känns inte så kul att fota för här är det inte riktigt klart än. I kortänden på sängen ska det byggas ett litet kök med spis och hyllor. Ett litet draperi ska sättas upp under sängen så man kan dra för om man vill leka koja. En annan väggtext och lite posters ska upp. OCH en hoppa hage dekor på golvet.. Sen så!!
Jenny

Väska från Hinza..

Kategori: Jtp-Design

Beställt, och är på väg hem i dessa färger:
Jenny

Bumling..

Kategori: Hemma hos mig..

Hildas röda Bumling är numera upphängd i taket.. Folk som gillar gamla ting brukar gilla dom mkt för att dom bär på en historia. Det gör förstås denna lilla lampan också. Det är nämligen Fru Sätterlunds gamla Bumling. Den har hängt i hennes kök innan allt det gröna tog över. När Fru S skulle dumpa lampan var jag intresserad ev den, då jag skulle byta till rött i Hildas rum.
Jag har aldrig träffat Fru S, men hon lovade iaf att jag skulle få den. När hon var ute på jobb utanför Örebro så hade hon lampan med sig. Jag hade inte möjlighet att hämta den utan ordnade, på lite omvägar, en tant (som jag inte kände) som kunde ta emot den. Filip som kände en kollega till tanten lovade att tanten skulle informeras ang lampleveransen. Detta ordnades förstås INTE ( jag är inte förvånad!!)
En mkt osäker Fru S lämnade en Bumling hos en något förvirrad tant någonstans utanför Örebro.. Men tänk, den hittade hem till oss till sist;)
Tack snälla snälla Fru S:)
Du vet att det bara är att höra av dig när du bestämt dig!!
Jenny

Mattan..

Kategori: Hemma hos mig..

Min svarta matrums matta kommer från Ikea. Tror den kostade 1500:-. NU hittar jag den inte i deras sortiment. men jag ska kolla vad den heter, så kanske den går att hitta. Den suger dock åt sig allt... men det passar ju om man gillar att dammsuga:)
Det kommer mer bilder.. lugna;) I dag har vi fixat med Felix nya loftsäng. Jag tycker den är för hög. Därför måst Filip dra fram stora metallsågen och kapa benen lite. Det är inte så populärt......
Det blev inte heller någon omklädning av soffan idag. Kanske i morgon eller på söndag..Det är den där häftpistolen som är på vift.
Jenny

Håll i er för här kommer det bilder:)

Kategori: Hemma hos mig..

Som lovat.. här skyfflar vi på med lite bilder.. Som ni kanske ser har lister och trösklar fortfarande inte kommit på plats. Men vem har sagt att saker och ting går i ett rasande fart här hemma??? Filip har LOVAT att vi ska ta in en hantverkare som fixar detta. Det tycker jag låter FANTASTISKT bra!!
Det är konstigt med foton.. När man ser saker och ting fotograferade så ser allt så annorlunda ut. Jag ser ju på en gång att det är dags att byta ut soffkuddarna. Hu vad trött jag är på dom! Undrar vad jag ska hitta på. OM jag håller dagens tempo under helgen kommer jag troligtvis bjuda på fler bilder hemifrån.. Vi får se vad som hinns med.
Ha en underbar helg:)
Kram Jenny

Schhhh..

Kategori: Hemma hos mig..

Alltså jag vågar knappt säga det. Men rokaden har fortsatt här hemma.. Hildas hus åkte ut igen..(att inte Filip kastar ut mig snart)..Det får bli en ute lekstuga av det istället och det är ju minst lika kul. Den behöver bara lite takskydd, husknutar och ett fönster..ja och dörren som Hilda tjatar om. SEN kan det inredas färdigt där inne. Helt plötsligt vart det inte lika bråttom med det.
Hilda har fått Felix säng, och Felix har fått en ny. Hans lilla småbarnsrum behöver ju tuffas till lite..Han går för 17 i skolan.. Hildas rum är tyyyyp klart. Tyyyyp sa jag.
Felix säng ska monteras i morgon (till Filps stora glädje). Sen tänkte jag leta upp häftpistolen och klä om 50 tals soffan till tv rummet på plan 2. Dessutom har Filips styvpappa varit här och kopplat in våra lampor, så nu kan man se här hemma. I morgon bjuder jag nog på foton så det bara skriker om det. NI kan vänta er kaos blandat med struktur (typ som jag o Filip..)
Ha en bra kväll,
Vh Jenny

Hemma hos Theres

Kategori: Inredning & inspiration

Det är såå kul när ni skickar bilder till mig på hur ni har det hemma. Speciellt när ni köpt mina produkter och smockat upp..
Tummen upp för Theres  som skickade in denna kanon bild. Visst hade man gärna sett lite mer från hennes hem!!
Tack Theres
Jenny

Tillbaka köp..

Kategori: Hemma hos mig..

För ca ett år sen hade vi denna liggfåtöljen hemma. Himlans skön, men oerhört stor. Vi sålde den till min svärmor som tjatade om att få köpa den. Det tog inte så lång tid innan hon också tyckte att den var för stor. Så nu har vi köpt tillbaka den igen..
Med fulväggen riven och nya vita golv så funkar den helt plötsligt utmärkt hos oss. Mkt bra tillbaka köp med andra ord:)
Bild: Karin Foberg
Jenny

I butiken..

Kategori: Jtp-Design

Vad händer med shoppen då..? jo, det rullar på. Jag har sålt slut på nästan varenda pryl. Så nu är det nya prylar beställda. Sen jobbar jag förstås på att ta hem en del nytt också. Den stora utrensningen av pryttlar börjar idag. Vissa prylar som inte säljer tillräckligt bra ryker. Istället fylls butiken på med nya godheter..sakta men säkert då;) Man får ju inte glömma att jag har ett "riktigt" jobb också..och två barn en man och ett hus:)
Störst efterfrågan är det iaf på tidningsstället "Barbro", och det är så klart på väg hem igen.
Lite nya posters är på ingång, samt lite nya färger.
Sifferpostern kommer på önskemål av läsare, det gillas..
Sen har vi förstås lite nya färger på tapeter, och lite annat nytt på g där..
Plexiprodukter är under tillverkning..Megaposters är på ingång, även Allt i allo bag/väska från Hinza och lite annat smått och gott.
Jenny

Hus bygge..

Kategori: Hemma hos mig..

Filip kan stolt säga att han avslutade 2011 med att bygga ett hus.. Eller ja.. det var kanske så att jag byggde det. Jag hade dock inte klarat det utan en sur man vi sågklingan! Jag tror inte att våra barn förstod vad som var på gång när vi sa att vi skulle bygga ett hus på Hildas rum..Inte förrän det var ihop monterat. Felix förklarade tydligt för Hilda att detta var minsann hans hus också..och han och hans kompisar skulle säkerligen spendera en hel del tid där.
Hilda trodde att vi byggde en "Snickarboa", så hon kröp genast in och började tälja en trägubbe..Filip kände sig manligare än någonsin, med all rätt. Det är ju bara riktiga män som offrar en nyårsafton för att bygga lekhus åt sina barn. Nu ska det bara målas, sågas fönster och sättas på dörrfoder.. och INREDAS!! Tjohooo, vad kul det ska bli. För tillfället är det liksom INTE så snyggt..men det kommer det att bli.
Det är givetvis dags att plocka ner väggtexten också. Men vad det tar emot. Jag tror att jag kommer smälla upp en likadan i nya sovrummet framöver.
Jenny