jane the pain - inredning & sånt..

Ännu mera Barbro:)

Kategori: Jtp-Design

Läser ni Snusans inredningsblogg? Om inte är det dags att börja. Dom har byggt ett alldeles underbart hus som dom/hon sakta men säkert fyller med helt underbara ting.. Bl a Barbro..Tummen upp!!
Visst var det fiffigt att sätta dom ihop med tavlorna.
Efterfrågan på tidningsställen har varit enorm. Jag hinner liksom inte få hem dom från fabriken innan dom är slut. Så just nu skickas dom direkt från fabriken till kund/er. Stackars Erika som jag samarbetar med monterar tidningsställ hela dagarna;)
Efter nyår tänkte jag att jag skulle försöka (om ni inte köper upp dom innan..) beställa hem ett större lager så att leveransen går snabbare. Just nu är det en leverans tid på ca 2 veckor.. Det är tillverkningstiden som ställer till det. Men den som väntar på något gott:)
Jenny

Fraktfritt tom den 7/12..

Kategori: Köptips..

Det finns en barnbutik på nätet som har i princip allt du kan tänka dig att vilja ge dina barn. Fram tom den 7/12 skickar dom dina varor fraktfritt.
Det gillas!!! Så skynda er nu att köpa julklappar om ni inte redan har gjort det. Här har jag samlat ihop mina favoriter. Är inte den lilla doktorsväskan helt ljuvlig?! Jag vet en liten vild tjej som hade älskat den..Speciellt sprutan.. och hur skönt hade det inte varit, som patient/mamma, att få ett "sprutstick" av en mjukleksak istället för en HÅRD plastleksak, som en viss lite dam försöker pressa in i armen tills det nästan kommer blod på riktigt?!
Jenny

Hemma hos..

Kategori: Jtp-Design

Jag fick en kundbild mailad till mig häromdagen. Det är så kul när ni skickar bilder på hur Jtp produkterna blir hemma hos er. Barbro-tidningsställ älskar kombon Kartell och Olle Eksell:)
Ni verkar ha så fint hemma allihop. Jag vill liksom ser mer av era hem. Visst blev det fint!
Jenny

TILL ALLA BARN...

Kategori: Jtp-Design

Ni läste väl rubriken med basig "Dressman-reklam" stämma?! Annars får ni läsa om den;)
För nu har jag ett erbjudande (basigt) till alla barn.. Eller ja, egentligen är det till deras betalande mammor och pappor.
Fram tom den 20/12 kommer ni att kunna köpa barnposters i strl 70x100 cm till priset av en 50x70 cm poster..alltså 399:- ord pris 599:- Hur bra är inte det liksom. Kanske dags att piffa till i barnrummet?!
Alla barnposters går att få i önskad färg. Det är bara att säga till. Klicka in HÄR för att se vilka posters det gäller.
Ha en bra dag..
Kram jenny

Darling <3 things..

Kategori: Köptips..

Ok, nu ger jag tummen upp för den här lilla nätbutiken. Det fanns en himlans massa saker som jag mer än GÄRNA hade klickat hem.. Fast just idag nöjde jag mig med att klicka hem förbannat mycket Washi tejp..som ska användas för att göra fin-fina paket i jul:)
Brickorna i grönt och svart och den underbara pläden står i "klickkö" ;)
Dessutom fyller butiken ett år vilket innebär att det är 20% rabatt + fri frakt. DET GILLAS!! Lagom till jul liksom..
Klicka HÄR för att komma direkt till Butiken.
Vh Jenny

Hilda ska ha en lillebror..?!

Kategori: Jag & familjen

Tidigare idag har jag och Hilda läst en miljard böcker typ.. Bl a hennes favorit bok "Emma och lillebror".
.
Vid kvällsmaten..
Hilda:- Hilda vill ha lillebror.
Jag:- Vill DU ha en lillebror. (gulligt tänker jag till en början).
Hilda:- JA, Hilda vill ha lillebror.
Jag:- Fast vi ska inte ha någon lillebror!
Hilda:- Jo sen...svarar hon förståndigt.
Jag:- Nej det ska vi inte, (säger jag utan att veta vad jag ger mig in på..)
Hilda:- Jo sen... vi kan köpa en lillebror, säger hon ännu mer förståndigt.
Jag:- Hehe.. NEJ det ska vi inte. Vi kan inte köpa en lillebror,(familjen asgarvar..Hilda blir arg).
Hilda:- JO!!! SEN VI KAN KÖPA EN LILLEBROR!!!!! (hon pratar typ som Yoda helt omvänt..jättekul)
Filip:- Nej men Hilda. Man kan inte köpa en lillebror.
Felix:- Hehehe.. hon tror man kan köpa en lillebror..hehe..(som om han verkligen vet hur dom blir till..)
Hilda:- JOOOOO!!! BRÅKA INTE MED MIG..HILDA VILL HA LILLEBROR.
Jag:- Hilda.. vill du inte ha en lillasyster?
Hilda:- NEJ.. HILDA HA LILLEBROR.
.
Alltså vi har verkligen inte tänkt skaffa fler barn. Vi är helt nöjda/har fullt upp med dom vi har. Men med Hildas tonfall så är det nog bara att se till att klämma ut en lillebror..
.
Jenny

Jag är kär..i GUD..

Kategori: Köptips..

Jess gör det igen...
Jag älskar hennes nya illustartion "God is a DJ".. så klart han är en DJ.
Ja, jag vet att det diskuteras om GUD är en man eller kvinna eller inget av det.....JAG tror/vet att han är en man. Det är den ENDA logiska förklaringen till att kvinnor föder barn.. Ja jag behöver kanske inte gå in på hur ologiskt/omänskligt det är att klämma ut en vattenmelon genom ett yttepytte litet hål...
Fast nu var det inte det jag skulle skriva om.. Jag skulle mest konstatera att jag tokdiggar Jess nya illustration. Jag bara väntar på att den ska dyka upp i shoppen.
Bild lånad från jess.
Tummen upp för GUD..;)
Jenny

Ni har väl inte missat..?

Kategori: TÄVLINGAR!!

Vad kul att ni är så många som är med och tävlar:) Det är lika kul varje gång.
Ni som ännu inte har deltagit, eller missat att det är tävlingstider.. NI kan klicka in HÄR för att delta. Där kan ni även läsa mer om hur ni går till väga:)
En julklapp med hemligt innehåll ligger i potten.
Lycka till:)

I shoppen..

Kategori: Jtp-Design

Det har hunnit bli en del får jag ju säga..och det finns ju så mkt mer, och ännu mer planer i mitt huvud:). Har jag sagt hur kul jag tycker att det är. Jag är så glad/tacksam för att ni stöttat mig som ni gjort. Utan er hade jag nog inte vågat mig på det här:)
Jenny

TÄVLING..

Kategori: TÄVLINGAR!!

För att fira att det är första advent och för at det snart är JUL (och att det fortfarande inte kommit snö;)..). Tänkte jag dra till med en tävling. Allt för er liksom;)
Priset är en julklapp med hemligt innehåll...Jag berättar inte vad det är förrän tävlingen är avgjord. Men jag lovar att det är något riktigt fint från Jtp-Design..värde ca 500 kr.

Gör så här:
1. Gilla Jtp-Design HÄR på FB, om ni redan gör det så behöver ni inte tänka på det.
2. Dela sen länken så att era vänner också hittar hit och kan delta. Ni är bara med i tävlingen om ni delat med er;)

Ni som har bloggar. Länka gärna till tävlingen:)

Lätt som en plätt.

Tävlingen avgörs den 13 December.
Lycka till!!
VH Jenny

Massor att fixa med..

Kategori: Jag & familjen

I morgon står det sjukt mycket på fixar-schemat hemma..
Det ska handlas reglar, sågas bänkskiva till Hildas rum. Monteras reglar, monteras bänkskiva, spackla och målarfoga golv, måla golv och lister, adventsmysa, baka pepparkakor, inhandla födelsedagspresenter, skicka en unge på barnkalas..Montera upp skåp på övervåningen. Flytta en sängstomme. Hyra släp och lasta på skräp som ska dumpas på tippen på tisdag..Men det är nog lungt.. morgondagen består säkert av 48 timmar.. eller?

Jenny

För mkt tid över..

Kategori: Inredning & inspiration

Att sitta och kolla in försäljningsbilder på hemnet och div mäkleri speciellt Alvhems mäkleri, har blivit lite av en hobby. Det är ganska uppenbart att Alvhem satsat på att styla hemmen inför fotografering och visning. Vilket är himla bra tycker jag, smart drag liksom... Det lär vara effektivt. Jag tycker det är kul att studera bilderna lite närmre och sitta och fundera över vilka möbler och prylar som troligtvis fanns i boendet från börja och vilka som ställts dit för att ge den där "HÄR vill jag bo" känslan.. Jag antar att jag har för mycket tid över;)






Bilder från: Alvhem mäkleri

Jenny

Ljus utan låga..

Kategori: Köptips..

Kolla in här då. Har ni sett dom förut kanske? Det är ett Blockljus utan låga.. Coolt tycker jag. Jag inväntar en leverans av dessa ljus, för dom måste ju bara testas. Kanske får jag köpa massor så jag kan fylla vår öppna spis på landet med massor av sånna. Det hade jag gillat... Visst ser dom ut som "vanliga" blockljus. Fast dom är då flamfria. Hur bra är inte det när man har barn och katter.....och...man;) Det borde ju dessutom gillas av en viss pappa som råkar vara brandchef..
Dom säljs på Nordiska Galleriet i Stockholm. Ni hittar mer bilder På FB. Klicka HÄR!



Tummen upp för dessa:)
Jenny

Så man kommer ihåg..

Kategori: Jtp-Design

Nya posters i shoppen.. Ganska bra text tycker jag.. När ungarna bråkar som värst eller när jag skäller som mest på Filip, när han tex hackar bort en list som inte ska tas bort..då kan man ju alltid kolla på den här så man kommer IHÅG  att man har ett: HAPPY HOME;)
Den finns i två olika utföranden. Välj vit eller svart bakgrund. Kom ihåg att man får med en Här bor snälla barn poster på köpet.
Jag hade massa planer för ny posters, tapeter och lite annat idag. MEN det kom andra tråkigare saker i vägen.. Så kan det vara..
Hoppas ni haft en bättre dag.
Kram på er, Jenny

My deer..

Kategori: Hemma hos mig..

Tjoho.. då har den snyggaste ljusstaken ever flyttat in hos mig/oss. Som sagt det blir en jul i allra vitaset vitt.
Ljusstaken av Lotta Rudbom med webshoppen MÅNGA RUM hittar ni HÄR.
Jag är vansinnigt förtjust!
Jenny

Vit viiit juuuul...

Kategori: Jtp-Design

Har jag sagt att det ska bli en vit jul så blir det en vit jul:) Projekt julmys har börjat. En bordsgran var bara ett måste för att få en bra pynt-start:)
Granen är pyntad med plexi hjärtan och stjärnor från Jtp-Design så klart;)
.
... ......... 
Klickbara bilder..
Jenny

Inspirationsbilder..

Kategori: Inredning & inspiration

Detta hem ligger ute till försäljning på Alvhem mäkleri. Alltså dom där på Alvhem.. dom vet hur man ska sälja lägenheter.. Älskar stylingen!

.

.

.

.

.

.

.

 


Bilder: Alvhem mäkleri

Jenny

Hur tydlig kan jag vara??

Kategori: Köptips..

OK.. ni har sett bilderna förut.. Men om Filip ska fatta vart mina julklappar ska inhandlas så gäller det att vara SJUKT tydlig!
Jag vill ha dessa två posters i måttet 50x70 cm.. gärna större men det finns inte..Dom ska hänga i matrummet där dom syns och piffar upp bäst (bäst att säga det eftersom allt måste ha ett syfte och en klar plats innan köp, enligt Filip...) Man köper dom HÄR. Ja.. julklappsbudgeten övertrasseras lite men det är jag VÄRD, eftersom jag är såååå fantastisk nästan hela tiden.. eller... iaf ibland;)
Bild lånad från Dosfamily
Jenny

Julerbjudande..

Kategori: Jtp-Design

Julpyntat..

Kategori: Inredning & inspiration

Ser ni detta fantastiska VITA hem.. Det är julpyntat... fast det syns knappt. Så här vill jag ha det i jul NÄSTAN iaf.. Jag tror att jag vill ha lite mer mys och stämning.. Det ska dock pyntas med stil.
Bilder från Boligmagasinet.dk
-
Nu ligger dom nya  posterna upp i shoppen. Bara att klicka på;)
Jenny

Nytt..

Kategori: Jtp-Design

Kommer snart i shoppen.. Undrar ni om jag är färglös och bara gillar svart och vitt??.. Jaaaa så är det;)
Enkelt ska det vara..
NI hittar dom snart på www.jtp-design.se
Jenny

Rebecca rules!!

Kategori: Jag & familjen

En av min allra bästa kompisar i världen hade lite tid över... så hon drog (helt själv) till Afrika några veckor. Just nu jobbar hon lite med djur för att sen fortsätta sitt volontär arbete på ett barnhem. Man kan liksom inte låta bli att impas en aning.. Jag jobbar iofs också i ett hem.. med barn och djur...Så man kanske kan impas lite av mig med..;)
Jenny

Vinn betong:)

Kategori: TÄVLINGAR!!

Oj oj.. det är mycket tävlingar så här innan jul. Här kommer ännu en som ni INTE vill missa. Hos Lotta i ett litet hus, med webshoppen "Många rum" Kan ni vinna ett sånt här snyggt &-tecken i betong. I like!!
Klicka in HÄR för att komma till Tävlingen. Via Lottas blogg klickar ni er sen vidare till hennes Fb sida.
Lycka till:)
Jenny

OM..

Kategori: Jag & familjen

OM det inte typ vart natt ute när jag kom hem så hade jag kunnat fota lite.. Men nu är det ju kolsvart både ute och inne.. NI får hålla ut tills i morgon. Jag är hemma på fm så då ska jag nog hinna jobba undan lite på hemmakontoret innan jag drar iväg till mitt "vanliga" jobb. Nu är det dags att spärra fast mig vid spisen..;)
Jenny

Vansinnigt inspirerande..

Kategori: Inredning & inspiration

Idag bjuder jag.. eller egentligen Boligmagasinet.dk på helt fantastiska bilder. Jag älskar detta hemmet..Jag tror inte att jag kan bli mer inspirerad av något än det här. Kolla tavlan, är den inte ljuvlig?!!
Och här har vi den färgsprakande hyllan igen.. suget blir ännu större. I love..
I helgen har vi slitit som djur. Vi har fått massor gjort. Alla golv är målade utom i köket. Det är inte lätt att få till målning av golv när man är fem pers och två katter som bor här. Men nu så börjar det likna nåt. Vi har fortfarande lite fix kvar, men nu börjar det kännas som ett ordnat hem. Målet är att vara klara med bottenvåningen till jul. Det ska bli sååå skönt!
Vad har ni hittat på i helgen?
Jenny

Nu vet jag..

Kategori: Köptips..

NU vet jag vad jag vill ha i julklapp. Jag ska bara bestämma mig för vilken. Jag har sett dom på flera inredningsbilder och jag älskar kontrasten den skapar i alla vita hem. Jag tror jag vill ha två i strl 50x70 cm. Det lutar åt den rosa och den gula fast så gillar jag ju den mustasch mest..Jag gillar dock inte lila... hmm.. kanske kan dom hänga i vårt blivande sovrum:) och då kan jag kanske ha en lila tillsammans med en rosa där.. Japp så får det nog bli.
Vill ni också ha dom så kan ni klicka in HÄR och beställa hem dom.
Jenny

Ytterligare en tävling..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Här kommer ytterligare en tävling som ni inte vill missa.. Klicka HÄR för att delta/gilla på FB:)
Jenny

S som i Sixten..

Kategori: Inredning & inspiration

Kommer ni ihåg tävlingen jag hade sist. Den där man kunde vinna en valfri Plexibokstav/siffra. Häromdagen fick jag ett foto skickat av vinnaren..
Lille Sixten vart tydligen glad för sin vinst:)
Här står det till utlån i hallen i väntan på att hans rum ska bli klart. Vi hoppas så klart få se hans rum framöver också:)

Tävling hos fru S..

Kategori: TÄVLINGAR!!

Så här snygga skyltar kan man vinna hos Fru Sätterlund. Klicka in på HÄR för att delta:)
Jenny

Dagens julklappstips..

Kategori: Köptips..

Dagens julklappstips..
Jag har ju redan gett er dom bästa länkarna.. Nu bara måste jag visa dom bästa produkterna också. Jag älskar att fylla barnrumman med fin fina leksaker. Allt måste inte inhandlas i dom traditionella barnaffärerna!


I webshopen Mokkasin hittar ni:




Och hos Acnejr hittar ni dessa ljuvliga..Jag har klickat hem allihop:



och hos Barnvänligt hittar ni så gott som allt ni kan tänka er...



Och hos Jess.se hittar ni dom här fantastiska illustrationerna. Jag kommer lätt klicka hem posters därifrån så fort jag sätter igång med Hildas rum.

Jag älskar dom..


Som sagt.. jag kan inte mer än hylla nätshopping!!
Jenny

 

Nytt av Jess.se..

Kategori: Köptips..


Åh vad kul. Jag klickade in hos Jess.se och hittade helt nya barnposters. Getingen är ju bara HELT fantastisk! Dom andra också så klart. Men den är helt klart min favvo:)
 

 
Kan man annat än gilla liksom?!
Nu var ju jag klar med mina julklappar till baren..MEEEN man kanske får klicka till ändå;)

Jenny

I Leva och bo hittar ni..

Kategori: Jtp-Design

Jtp-Design,
Jag är så glad:)
I går berättade Petran för mig att mina produkter vad med i Leva och Bo. Hur kul är inte det då. Jag tackar stylist Anna Mård för detta. Hon får gärna komma hem och styla min jul. Jag kommer absolut köpa smågranar och sätta i glasburkar som hon gjort. Hur snyggt (och lagom juligt) som helst.
Det är "Jesus" julstjärnor ni ser i fönstret till höger, både den stora och lilla. Man måste som sagt inte ha dom på lampfot. Dom är lika snygga så här, med eller utan lampa. Sen ser ni mina Nisse granar:)
Reportaget är stylat av Anna Mård och fotat av Pernilla Hed.
Dessa bilderna är dock fotade av mig direkt ner i tidningen:)
Jenny

Det närmar sig..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag passar på att fota vidare nu när vardagsrummet äntligen är fotovänligt igen. Expidit-hyllan är ev. på väg upp till mitt kontor - The Jtp - Office;)
Här skulle 10 000 kr teakskåpet passa SÅ bra. Synd bara att det inte passar min plånbok lika bra (mamma.. det är skillnad på gamla snygga möbler och gamla fula möbler;)...). Men jag hittar kanske ett annat skåp/sideboard. Jag funderar ju även på en knallfärgad hylla. Ni vet som jag bloggade om häromdagen. Vi får se vad det blir. Det är ingen brådska. Detta är nämligen den enda platsen för julgranen. Det blir alltså skåpfritt under hela julen. Ist fyller vi upp med paket. I år är tanken att vi ska fira en vit jul, alltså på insidan. Ute får det vara vilken färg som helst! Undrar om alla klappar ska bli svarta och vita också..Ska det va ska det va ordentligt. Förra året fick ju Filip bestämma RÖTT. Så då är det inte mer än rätt att JAG får bestämma vitt i år:) Hör ni vad som närmar sig?........ STORA JULPYNTSBRÅKET:) Visst är det underbart..då är det JUL.
Expedit hylla-Ikea
Skrivmaskin-Loppis fynd
Tavlor-Jtp-Design
Elefant sparbössa-Barnvänligt.nu
Hoppdinos.-Barnvänligt.nu
Lampa "Top hat"-Mio
Förvarings korgar-Plantagen
Ljusstakar "tripplets"-Designtorget.se
.
Jenny

Från 500-10 000?

Kategori: Köptips..

Alltså jag har hittat en möbel som jag VERKLIGEN vill ha. MEN jag har inte lust att betala nästan tiotusen för den.. Fast den är underbar!!
Blocket.
Det hade passat HUR bra som helst på mina nya golv. VILL HA! UNdrar om vi kan höja julklappsnivån från 500:- till 10 000:-??

Så in i NORDEN..

Kategori: Hemma hos mig..

Tro det eller ej.. men det är typ klart. Bara nån list som saknas lite här och var. Vår svarta ryamatta måste tvättas, så under tiden får den gråa ligga här. Det är sovrummet som är så snäll och lånar ut den:)
Det är bara gråväder idag så kvalitén på bilden är också där efter..
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min Födelsedag..och jag är så in i NORDEN glad.. Fattade ni?!;)
Kram Jenny

Julklapps länkar..

Kategori: Köptips..

It's a must have!!
Det är ganska givet att Hilda måste ha en sån här i julklapp (gitarr alltså..). Ungen kommer ju hoppa av glädje. Sen kommer hon troligtvis sjunga och spela tills öron blöder på oss övriga.
Felix julklappar är hemklickade.. Han kommer bli sjukt SJUKT glad. Hur harmoniskt är det inte att klicka hem klapparna. Tomten har det ganska lätt nu för tiden.
Bilden kommer från mokkasin bloggen. Ni hittar den HÄR.
.
Här har ni dom bästa julklapps-shopping-länkarna till barnen. Iaf om jag om jag får säga vad jag tycker.
Sen har vi ju en annan viktig länk.. som riktar sig både till stora och små..kanske mest stora..Jtp-Design:) Nu kan man handla med KLARNAS julkampanj. HUR bra är inte det då?!
.
.
Jag och Filip har bestämt att vi bara ska köpa en julklapp till varandra i år. Vi har satt ett maxbelopp på 500:-. Så här gör vi varje år, men vi bryter det jämt. I år tänker jag dock hålla det löftet (vi kan ju hoppas på att han bryter det.. hehe.. nä jag skojar).
Så nu måste jag hitta den optimala julklappsönskningen som kostar 500:- OM jag inte lägger fram min önskan i tid kommer jag få dvd filmer för 500 spänn och det vill jag INTE!
.
Hur gör ni med julklappar?

Sugen..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag ÄLSKAR denna bilden. Jag blir vansinnigt sugen på att måla min expedit hylla i nån galen färg. Det skulle säkert bryta av det vita alldeles ypperligt..Fast jag gillar egentligen inte öppen förvaring.. Hmm jag får suga på den karamellen, så får vi se om jag slår till framöver.
Bild: Hus & hem.
I morgon är den stora dagen vi alla längtat efter;)
Jenny

No more kaos..

Kategori: Hemma hos mig..

Idag åker möblerna in i vardagsrummet..på det nya fina VITA golvet:)
Det ska bli ganska skönt, som ni kanske förstår när ni ser bilden ;)
Jenny

Must have..

Kategori: Köptips..


Lotta Rudbom gör det igen.. Genast hamnade det en sista minuten önskan på min önskelista.. Jag som i vanliga fall avskyr adventsljusstakar och julpynt.. Men denna skulle mer än gärna få räkna ner veckorna fram till jul. I'm in LOVE!
Den finns bara i ett begränsat antal. Så vill man ha den får man skynda!

Klicka in hos Lotta på Många rum.
Jenny

MOKKASIN..

Kategori: Köptips..

 

Jag tar för givet att ni redan känner till denna underbara webshop om inte måste ni klicka in HÄR på en gång. Jag tror inte det finns nåt jag inte älskar i den här shoppen. Det är absolut värt att klicka hem ett flertal julklappar härifrån! För ni vet väl att julstressen minska avsevärt om man julhandlar på nätet istället för i butik..Man slipper stressa runt i olika butiker, slipper konka och håll reda på alla kassar. Det blir inga dumma fel/spontanköp i onödan. Inga barn skriker, tjatar eller försvinner. Ja.. jag kan bara komma på bra saker med nätshopping!

 

 

 
Det finns även en fantastsik blogg att följa klicka in på mokkasin.

Snart vankas det golvmålning för mig.. Jag hoppas på att kunna ställa in alla möbler imorgon:) Vitt och snyggt till min födelsedag!
Ha en bra dag.. kram
Jenny

Jesus har flytta in..

Kategori: Inredning & inspiration

Hos Tomteboanna.. Jag älskar när jag ser mina produkter i era hem.. Tummen upp:)
Jenny

Vit vitt och gröönt..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag känner att tiden inte räcker till just nu. Iaf inte till allt jag vill göra. Jag och Filip la golvet i ett ultratempo. Han var faktiskt förvånad själv över hur fort det gick. Nu är det vitt vitt VITT hemma. I morgon efter jobbet ska det strykas en gång till. SEN är det klart. Eller ja... lister och sånt ska såklart sättas. Sen ska dom målas i samma färg som golvet så det inte blir några färgskiftningar. Jag är sjukt lycklig just nu. Det kommer alltså vara vitt och enhetligt till min födelsedag. Bättre kan det nästan inte bli.
Nu är det då bara matbordet till matrummet som saknas...fjäsk fjäsk;)
Eller så kan ju Filip bygga ett..host host.. så kanske vi kan få ett så här fint i grönt:)
Jag gillar bänken massor. En sån vill jag ha på altanen i sommar..Pappa det var riktat till dig<3

Bild: Hus och hem
Jenny

Galningarna hemma..

Kategori: Jag & familjen

JAG har världens underbaraste barn. Jag/vi har en fantastisk son som är sjukt smart (faktiskt), han är VANSINNIGT lik mig.  Felix har dessutom vansinnigt mycket hår, precis som jag och min mamma. Vilket är kul då hans pappa är råflint..
Sen har vi ytterligare ett litet barn i form av HILDA. Hon är mer vild än tam. Hon är en kopia av Filip på alla sätt och viss (förutom hennes intresse för att bygga och fixa). Hon föddes skallig. Då menar jag SKALLIG helt utan ett hårstrå. Detta har bekymrat mig en del, då det som tjej kan vara kul att ha lite hår (det är ju liksom hela grejen)....MEN det är ju inget som går att fixa;)
Jenny

Hur kommer det sig...

Kategori: Hemma hos mig..

FILIP har själv bestämt att vi ska lägga golv idag kl 13.00.. Han har lovat att vi ska hålla ett visst tempo. Eftersom vi inte har så vansinnigt mycket tid på oss att lägga det. Han ska nämligen iväg och Elvis-showa i kväll. Igår när jag tjatade som värst om att vi skulle hålla ett "Jenny-tempo" på golvläggningen. Dvs man är sjuk effektiv och skippar allt annat onödigt runtomkring...och dricker ABSOLUT inget kaffe...Då röt han ifrån och sa åt mig att hålla tyst..
Hur kommer det sig nu att jag sitter här ensam kl 14.10 utan golvläggningspartner? Jag har gjort allt förarbete, men förste sågman saknas......jag är iofs inte förvånad. I dag SKA golvet läggas. SÅ ÄR DET BARA!!!!
Oh nu kom ha.. bäst att skynda sig...
Jenny

Nytt..

Kategori: Inredning & inspiration

Alla ni som söker inredning för barnrum..Nu finns det ett nytt Community för alla fantastiska barnrumstokar. Klicka in HÄR för att kolla in sidan. Lägg gärna upp bilder från era egna barnrum så alla vi andra också kan inspireras:)
Jenny

Bara 4 ynka..

Kategori: Köptips..

Då är det bara 4 ynka dagar kvar till årets viktigaste dag...MIN födelsedag. Det finns bara en sak på önskelistan i år. Egentligen skulle jag kunna få ihop en miljard prylar som jag vill ha. MEN jag vill just nu allra helst få ett ordentligt matbord i matrummet. Jag menar det vankas ju jultider och då vill jag ha ett riktigt bord att sitta vid. Ikeas NOrden bord i vitt känns som ett bra köp. Hyfsat billigt om man jämför med andra butiker. Jag tror våra stolar skulle gilla bordet.
Håll tummarna så jag inte får en drös med DVD filmer som Filip helst skulle vilja se....och som han på alla sätt och vis försöker övertyga mig om att jag nån gång antytt att dom skulle vara mina favoritfilmer.
Jenny

Mamma vill..

Kategori: Köptips..

Det finns leksaker som vissa barn i familjen VILL ha.. Sen finns det vissa leksaker som vissa andra i familjen TYCKER att deras barn vill ha. Detta är en sån sak. Hilda bara MÅSTE ha denna på sitt nya rum. Den får nästan kosta vad spm helst..och det gör den;)
Den finns att klicka hem i underbara nätbutiken Acne Jr.
KLICK!
Jenny

Brandvarnare..

Kategori: Köptips..

Tänk att det har tagit så avnsinngt lång tid innan folk började göra fulprodukter till snygg produkter..Fast vad jag förstått så borde fågeln vara ytterligare högre upp i taket för bästa effekt. Var brandvarnare pajjade häromdagen så detta skulle kanske vara ett alternativ..
Jenny
Ps. NI kommer väl ihåg vad VI ska göra i helgen..tjohoo.Ds.

Tack TACK!!

Kategori: Jag & familjen

TACK TACK snälla Abbie. Vad hade jag gjort utan dig:) Hojta om du ser något annat. Jag är evigt tacksam. Jag får visa min tacksamhet nästa gång du klickar hem varor:)
Kraaam Jenny

Jobbar så det skriker om det..

Kategori: Jtp-Design

Jag har legat ganska lågt med min shop på sista tiden.. Känns det som iaf. Beställningarna rullar dock in och ibland är det svårt att hinna med. MEN ack vad kul det är. Sen att vårt hem förfaller pga tidsbrist... det är ju en helt annan sak. Idag har jag iaf jobbat undan en hel del med företaget. Varor ska skickas och räkningar ska betalas (det är det tråkigaste av allt;))
Jag har även hunnit smälla upp en del nya posters i shoppen.
Dagens favorit blir nog denna:
Kanske just för att jag började om med min diet i måndags.. Jag har njutit lite för mycket av livet på sista tiden. Så just nu ser hela jag ut som en jäst bulldeg. Men det ska det bli ändring på... IGEN...
Jenny

Nu äntligen kommer dom:)

Kategori: Köptips..

Idag kommer dom...
DHL väntas komma om en stund..
Nya lekbackar till Hildas rum och den snyggaste pallen ever till vårt kök. Jag har väntat ganska länge på att det skulle anlända. Att jag dessutom åkte på semester just när DHL var här sist gjorde nästan att jag missade dom helt. Men nu äntligen kommer dom:)
Både pallen och backarna är hemklickade från www.barnvanligt.nu
I dag kanske jag ska se till att klicka hem en tapet till Hilda också. Så att jag kommer igång där inne. I helgen har JAG  tänkt lägga golv i vardagsrummet. Vi får se om min andra lite större hälft är med på det.......Jag är ganska fixig just nu och ser gärna att vi blir KLARA!!!
Jenny

Djupdyker ner i..

Kategori: Dumheter..

SOFFAN.
Är det någon mer än jag som laddar för.....Desperate?? Tjohooo.
I dag har jag haft en massa roliga kontakter. Verkligen massor av roliga kontakter.. Det fet gillas!!
Mer om det en annan dag.
Kraaam Jenny

STOP..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag hittade den här gamla bilden.. I dagsläget säger jag bara OMG!! Hur tänkte jag? Hur orkade jag med den här tapeten i mer än 1 sekund?
Är det inte i sådana här situationer som Filip borde stoppa mig?!

Jenny

Nyheter från Jtp-Design..

Kategori: Jtp-Design

Lite snabba bilder från Jtp-Design
Alla strl på granarna har äntligen anlänt.. Jag lägger upp dom i shoppen nu. Dom säljs endast i trepack.
Till mig själv har jag måttbeställt nya krukor till matrummet och köket. I like!! Dom ser sjukt lyxiga ut i rl.
Detta är en strl mellan "Mellan krukan" och "Stora krukan" som finns i shoppen. Hängde ni med? Jag kanske lägger upp denna strl också.
Sen var det då lite julgransdekoration i form av hjärtan, peacemärken, granar och stjärnor..Det kommer mer bilder på detta. Ska bara hitta en gran så jag kan fota på riktigt:)
Jenny

Tapet tips..

Kategori: Köptips..

Som ni vet har jag varit på tapetjakt till Hildas nya rum, och jag bara MÅSTE delge ett tips som jag fick av Abbie. Jag blir liksom sugen på att sadla om helt här hemma och bara köra på vita väggar med storblommiga retro tapeter som fonder. Hur underbart hade inte det varit..
Det skulle föra med sig en hel del om vi skulle göra ett stilbyte (jag skulle typ försvinna spårlöst och Filip skulle vara skäligen misstänkt för försvinnandet;)) Därför ska vi inte bli retrofolk. Inte nu iaf. Men visst kan det hända att det blir en storblommig tapet till Hilda. Hos henne hade det fungerat utmärkt. Kanske ska vi poppa till oss och köra på storblommigt i vårt nya sovrum efter nyår:)Eller inne på kontoret... Det tåls att tänkas på. Men troligen skulle jag bli färgkänslig efter ett tag. NI vet...
Tapeterna hittar ni HÄR
Jenny

I'm back..

Kategori: Jag & familjen

Då var vi hemma igen.. Fy vad veckan har gått fort. Men så har det också varit fullspäckat. Nu är det bara att ta sig i kragen och se till så att alla beställningar kommer iväg. Det har beställts posters, tapeter och stora stoora bokstäver mm. Suuuper kul:)
Jag har fått hem lite nya julstjärnor, julgranar och granpynt. OCH nya snygga plexikrukor. Sjukt lyxiga och sjukt snygga. Jag ska fota loss..snart. Måste bara jobba ett dygn på mitt vanliga jobb först.
Om 9 dagar är det en alldeles speciell dag. Det är den bästa dagen på hela året.. för då fyller jag år. Tjohooo!!
PÅ DHL ligger det två st nya lådbackar från Barnvanligt.nu och väntar.. Dom ska förstås in på Hildas galna rum..
Nu ska jag läsa i fatt hos er..
Kram Jenny

Monsteraktigt..

Kategori: Dumheter..

Vi har inte firat så där vansinnigt mkt Halloween i år. Det är synd för i vanliga fall brukar vi fixa en hel del, och åtminstone Felix brukar ha Halloweenfest. Men nu har det varit så mkt annat att fixa med så vi köra på superfest nästa år ist. Men jag ska bjuda på två små monsterbilder iaf. Vissa av er har redan sett dom Facebook.
Själv skrattar jag så jag dör åt dessa bilder.
Sen kan jag meddela att bloggandet kommer vara lita si och så denna vecka pga höstlovet. Men strax är det som vanligt igen. Då skyfflar jag på med bilder.
Kram Jenny