jane the pain - inredning & sånt..

Om han ändå var mer som Allan..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag är sjuuukt effektiv.. Alltså inte för att skryta.. Men jag är det.. Jag gick av jobbet halv tio i morse.

1. Kom hem och hängde med Hilda.
2. Satte Filip och Styvbarnets kille i hårt arbete i form av altantaksrivning..
3. Lagade världens godaste pastasallad.
4. La Hilda.
5. Plockade undan i köket.
6. Bossade i altanrivningen från solstolen (höll dock på att frysa ihjäl).
7. Röjde undan allt skräp från altanen.
8. Fixade med den blivande grill/lekträffen som vi klassföräldrar ska ordna. 
9. La in beställningar till diverse leverantörer.
10. Gjorde en specialbeställd väggtext till en kund.
11. Hämtade ett paket med handtag till köket på paketombudet.
12. Åkte till Ikea och kollade kök, fläkt och utemöbler. Konstaterade att Ikea inte hade några som helst utemöbler som jag vill ha...
13. Hittade värsta braiga fläkten. Den är sjukt diskret och dessutom utdragbar.. Denna kommer det att bli. Orsaken är att vårt hus har en spricka i väggen (precis vid vår nuvarande fläkt),i samma strl som Grand Canyon. Det går liksom inte att bli av med den. Så nu blir det fläktbyte och skåp hela vägen... Jag tror faktiskt att det kommer bli bättre nu när vi satt skåp på andra sidan tvättstugedörren också.

Och tillbaka till jobbet igen för ytterligare ett nattpass.. Nå.. är det inte vansinnigt effektivt?!

 


Superfläkten.. Fast vi ska förstås ha ett vitt skåp..Fläkten är utdragbar..
Nu säger jag hejdå snygg kök...





Välkommen fulkök...Tydligen kan allt inte baaara vaaara snyggt..utan måste vara praktiskt också..Hmm.

Fläkten kommer alltså att ryka. Ist blir det överskåp hela vägen med Smart/snyggfläkten i skåpet ovanför spisen. Sen kan INGEN säga att vi har för lite skåp i köket! Hela köket kommer vara ett skåp. MEN som jag brukar säga.. dom.... golven kommer lösa allt;)
Nu är iaf planen klar.. Får se hur lång tid det tar innan vi utför det, och hur lång tid det tar innan handtagen kommer upp..

I dag fantiserade jag om att Filip skulle drabbas lite av skitzofreni.. Jag tänkte att han oftast kunde vara den vanliga Filip.. Men så ibland kunde det slå över så han blev "händige snickaren Allan":) Visst hade det varit bra.. Men så blir det nog aldrig. Däremot kommer snart sommaren och då kommer Elvis-Filip fram..Bokningarna rullar på så om ni vill hinna boka honom får ni rappa på.. Ni hittar honom HÄR.

Jenny

Posters By Jtp-Design..

Kategori: Jtp-Design

Obseliobs obs..
Idag är sista dagen att beställa TOKBILLIGA posters ur shoppen. Mått 70x100 cm, Jtp-Design. Tänkte bara påminna er en sista gång.
Jag sitter och klurar på vad jag ska kunna ha för erbjudande nästa gång.. För visst är det kul med erbjudande:) Just nu kan ni beställa 3 pack svarta ljusstakar.. Men det vet ni ju redan eller hur..
Klicka HÄR för att komma till shoppen..
Jenny

Visste ni?

Kategori: Köptips..

I bland är jag vansinnigt mycket på IKEA.. ibland inte. Nu har jag tydligen varit där för lite. Jag har nämligen helt missat att du numera kan köpa tvättmaskin där..Dessutom kan du köpa en i SVART! Det gillas BIGTIME!




Nu väntar jag bara på att dom ska skaffa svarta kylskåp också..
Jenny

Hon ska liksom bara dra..

Kategori: Jag & familjen

På söndag kommer min lillsyrra hit. Hon ska typ säga hejdå för att sen dra till USA ett helt ÅR.. Hon ska ta hand om nån hemmafrus barn. Hur ologiskt är inte det?! Hade inte varit en miljard gånger bättre om hon kom hit och tag hand om en dubbeljobbande mammas barn (alltså mina)?!
Det finns hundra tusentals exempel på varför det är bättre att åka till Örebro istf USA..

1. Jag bor här.

2. Mina barn skulle hoppa av glädje.

3. Örebro kan erbjuda så mkt på så lite yta.

4. Man går inte så lätt vilse.

5. Vi bor när både Stockholm och Göteborg..och en himlans massa andra städer.

6. Man skulle få bo i ett hus som snart har lite vita golv osv osv..



Jenny-VBSS

Såg ni Frankfurt?

Kategori: Jtp-Design

Har ni fått nyhetsbrevet från whonzimmer.se?
Nyhetsbrev är llivsfarliga.. Det var sjuukt nära att jag klickade hem dessa Frankfurt stolar i grönt..Det är lite Petrans fel också. Hon skyltade ju med värsta snygga Mio stolarna i grönt. Som TUR var..så fanns dom inte hemma i grönt.. Men dom kommer finnas kvar i minnet.. 4 gröna och två vita tänker jag att jag skulle ha..Dom lär ju vara perfekta för målande kladdiga barn.
Idag la jag en av mina sista "Billiga stora poster" beställningar hos tryckeriet.. TÄNK på att i morgon är sista dagen att beställa super billiga stora posters!!
Dessa klickade jag hem till mig själv:
Ha en toppendag i solen.. Själv går jag på värsta långhelgsjobbet. Börjar med att jobba i natt..Filip ska också jobba hela helgen.. I VÅR TRÄDGÅRD! Han är mkt glad för detta;)
Jenny

3 pack under en liten period

Kategori: Jtp-Design

Är ni beredda??
Nu har dom äntligen kommit.. Plexi ljusstakar i svart.. är dom inte snygga..?! Jag måste ha ett gäng själv.. Det har även kommit vita och ytterligare en strl (högre) av dom transparenta..
Dom svarta ligger uppe i shoppen.. övriga lägger jag upp snart.. Under en liten tid kan ni köpa ett trepack svarta ljusstakar till reducerat pris..
Själv tänkte jag nog klicka hem 6 st..Dom transparenta har jag ju redan.. Man kanske kan blanda svarta, vita och genomskinliga..Får nog testa det:)
Jenny

Dagens inspiration...

Kategori: Inredning & inspiration

från Boligmagasinet
Jenny

Fasadsiffror javisst!!

Kategori: Jtp-Design

Jag säger det igen.. jag vet att jag är sämst att svara på era kommentarer. Jag försöker verkligen få tiden att räcka. Men ni vet hur det är...eller?! Sen jag öppnade shoppen är jag totlat ner mailad av frågor. Det är jättekul!! Jag önskar bara att jag hann med mer.
OVE frågade om jag inte kunde ha en frågeruta här på bloggen. Ni som hängt med jättelänge vet att jag hade det på min gamla bloggplattform. Men jag tycker att man lika väl kan maila sina frågor eller fråga via en kommentar. Hoppas det fungerar för er också. Frågor försöker jag ALLTID svara på så fort det bara går.
Dagens svar..
Jag har fått vansinnigt mycket frågor ang plexibokstäverna/siffrorna..Ni undrar om dom går att använda som fasadsiffror/bokstäver.. Svaret är JAAAAAA det kan man. Jag ska själv smälla upp 14 på vårt hus.. Bokstäverna som ni ser på bilden är mitt favorit typsnitt. Men man kan även välja ett annat (som mitt K jag har på väggen i vardagsrummet om ni minns). Kolla in i shoppen så ser ni bättre.
Priset för en 30 cm hög bokstav/siffra är 349:- Billigt värre om jag får säga det själv..

Kraaam Jenny

Två nya kompisar..

Kategori: Jtp-Design

Nu kommer dom i mindre och billigare varianter.. Lika snygga som dom superstora krukorna..


Dom kommer i strl 10x10x20 cm 399:-
eller så kan du köpa den mellan stora som är 15x15x35 cm 699:-

www.jtp-design.se

Detta är helt klart mina favoriter!!!! Men det vet ni ju nu:) Jag lägger upp dom under dagen.
Sen har jag världens snyggaste klocka på gång.. I looove..vänta bara tills den är klar..Tjohoo..

Jenny

Hoooo hoooo...

Kategori: Jtp-Design

nu kan du köpa ugglor i shoppen..
Den ybersöta uggla kommer snart hem. Den kommer att finnas i både plexi och som väggdekor.. Bara att klicka hem om man är lite uggelsugen. Den ligger redan uppe i shoppen.
Säg ett barnrum där denna inte skulle passa perfa?!!




Det kommer komma ytterligare väggdekaler till barnrum framöver.. Bara jag får ordning på alla ritgrejer..Jag skulle behöva 100 timmar extra om dygnet..

Jenny

Värsta reklaminlägget..

Kategori: Jtp-Design

Nu finns det lite nytt och vårfräscht i shoppen.. Iaf på kuddfodrals fronten.. Det kommer mera.. Det går bara inte i den takt jag önskar;)
Abbie.. det kommer kuddar i svart också..:) Dom är bara inte klara än. Monster kommer också.. Jag har bara inte haft inspiration. Påsken tog liksom över..Men det kommer det kommer.. Jag har klurat ett tag på hur jag vill att dom ska se ut. Jag vrål jobbar i helgen så då blir det nog inte så mycket sytt.. Men nästa helg kanske jag kan få till en del:) Jag har även en plexi leverans att invänta..
Dessa och många mer hittar ni på www.jtp-design.se Sen måste jag påminna om att tiden tickar på..Ni som vill beställa stora posters för 359:- får skynda.. erbjudandet gäller bara tom den 30/4..
OCH nu när det vankas strandväder.. eller ja.. snart.. Då vet ni väl att Allt i allo bagen är den OPTIMALA väskan att ha med sig!!
Förlåt.. det blev värsta reklaminlägget..
Kram på er..
Jenny

Hemlängtan..

Kategori: Jag & familjen

Man kan ju liksom inte annat än att längta hem när man kollar på bilderna från påskhelgen..Här flyger Filip och Hilda drake. Det var egentligen Felix drake som han fick i påskpresent av sin gudfar/morbor..Hilda var dock mest intresserad av drakflygningen..
Jag tror jag hinner lite fotografering i morgon.. Ska försöka lägga upp lite nytt i shoppen.. Jag visar förstås lite här också:)
Jenny

Jag <3 dom DOUBBLE..

Kategori: Jag & familjen

Jag lovade ju att lägga ut en bild på mig och dom DOUBBLE.. här kommer den..
Jag ser helt galen ut.. men det gör man lätt när man får en hel kaklåda av dom DOUBBLE i handen. Det ser dessutom ut som om jag har en dålig peruk på mig.. Men det har hag inte!
Jenny

Bild....

Kategori: Inredning & inspiration

Nu äntligen ska jag bjuda på en liten inspirationsbild.. Jag gillar tavlan på den svarta väggen jätte mycket.. Det kanske är dags att göra lite egna tavlor i färg... Hmm tåls att tänka på..Visst är det snyggt med en stor svart vägg. I love..fast det kräver en del ljusinsläpp. I helgen ska vi (Filip) riva vårt altantak..ACK vad ljust och bra det kommer bli. Markis måste dock inhandlas..Mina stenläggar/lekstugeplaner i trädgården har vuxit fram till en klar bild. Någon som känner någon som har lust att stensätta lite trädgård?? Alla tips mottages. Jag tänker även börja lägga vita golv i köket.. Det vet inte Filip om än.. men så är det:)
Bild: Oscars mäkleri
Nu drar jag till jobbet:)
Ha en bra dag..
kram Jenny

Hemma!!

Kategori: Jag & familjen

Ok.. detta har lugnt varit min absolut sämsta blogghelg ever. Sorry. Men det är så svårt att hinna med när man är iväg på stohej.. Det har varit en fantastisk påsk. Jag har träffat en miljard människor på superkort tid. Önskar jag hade fler dagar att spendera i Halmstad/Helsingborg.. Men nu blev det inte så. Nya tidningsställ är hämtade hos leverantören samt en prototyp av en kommande produkt.. Den kommer bli kanon.. Sen kommer jag förstås göra en beställning på ytterligare plexi grejer..I looove..
Sen har jag även vansinnigt många kuddfodral på lager. Jag ska försöka fota och lägga upp i shoppen så fort jag hinner. Nu ska jag dock bara slänga mig på soffan och må dåligt över allt godis jag tryckt i mig under helgen..
I morgon börjar livet igen (det hårda.. promenader och gym står på schemat)..Jag fick inte vita golv i påskägget..jag fick nåt annat mkt bättre. Fast mer om det en annan dag. Jag tänker iaf köpa vita golv.. SJÄLV!
Nu är det sista chansen att beställa stora posters för pyttepriset 359:- (ord. pris 599:-) Snart går erbjudandet ut..Klicka in på www.jtp-design.se
Kram Jenny

Snart åker vi igen..

Kategori: Jag & familjen

Imorgon åker vi hem igen.. Fy vad tiden går snabbt..Jag hade kunnat stanna i Halmstad i två veckor till minst.. eller resten av livet..På vägen hem ska det hämtas upp en del produkter till shoppen..Bla kommer det nya tidningsställ, för dom har sålt slut..
Jag hoppass kunna uppdatera med lite nytt i shoppen i nästa vecka. Så håll ögonen öppna:)

Hur många kilon har ni gått upp i påsk?? Jag har gått upp ca 100..det får bli socker avvänjning när vi kommer hem.

Kram på er alla..
Jenny

Dom DOUBBLE..

Kategori: Jag & familjen

Då var vi tillbaka i Halmstad igen.. Vi hade världens bästa påskfirande hos Gudmors-Josse och Min faster igår.. Min farmor och farfar var också på plats..Farmor hade med sig en stor låda av dom DOUBBLE (skånskt uttal).. Alltså på riktigt.. man kan inte leva utan dom. Det är värt att väga 200 kilo bara man får frossa i dom DOUBBLE. Jag fick ett en låda med mig hem.. Undrar ni om jag tryckt i mig dom till frukost?! JAPP det har jag, bortsett från en som Filip ansåg sig avar berättigad till)!!!
Bild kommer på dom DOUBBLE så ska ni få se hur Guds gåva till människan ser ut.. Väntar bara på att Gudmors-Josse ska maila över den.
Sen ska jag bjuda på lite "hemma hos reportage" från min faster och hos Gudmors-Josse..så fort jag får bilderna.. Min faster och hennes man har renoverat sin bostadsrätt till ett palats.. Deras badrum.. ja.. det finns inte ord.. Köket är också "to die for"..Dessutom är det prytt med sjukt snygga tidningsställ från Jtp-Design.se;) Det där med inredning kanske är lite genetiskt iaf..

Hoppas ni får massor av påskägg i dag.
Kraaam Jenny

Ännu en skilsmässa!!

Kategori: Jag & familjen

Jtp in Hbg.. Japp idag är vi hos Gudmors-Josse i Helsingborg..Kommer ni ihåg den där skilsmässan Filip skulle ta ut?? Nu är det ist JAG som ska ta ut den.. Detta pga av att den skallige körde något för fort på vägen ner till Halmstad. 3000 spänn i böter ...igen.. För ni kommer väl ihåg att han fick en veckan innan julafton också.. NÅGON ligger på minus!! Påskägget är indraget.

Kram på er..Jenny

Jag ska flänga med håret..

Kategori: Köptips..

Tjohoo.. idag är ingen vanlig dag.. För idag är dagen då jag ska sitta två och en halv timme hos frisören.. I looove egen tid. Jag ska promenixa dit, det är ca en timmes promenad.. mkt duktigt..Det gäller ju liksom att börja röra på sig nu om man överhuvudtaget ska kunna trycka ner sig i en liten bikini i sommar.
Efter frissan ska vi åka ner till Halmstad. Det sk bli så skönt att få komma hem ett tag. Jag har vansinnig hemlängtan just nu. Jag brukar inte ha det..antar att det är för att det är vår.
Nu ska det bara packas färdigt sen skyfflar vi in grejerna och ungarna i bilen. Håret ska kapas och kattvakten flyttar in över helgen..extra stort påskägg till kattvakten!
Dagens must have är sjukt snygga lampor från urbanliving..
HUR ska man kunna leva utan dessa liksom??
Eller dom här utestolarna..It´s a MUST!
Bilder lånade från www.urbanliving.se
Det kanske blir glesare inlägg under helgen.. Kanske..
Glad påsk på er alla.. I em ska jag flänga med mitt nyfixade hår;)
Kraaaam Jenny

Det vankas skilsmässa....

Kategori: Jag & familjen

eller ja.. vi får se om Filip märker att vi påskpysslat med sjukt mkt färg utan att täcka över bordet med något skyddande material..typ vaxduk eller tidningspapper.. Jag trodde kanske att Hobbyfärgen vi köpt för att måla våra egna påskägg var något mer vattenbaserad än vad den var..Nog för att Filip tycker att vårt hem är en gnutta färglöst.. Jag tror ändå inte att han uppskattar att matbordet är prytt med påskens alla hemska färger?!!

Det blev iaf himlans fina påskägg..sen att det kanske kom färg på mina nyinköpta kläder, Felix chinos och att hälften av Hildas minimala kalufs gnuggades av i badet när vi skulle få bort all färg från hennes hår..
Visst var det rutinerat av mig att ta av Hildas kläder.. det hade varit ännu mer rutinerat av mig att ställa fram en annan stol!
Alltså jag fick bort nästan all färg från bordet.. OM man bortser från att det numera är fesgult..Det hade ju synts tydligt om vi hade vita golv.. men nu har vi ju INTE det. Så då tänker man inte så mkt på det;)
Har ni påskpysslat något med era barn?
Halmstad folket.. imorgon kommer jag..tjohoooo.. om ni bara visste hur mkt jag längtar hem just nu. Men det är mest för att det är vår..och snart sommar..
Kraaam jenny

Vad vill ni ha i påskägget?

Kategori: Köptips..

Detta är väl ändå den snyggaste pallen ever.. Så enkel och ändå så perfa!.. En sån hoppas jag på att få i mitt påskägg.. eller så skulle jag kunna tänka mig en shopping weekend för två i sthlm..givetvis med hotellvistelse. Eller ett frieri kanske..Äh jag är inte den som är den. Jag kan ta alltihop. När vi ändå håller på kanske påskharen kan trycka ner lite vita golv i påskägget också..och Vit choklad med kolatryffel!! Det är asviktigt!!!!
Pallen hittar ni på Designonline jag kan handla mig sjuk där.
Fler produkter som är värda att klicka hem är dessa:
Tryck gärna ner dessa i mitt påskägg också;) I looove Designonline..
Vad vill ni ha i ert påskägg?
Nu drar vi snart till Halmstad.. Eller ja imorgon drar vi, efter mitt sjuuukt efterlängtade frisörbesök.. Jag tror jag ska se till att bli riktigt blond igen. Mitt hår har mörknat oerhört sen jag fick barn. Men jag tror att jag ska ignorera det ett tag till. Man får så höga krav på sig om man är mörkhårig. Är man blond förväntar sig folk att man ska vara lite ding.. Det passar mig såå mkt bättre;)
Kram på er, Jenny

Ni vet väl om att jag startat...

Kategori: Jtp-Design

WEBSHOP..där jag säljer min egna design..
I min WEBSHOP hittar ni allt detta och mycket mer.. www.jtp-design.se
Hela april ut kan du köpa posters i strl 70 x 100 cm för bara 359:-ord pris 599:-

Kram Jenny

Ni nya undrar..

Kategori: Jtp-Design

Jag har fått frågan av mina allra nyaste läsare var och OM man kan köpa mina grejer.. Ni gamla trogna är ju sönder tjatade .. Men till dom nya så säger jag JA man kan köpa min design på www.jtp-design.se Det finns också en läkningsknapp till höger så ni lätt kommer till butiken.. Den är svår att missa;)
Kul att ni kikar in..
Jenny

Lekstugsbygge..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag tänker att vi ska bygga en lekstuga till Hilda. Det kan väl inte vara så svårt.. Hon fyller snart två år och skulle bli SÅ glad om hon fick en..
Typ en sån här..
Bild Byggla.se
Eller nåt i den här stilen..
Bild Byggahus.se
Äh jag skojar.. Hon kan ju inte få ett snyggare hus än vad vi har. Jag hade tänkt mig nåt enkelt i stil med detta..
Bild: tradgardsrum.se
Fast jag vill ha ett sluttande tak. Jag presenterade idén för min pappa idag.. Det är han som är byggherre. Han trodde inte jag var klok.. Men på riktigt. Det här tror jag tom att jag skulle klara av..Bara jag fick en hjälpande hand i form av styrka (pga av min sabbade rygg) och två barnfria dagar..Den hjälpande handen ska helst inte dricka kaffe och tycka att hantverksarbete går ut på att fika..som vissa hårlösa anser här hemma (jag nämner som vanligt iNGA namn).
Jenny

Klickeliklick..

Kategori: Köptips..

Jag hittade sötaste bokstäverna på www.ilva.se
I like..
Jag tror dom var ca 15 cm höga och kostade 39:- st
Klickeliklick;)
Jenny

Shopaholic...yes I am..

Kategori: Inredning & inspiration

Jag tror bestämt att allt snyggt finns på Bolia.com
I am shopaholic...
Jenny

Mina män..allt i ett liksom..

Kategori: Mina män

Det var längesen jag gjorde ett inlägg om min män...Jag tycker att det är dags nu..Nu när det är vår och allt..
Jag vet att jag har en väldans blandning när det gäller hunkiga män..Att få alla dessa mäns egenskaper i en man är näst intill omöjligt.. Men det gick och resultatet blev så HÄR:
Man kan ju lungt säga att Bruce Willis och Henrik Dorsin har starka gener när det gäller utseéndet.. Men tänk vad Gud lyckades bra till slut. Tänk att så många män fick plats i en och samma kropp;)
(jag lär ju få världens största påskägg efter det här inlägget.. eller vad tror ni???!!)
Jenny

Ok.. trumvirvel...

Kategori: TÄVLINGAR!!

Nu är tävlingen avgjord.. Ni har varit så gulliga allihop och jag önskar att jag kunnat skicka ett tidningställ till er allihop.. För er som inte vann denna gången..Det kommer fler tävlingar.. och Till Petra med bloggen Designinsight säger jag GRATTIS!!
Jag tror faktiskt Petra varit med i varenda tävling jag haft.. så det känns kul att det äntligen blev hennes lott som blev dragen.
Petra om du mailar mig din adress så kommer tidningsstället till dig på posten.
Kram på er all/Jenny

Jag höll på att glömma..

Kategori: Jtp-Design

Oj.. jag höll på att glömma.. Imorgon avgörs tävlingen.. Så ni som vill vara med får skynda er att delta...
Tänk också på att det inte är så många dagar kvar i April.. och då går stora poster erbjudandet ut i shoppen..Skynda skynda..
(lät lite som Gunde..;))
Jenny

Dagen..

Kategori: Jag & familjen

Ni kommer aldrig tro att det är sant.. Men den nya köksdelen är NÄSTAN klar.. Jag väntar bara på handtag som som jag beställt hem.. och sen är det två lister som ska upp.
Ja.. sen är det ju det vita golvet då......;)
Så här blev det.
Och ute står mitt nya olivträd. I loooove..
Övervåningens Jane the pain office får ni inte se än.. Det ser nämligen fortfarande ut som att någon slängt in en bomb där.. Vi avbröt allt fixande med en båttävling i skogen..
Hilda fattade inte att det bara var båtarna som skulle bada utan ville gärna hopp i hon också.. Vilket hon senare gjorde...
Sen lekte vi kurragömma.. Hilda är så vansinnigt bra på att gömma sig.... NOT!
Office bilderna kommer i morgon.. tror jag;)
Jenny

Sommar typ..

Kategori: Hemma hos mig..

Har ni fint väder idag? Vi har vansinnigt fint väder, typ sommar väder så det bara skriker om det. Jag är inte riktigt redo för det.. Alltså jag klagar inte. Det är bara det att vi har såååå mycket att fixa på insidan plus att fettet dallrar ganska rejält..OCH trädgården är helt uppriven..Vi åker till Halmstad i påsk.-så tiden känns knapp. MEN blommorna på framsidan är fixade. Bara blomlådorna kvar..om jag hittar några jag gillar.
Just nu håller vi på med Office of Jane the pain.. Det blir sjuuuukt bra. Jag ska fota snart.....
Nu åker vi och shoppar blomlådor. Jihaaaa.. Det är vansinnigt härligt med vår..Ännu härligare om jag tog min dallriga mage och drog till gymmet;)
Jenny

Reportaget..

Kategori: Media

Alla ni som inte orkade köpa tidningen.. eller bara missade reportaget och är nyfikna.. Här har ni det.. Ser ni fulvalvet?! Det är ett minne blott.. Liksom ziggzagg tapeten..Här går det som ni vet snabbt i svängarna.. Snart ska jag rita/skriva en ny tapet till matrummet.. Om jag bara får tid..
 
VILL ni läsa mer kan ni klicka in HÄR.
Idag står jag med piskan i högsta hugg. Här ska vårfixas så det bara tjongar om det. Filip är så där glad......Men fint blir det. NU, just nu ska vi göra klart en del i köket. Sen ska det byggas mega kontor med Produkförvaring på övervåningen.. Tv-rummet är utröstat. Jag MÅSTE ha en ordentlig arbetsplats.. Det kommer bli så bra såå...
 
Hoppas ni har en bra Lördag:)
Kram Jenny

Hilda är SÅ smart..

Kategori: Jag & familjen

Filip:-Det är så kul med Hilda just nu..
Jag:-Mmm..
Filip:-Ja.. hon fattar liksom allt man säger..
Jag:- Mm.. eller vad då?
Filip:- Jag frågade om hon hade haft kul på dagis idag..och då svarade hon JA. Sen frågade jag vad dom gjort på dagis idag.. och då svarade hon gunga.. sen frågade jag vad dom gjort mer..och då lät det som hon försökte säga rutschkana. Visst är hon duktig!
Jag:- Men hon har ju inte varit på dagis idag..och vi har inte gungat och inte åkt kana..
Filip:-.....men.....meh..
Jenny

Filip som gäst designer..

Kategori: Jtp-Design

Jag vet att ni säkert är trötta på mina posters just nu.. men jag tycker det är så kul att sitta och klura på bra texter. Denna skulle man kunna tro att Filip gjort.. Han har föresten sagt att han ska gäst designa nån dag.. Undrar om det kommer bli en Hockey eller Elvis poster..?!
Posters 70x100 cm för 359:- under hela april, ord pris 599:-..jag har fyllt på lite nytt för er som är intresserade..Det ligger även två nya lapptäcken i shoppen.
Jenny

Hilda produkt testar..

Kategori: Jtp-Design

Det har Blivit lit till en trend nu med DAGENS NYHET.. Så kommer det förstås inte alltid vara..Men det är kul så länge det kan vara så:)
Just i dag går jag ifrån inredningen en stund..ist är det världen sötaste vårmössor som presenteras. Jag har spenderat en del tid vid symaskinen..Monsterna har jag inte börjat med än..men dom kommer.. Just nu fokuserar jag på mössor, barnklänningar, lapptäcken och vimplar..
Sötaste HIPPO mössorna ever.. Finns från strl 1-9 år. Sydda av MIG..
Hilda hjälper till och produkt testar..
Alla mössor är vändbara. På insidan har du samma tyg fast i en annan färg. Det är bara att knyta om "Hippoöronen".
Jag lägger upp dom i shoppen under dagen.
För att komma till shoppen kan du klicka HÄR.
Jenny

Tapetfeber igen..

Kategori: Hemma hos mig..

Kommer ni ihåg denna.. Min gamla kärlek.. Den ligger fortfarande nerstoppad i en kartong. Jag gjorde ett försök att tapetsera en vägg på lilltoan om ni minns. Men det var bara att riva ner för underlaget var så dåligt. Nää jag har inte fixat lilltoan än. SÅÅÅ dåligt och slappt av mig, inte alls likt mig. Men jag tänker på vad jag ska hitta på med den.. det får liksom vara så ett tag till, ända tills jag får en snillrik idé. Jag har lite råspont  tankarna..
NU tänker jag att jag kanske ska tapetsera över min Ferm living tapet i hallen. Den är lite mörk mot den svarta laminatgolvsväggen..denna ljuvliga tapet skulle nog ljusa upp lite.. Eller vad tror ni? Är jag galen?
Jag älskar denna tapeten över alla andra tapeter i världen..tom mer än Modesty!
Bilden är lånad på www.whonzimmer.se där jag också köpt tapeten.
Hallen just nu
Jag lånade mina egna bilder från SR.. hittade inte dom i datorn..
Glöm inte bort TÄVLINGEN som avgörs den 18/4.
Ni glömmer väl inte heller att det är Öppningserbjudande på stora posters strl 70x100 cm i shoppen. Erbjudandet gäller under April. Klicka HÄR för att komma till stora posters.
Kram Jenny den tapetgalne...

Dagens Nyhet..

Kategori: Jtp-Design

Dagens nyhet får bli två nya färger på Allt i allo bagarna.
Gult och Lila.. Fast jag har ju flera färger i shoppen. Svarta och gröna finns åter i lager.
Tyvärr har priset hos leverantören gått upp därför har jag blivit tvungen att höja priset till 160:-
Gult och lila.. kan det bli mer påskigt?
Jenny

Fler prylar i mindre variant..

Kategori: Jtp-Design

Även denna kommer i en mindre variant..Fast då blir man förstås tvungen att ha en mindre lampa i. Detta är också en av mina favoriter..I love plexi liksom:)
Idag ska det jobbas och slitas hååårt vid symaskinen..Det ska bli ganska kul faktiskt.. Jag kanske kan fota under dagen.. KANSKE.. Någon skallig..har använt kameran så batterierna är slut.. Frågan är...VAR ÄR BATTERI LADDAREN?
Kram Jenny

Dagens Nyhet..

Kategori: Jtp-Design

Dagens nyhet i shoppen..
Yes please... i svart..
Efter påskhelgen fyller jag upp shoppen med lite nya prylar.. Ni får förstås se lite av det grejerna här på bloggen också.. I morgon tänkte jag jobba hårt.. Monstersömnad på begäran kan man väl säga ;)
På ingång:
  • Barnrums vimplar..
  • Kuddfodral i mängder..
  • MONSTER diggare;)
  • Lite nytt i plexi
  • Lite nya lapptäcken i barnvariant.
Men som sagt.. ni får hålla er till efter påsk.

Glöm inte att det är erbjudande på stora posters under April..359:-
Det finns fyra betalsätt att använda;
  1. -Klarna faktura 14 dagar
  2. -Klarana avbetalning
  3. -Kortbetalning
  4. -Förskottsbetalning
Jenny

News..

Kategori: Hemma hos mig..

15 min kändis..
;)

Min favorit..

Kategori: Jtp-Design

Det är så kul att läsa vilka era favorit Jtp-design produkter är.. Jag trodde alla skulle säga samma. Men det gör ni inte. Ni tycker helt olika, och det är ju det ultimata för mig. MIN egen favorit är den jättestora Plexikrukan. Jag vet att den är ganska dyr. Men det är för att den är tillverkad i färgad, tjock plexi, och för att den är så stor då..OCH för att den ska hålla trycket mot vatten om man hellre vill använda den som vas.
Jag kommer snart ta hem 3 st mindre varianter av den här. Eftersom dom blir mindre, blir dom förstås billigare:) Allt för er liksom;)
Jag får fortfarande många frågor om VEM som designar prylarna åt mig.. Hmm.. jag som trodde jag varit supertydlig med detta.. Allt i shoppen (utom "Allt i allo bagen") är designat av MIG.. alltså Jtp-Design..det är ju jag..Alla prylar i plexi är dock framtaget i samarbete med I love plexi. Produkterna ni hittar på www.jtp-design.se hittar ni alltså bara där. Dessutom är varenda produkt tillverkad i Sverige!
Glasklart eller hur:)
Jenny

Tolix feber..

Kategori: Inredning & inspiration

Nu, när det är vår blir jag lite "göra om sugen".. Jag VET.. jag är alltid "göra om sugen".. Men på våren blir jag ännu mer fixig. Det är precis som m våren ger en mer kraft/energi och ideér.. Just nu har jag Tolix feber. Jag vill sååå gärna fylla hemmet med Tolixstolar..Skulle vara sååå snyggt till mina obefintliga vita golv..
Jag vill ha gröna och vita.. och kanske en svart..
DOCK står det mkt på listan innan vi kommer till Tolix inköp..
I helgen tänkte jag tex. tvinga Filip till hushållsarbete. Klippa ner häcken, köra grejer till tippen, kanske åka till huset på landet, göra hem jord till trädgården..kanske kolla på sten till trädgården...köpa bänkskiva lister och sånt så vi kan göra klart i köket.. En elektriker behöver också komma hit.. Fixelifix liksom;)
Visst är dom vansinnigt snygga.. Säkert inte så sköna. Men det är ju inte det viktiga;)
Jag passar på att påminna om TÄVLINGEN igen..
Kram Jenny

.........is the new black..

Kategori: Jtp-Design

Jag har fått vansinnigt många beställningar på Min "Green i s the new black" tavla..Så jag tänkte att ni som inte vill ha grönt utan har suttit hemma och tjurat över att era favoritfärger inte finns.. Här kommer dom:)
Givetvis måste man ju ha en WHITE is the new black i sortimentet..Posterna kommer snart vara upplagda i shoppen.. Det kommer säkert ytterligare färger fram över.
Sen har jag beställt nya Allt i allo bags.. Lila, gula, svarta, vita och gröna är på g. Glöm inte att det är erbjudande på posters i strl 70x100 cm under hela April..priset är just nu 359:- ord. pris är 599:-
I morgon skickar jag en beställning till tryckeriet. Så ni som vill ha med er posterbeställning i denna leverans får skynda.
Kram Jenny

Ikea..

Kategori: Köptips..

Jag tänkte dra till Ikea nån dag.. Har inte varit där på ganska länge. Detta tänkte jag plocka ner i kundvagnen..dvs om inte han den skallige säger STOP. Vilket han troligen gör. Men ett gäng vita solcellslampor vill jag iaf ha..Helst i hela trädgården..Tanken är ju att vår trädgård ska bli mysig nån gång...Just nu är det bara en uppgrövd lerhög..med en halvfärdig altan..
Jenny

Här är JAG..

Kategori: Jag & familjen

Jag känner att jag måste visa lite hur jag ser ut egentligen.. Det är bara TINA som vågat vara ärlig och erkänna att jag inte ser ut som i tidningen..eller ja.. att bilden inte stämde överens med bloggbilden.. Äntligen en ärlig person. Så idag bjuder jag på mig själv..så som jag faktiskt ser ut..

   

  

 
Eller så kan jag se ut så här....                             Eller så här.. ja alltså det är jag som står där bak..Den biffiga tjejen längst fram är Jessica min allra underbaraste vän som har shoppen www.webonized.se ni hittar även hennes illustartioner på www.jess.se

Kram på er..
Jenny

Bara jag får inreda Sverige...

Kategori: Inredning & inspiration


Ninemsn

Kan man bli mer inspirerad av den här bilden eller? Nu vill jag köpa 6 st Tolix stolar!! GRÖNA..och kanske vita..ÅÅÅåhhhh om jag ändå hade obegränsat med pengar.. Fast jag ska kanske fokusera på mitt kök.. så det blir klart nån gång. Just nu väntar vi på en bänkskiva som inte ens är beställd. Filip har lovat att åka och beställa den i tre veckor. Han ligger inte på plus just nu..Han förstår liksom inte att hans ointresse för renovering och inredning hänger ihop med vårt kärleksliv.

Jag hoppas han läser detta för då kanske allt är klart till helgen;)

På inköpslistan/önskelistan:

6 st gröna Tolix stolar, eller vita..
60 kvm vitt trägolv
1 st ny fåtölj till vardagsrummet
1 st matrumsbord.. har dock inte hittat nåt som faller mig i smaken..men det blir säkert dyrt!

Hmm jag är kanske ganska dyr i drift ändå..

En kompis till mig var förbi på jobbet idag. Hon tyckte inte riktigt att det framgick att det var JAG som designade alla grejer i shoppen (plexin tas fram i samarbete med "I love Plexi"). Men det vet ni väl?! Jag tycker att jag tjatat på ganska bra om det.
Dessutom sker all tillverkning i Sverige. Det är också viktigt tycker jag. Så jag kan lugnt garantera att det inte är små barn som sitter och knåpar ihop prylarna. Det känns viktigt!! Ni som tycker att vissa av produkterna är dyra.. vill jag bara säga att det är sjuuukt billigt med tanke på vad det kostar att ta fram produkter i Sverige. Det blir inte många kronor över till den här företagsbruden.. MEN så är det ju inte det som är det viktiga heller. Det viktiga är att jag får inreda Sverige Svart och vitt;)

Kram Jenny

Kändis..eller..

Kategori: Jtp-Design

Jaha.. då kan man kanske kalla sig kändis nå då..?! Det är nämligen ett FET-reportage om mitt hem i Expressens bilaga "Bygg och Fixa"..Ni kan ju kolla.. Men jag förstår om ni inte hittar det. För den tjocka tjejen på bilden.. ser inte ut som jag. Eller ja.. jag har helt vanliga ögon i verkligheten. Inte så där deformerade som det ser ut på bilden. Dessutom hade jag kommit överens med fotografen att hon skulle fota  mig efter mitt frisörbesök jag skulle ha den dagen. MEN hon envisades med att fota mig innan jag drog, och lämnade dom hemma ensamma i huset.....Men va 17 det är ju ändå inte mig ni ska glo på..Kolla ist på hur fruktansvärt vårt hus är på utsidan.. Jag kan meddela att Filips staketbygge..NÄSTAN är klart..
Jag friskriver mig dock från en del av stylingen....ja.. dom ändrar en del när dom kommer. (ifos mest inne hos Hilda och Felix och i hallen) Flyttar grejer och sånt. Jag får dock passa på och TACKA Frida och Petra som var här. Bilderna är fantastiska (bortsett från mina ögon och min igenvuxna skalle med värsta utväxten)och det var fantastiskt trevligt att ha dom här.
Dessutom skrev dom med Jtp-Design i tidningen och det är ju helt underbart!
Ni vet väl att det är erbjudande på stora posters under hela April!!Det finns dessutom en hel del nya posters i måttet 50x70 cm..
OCH så påminner jag er om tävlingen igen..så ingen missar den.
Kram Jenny

Svart blir ybersnyggt..

Kategori: Jtp-Design

Detta har visat sig vara en väldans populär produktl i shoppen. Jag har snart inga ljusstakar kvar i lager så jag har fått beställa hem fler. Jag tänkte att jag skulle ta hem dom i svart och vitt också. Vad tror ni om det? Själv tror jag att dom kommer bli ybersnygga i svart! Jag tänkte fylla bordet med fem små och fem stora. Det kommer bli asbra och mysigt:) Kan hända att det kommer ytterligare en strl. Jag måste ju liksom ha minst tre av allt. vet inte varför, det bara är så.
Jtp-Design
by I love Plexi
Det är sjukt svårt att fota genomskinliga saker. Men så är det sjuuukt snyggt också:)
Kram Jenny

Dammsugare i allvarlig trafikolycka..

Kategori: Jag & familjen

Det är verkligen dags att dammsuga här hemma.. Jag kanske ska ta och göra det... Eller nej!!! Det går ju inte för Filip backade över den igår när han städat bilen....
Men jag antar att jag ska vara glad att han städade bilen.....och inte backade över våra barn..
Ni missar väl inte tävlingen?!
Jenny

Tapet galen..

Kategori: Jtp-Design

Man kan ju liksom inte låta bli att jobba när det är så kul.. När man sen är en gnutta tapetgalen som jag är.. då är det liksom kört..Nu har jag en tapet som jag nog MÅSTE smälla upp i matrummet..Den gröna då.. Hur snyggt hade det inte varit om allt annat är så där ruskigt vitt.
Jenny

Jane på SR..

Kategori: Jag & familjen

Kolla här då... på stylerooms blogg kan ni läsa om mig:) Så himlans gulligt av dom.. Tackelitack till SR folket.
Klicka HÄR om ni är nyfikna..
Ni missar väl inte tävlingen?!
Kram Jenny

Elvis galning..

Kategori: Köptips..

Jag får ofta frågor om vart jag köpt mina/våra uuuursnygga Elvis-posters..
Dom kommer från allposters.com Det är inte bara Elvis-posterna som är ursnygga där.. dom har allt..
Men eftersom vi har en som skallig sak här hemma (inte Hilda) som är Elvis-besatt, så har det mest blivit Elvis hemma hos oss.. Även om jag faktiskt ganska snyggt har sorterat ut det mesta av samlingen....
Fast jag ska inte vara den som är den.. Jag önskar vi hade mer väggar, så vi fick plats med ALLA våra tavlor..
Denna är tex fantastisk tycker jag.
Jenny

Barnrumstapet..

Kategori: Jtp-Design

Ny Barnrumstapet i shoppen.. Det kan hända att denna åker upp i Hildas rum framöver.. Fast jag väntar nog tills spjälsängen åker ut.. Då ska det byggas säng och lite sånt. Lika bra att att allt på en gång liksom..

Jenny

Någon färg ni önskar?

Kategori: Jtp-Design

Jag tänkte lägga en beställning på nya Allt i allo bags till shoppen. Jag kommer ta hem svarta och gröna eftersom dom sålt slut. Är det någon annan färg ni vill att jag tar hem?
Säg till snabbt isf.. För jag tänkte beställa hem i morgon. Jag är mest ute efter vad ni gillar. Så ni behöver inte känna krav på att köpa.
Kram Jenny

Påsktider..

Kategori: Köptips..

Hur tänker ni dekorera i påsk?? Kommer det vara sprakande GULT eller kanske LILA eller kanske som hos oss.. MEST VITT!! Alltså vilken årstid/högtid det än är.. så är vitt alltid snyggast..
Coolaste påskljusen köper du på Coolstuff.se
Dom finns i tre olika strl från 85-99 kr..Jag tror det säger KLICK..
Man kanske måste ha en eller två STORA sånna för den ultimata påskkänslan...
OBS!! Ni missar väl inte tävlingen..!!
Jenny

Vitt vitt och liiite färg..

Kategori: Inredning & inspiration

Vitt vitt vitt och lite mera vitt.. Visst blir man ännu mer sugen på vitt när våren kommer.. Imorgon ska det inhandlas VITA blommor till ytterkrukorna..
Jag har nog haft med sista bilden förut.. eller..?? Den är iaf sjukt snygg.
Jenny

Nya posters..

Kategori: Jtp-Design

Nu har jag uppdaterat med lite nytt i shoppen..
Bla annat dom här..och mkt mer..
Nu tar jag helg.. om man bortser från alla paket som ska skickas:) Ses i morgon..
Jenny

Inga julklappar till Lillebrorsan..

Kategori: Jag & familjen

Jaha.. jag vet att jag bara shop-bloggar just nu... men det kan liksom inte hjälpas. Jag lever "shop" just nu:) Jag tänkte bara taa om att man ska kunna betala med kort i shoppen nu.. Vissa vill hellre det..
Har ni sett min nya "ta mig till shoppen" knapp..? Den är väl iaf tydlig, eller? Min bästa lillebror har lagt in den här. Han har även gjort så att min inte kan gå in på shoppen överhuvudtaget.......det blir lätt en eller två julklappar MINDRE till honom i år. Men ha lite tålamod så kommer ni snart in på shoppen igen.
Kram på er..
Jenny

TÄVLING!

Kategori: TÄVLINGAR!!

Japp nu tycker jag faktiskt att ni har fått vänta länge nog.. NU är det dags för den första Jtp-Design tävlingen i världshistorien.

Du kan vinna ett sånt här tidningställ. Värde 449:-



Genom att utföra nedanstående moment har du chans att samla på dig ett 4 st lotter. Fler lotter = ökad chans att vinna.

1. Kicka in på Jtp-Design.se och tala om för mig vilken som är din favoritprodukt.
2. Gilla Jtp-design på Facebook. klicka HÄR.
3. Länka till tävlingen samt shoppen via din blogg.
4. Maila minst fem av dina vänner + mig och tipsa om tävlingen. (detta alternativ passar dig som inte har någon blogg. Du som har blogg får gärna maila dina vänner också).

Lämna en kommentar till mig här på bloggen. Skriv med vilka punkter du uppfyllt. Du kan få totalt 4 st lotter.

Tävlingen avgörs Måndagen den 18:e April.
Lycka till allihop.

Kram Jenny

Cirkus..

Kategori: Köptips..

Nu har dom kommit i svart och vitt... Behöver jag säga i loooove!!!!!? eller fattar ni det själva;) Detta är orginal-Cirkus tavlorna. Det har dykt upp en hel del kopior.. Men dessa är helt klart snyggast!! Så är det ju oftast...att orginalen är snyggast. Eller hur!
Ni hittar dom HÄR.


Kram Jenny

Bulltips..

Kategori: Köptips..

Är det någon mer än jag som älskar dessa kuddar/bakelser från Bombadill. Hur kul hade inte Hilda tyckt att det var att hoppa runt i världens kakberg.. Hon som inte får äta riktiga kakor...Jag gillar när inredning är stor.. Småplotter går bort.. Dessa bakelser kan man väl ändå säga är rejält tilltagna:)
Ni kan köpa dom på www.barntyger.se
Obs.. Hilda fyller snart år.......en bulle till henne kanske...;)
Jenny

Facebook..

Kategori: Inredning & inspiration

NU kära vänner... Nu har jag rört ihop det för er..
I min shop..kan man klicka in på en produkt. Längst ner i högra hörnet kan man klicka på gilla och dela via olika nätverk. Då får man logga in på Facebook. och bilden ni gillat hamnar automatiskt på er Fb sida.
Ni som sökt efter mig/jtp-design på Fb kan göra det igen.. För nu äntligen har jag fixat en sida där också. Ni kan alltså gilla Jtp-Design både i shoppen och på Fb.
Någon av er..hann lägga till mig som vän på Fb när jag gjorde fel.. jag ber om ursäkt för det strulet. Den sidan är borta. För jag vill ju inte bryta massa regler och sånt..Nu ska det iaf vara rätt.. så det är bara att söka på jtp-design och sen kan ni kommentera, gilla och dela hur mkt ni vill.
Beställningarna rullar på och det är verkligen superkul. Jag hade trott att jag skulle sälja typ en produkt i månaden som mest.. Men så har det ju inte varit. NI är UNDERBARA!!!!
Jag har massa nya ideér på produkter som kommer längre fram. Tack för all respons och återigen....förlåt att jag inte hunnit svara på era kommentarer. Jag blir jätteglad av dom. Jag läser och reflekterar över varenda en.. Bara så ni vet!!
Och så tar vi dagens inspirationsbilder..
Alvhem
Bostadsrättsspecialisten
Jenny

Gilla och dela..

Kategori: Jtp-Design

Ni har väl inte missat att ni kan gå in på mina produkter och Facebook gilla dom.. Ni kan även dela med er av dom till varenda nätverk som finns tyyyp.. Ni vet väl att JAG är evigt tacksam om ni gör det:)
Kraaaam Jenny

Dagens inspiration..

Kategori: Inredning & inspiration

Eftersom Filip vägrar blogga om inredning och så lustigt pratar om UTREDNING... (Ja ni förstår kanske hur jag har det, med denna urusla humorn här hemma...Som om det NÅGONSIN skulle hända att vi fyllde trädgården med massa tomtar)..Jag får bjuda på lite saftig inspiration ist! Jag kan inte annat än älska bilderna nedan.
Alvhem

Agent bauer
?
Car moebel
El Beso
Ni glömmer väl inte att ni kan beställa speciellt utvalda posters i strl 70x100 cm för 359:- under hela April..Kika in i shoppen får ni se..Jtp-Design.se
Jenny

Peruker och sånt...

Kategori: Filip gästbloggar

Hej!
Jag såg att Jenny la ut en jättefin bild på mig när jag provade och justerade min Elvisperuk, ja, eller en av dom. Problemet är att jag har svårt att hitta en bra peruk faktiskt. Jag har verkligen letat överallt, USA, England Buttericks, men inte hittat någon. "One size fit all" brukar det stå... visst, då brukar dom likna en toupé på mig!
Jag har en rätt stor skalle, stl 61-62, vilket är typ XXL. Det är ganska märkligt då jag bara är 182cm lång (egentligen 176cm) men när jag kör Elvis så är jag 182cm. Jag köpte nämligen sånnadär "Tom Cruise skor" som har en hög sula inuti men för övrigt ser ut precis som vanliga lågskor, detta för att jag skulle bli längre än tjejerna som körar (och Tom blir längre Katie Holmes). Till en början såg det dock ut som att jag var full på scen eftersom jag inte kunde gå eller hoppa omkring i "högklackat". All respekt till er tjejer som lyckas "spatsera" runt i dessa!
Hursomhelst, jag har hittat ett par peruker som funkar sådär. Problemet är att dom dels är av syntet, vilket blir sjukt svettigt, samt att dom lätt glider.. och det är inge bra när man showar! Huvet rör sig och håret står still typ. Enda sättet är att att sy fast den i huvudet eller att tillverka en egen äkta peruk, men det är väldigt dyrt, säkert 14 -15000:-. Så säg till om ni känner någon bra billig perukmakare eller handla som f-n i Jennys shop!
Hade för övrigt problem med att hitta en passande hjälm i lumpen, tillslut hittade dom en som var alldeles för STOR och av tidigare modell, så det såg ut som jag hade en järnkittel på huvudet och att jag kom direkt ur en 91:an Karlsson film. Problemet var också att jag har stor näsa vilket gjorde att varje gång man slängde sig ner på marken så slutade det nästan alltid med att den åkte fram och hjälmkanten placerade ett jack över näsan! Det blev inte bättre av att den tillverkad av stål. Men ni vet vad dom säger... stor skalle, stor...
hjärna!
Nu blev inte det här om inredning, vilket Jenny inte gillar, men jag funderade på en sak häromdan. Om man håller på i trädgården och fixar, ställer ut tomtar och kanske en fontän med en fisk som sprutar vatten.. planterar blommor, eller varför inte sätter ut en såndär fin väderkvarn? Då borde det ju heta att man "utreder trädgårn"?!
.
p.s Jag har hittat ett gäng snygga Elvis-väggtallrikar på Blocket som jag funderar på att beställa. Jag kanske får ha dom i köket... i ett skåp alltså.
Ha det bra!
MVH Filip

Gästbloggning på G...

Kategori: Jag & familjen

Filip tjatar om att han ska gästblogga igen....Jag antar att jag får låta honom.. Så nu kan ni ju ägna dagen åt att undra vad för seriöst ämne han tänker ta upp i kväll..
Här står han och gör sig i ordning för att gå till jobbet;) Det kan hända att han blir arg på mig, när jag lägger ut sånna här "inside" bilder..
Har ni föresten hört El-skling reklamen på radio.. Gissa vem som sjunger...."Byt byt el-bilag....lalala..."
Yes it is..Elvis-Filip himself..
Kram Jenny

Klarna och April erbjudande..

Kategori: Jtp-Design

Hej..
Vet ni vad... NU äntligen har jag fixat allt med Klarna..Så nu kan alla shoppa lugnt och tryggt. Jag är själv en sån som drar mig för förskottsbetalningar. Man vet ju liksom aldrig riktigt vem man betalar in till. Eller ja.. ni vet ju men ni vet vad jag menar.. Dessutom kan det ju ta tre arbetsdagar..innan jag/shoppen i fråga ser inbetalningen, vilket påverkar leveranstiden avsevärt.
Det känns himlans bra.
För att inviga shoppen på riktigt tänkte jag köra ett öppningserbjudande. Jag har inte lagt in det i shoppen än, men jag tänkte jag kunde förvarna er lite.
Ni kommer kunna köpa stora posters 70x100 cm (speciellt utvalda) för bara 359:- (ord pris 499:-) under hela April..Det är billigare än mellan postern som är 50x70 cm.
Jag ska försöka fixa med detta imorgon. Jag hojtar när ni kan klicka loss..
Vill ni kolla in redan nu klickar ni HÄR.
Kram Jenny
Ps. Jag blir jätteglad av alla era uppmuntrande kommentarer. VAD hade jag gjort utan er? ANTAGLIGEN hade inte Jtp-Design funnits..Ds.

Större hjärna tack..

Kategori: Jag & familjen

Sitter och försöker fixa mitt klarna betalningssätt..Tänk vad mkt lättare allt hade varit om jag  bara för tillfället hade en lite större hjärna..
Jenny

Tapeten på plats..

Kategori: Jtp-Design

Som lovat..
Tips till folk som är som jag..(om det finns några fler som jag...):
  1. Överlåt tapetsering till dom som kan det.
  2. Låtsas inte att du kan saker som du inte kan.
  3. Tapetsera inte under stress!
Jag gillar ändå min tanke med en mindre fond så här..Nu var det här mest ett prov.. Den kommer säkert bytas till nåt annat prov sen..Ja ni känner ju mig vid det här laget;)
Nu drar jag till Veterinären med "katten-blodöra". Håll tummarna för min gamling..
Jenny

Ungen samlar minuspoäng..

Kategori: Jag & familjen

Kommer ni ihåg att jag skröt om min viktminskning för ett tag sen.. Jag har stannat upp helt kan jag säga. Så går det när man skryter...
Dessutom blev jag väldigt medveten om min kroppsstorlek häromdagen när Felix (7 år) uttrycker sig så här:

Felix:-Mamma..nu har snart din bebismage försvunnit.
(Hilda fyller två snart)
Jag:-Felix..bebismagen är faktiskt borta.
Felix:-Mmmm nästan..
Jag:-Men Felix man kan få lite magen efter man har haft två MÄNNISKOR i den..
Felix:-Ja..men mamma SNART är bebismagen borta.

Han är liksom så himla......lik sin pappa..jag menar gullig..

Idag:

Felix:-Men mamma..SHIT vilka gamla fötter du har.
Jag:-Det har jag väl inte!
Felix:- Jo kolla dom ser ju jättegmala ut.
Jag:-Äh det gör dom inte alls.
Felix:- JO DET GÖR DOM..kolla här på mina.. dom ser inte alls ut så.

Man kan liksom undra hur många julklappar Felix har tänkt att få i år..

Jenny

Betong hos grannen..

Kategori: Köptips..

Min granne.. eller ja typ iaf..Hon bor några kvarter bort..Hon har den underbara lilla "betongshoppen"
MÅNGA RUM.. och bloggen I ett litet hus. Nu lanserar hon lite nya betongprodukter.. Dessa gillar jag. Som ett litet kärlekspussel liksom.

Sen när bråkar eller gör slut.. Så kan man liksom ställa isär dom. Himla fiffigt:)



Jenny

OM jag hinner....

Kategori: Jag & familjen

Det är min Mastodont helg på jobbet. Så jag har inte så där förfärligt mkt tid över till bloggande.. Jag har ägnat min lilla lediga tid åt att packa varor som ska skickas till kunder. Har även åtgärdat några små fel i shoppen.. uppdaterat med några produkter mm..
OM jag hinner (vilket jag hoppas) ska jag smälla upp min tapet i dag..Innan det är dags för ytterligare ett nattpass. Hoppas kunna bjuda på bilder senare. Annars får ni kika in imorgon igen:)
Föresten har jag sagt att Puma ska till vet. imorgon igen... Jag har ringt hundra ggr. ( nä men tre iaf..) Nu äntligen har dom fattat att örat måste dräneras på blod. Han har fått ett sk blodöra.. Ni får googla om ni undrar över vad det är.
Stackars gammelkatten. Hoppas det går bra att söva honom..han är ju typ 98 år om man räknar hans kattår i människoår..
Ses sen..
Kram Jenny

Yellow..yellow..

Kategori: Köptips..

Jag vet att jag bloggat om gula prylar förut.. Men ni är så många som säger att det är svårt att få tag i rätt gula färg och snygga gula produkter. På www.homecompany har dom gjort en fantastisk liten samling till er GUL ÄLSKARE..Kan hända att det är pga av att påsken närmar sig med stormsteg..Jag tycker iaf att dom hade massa fint. Jag hade gärna bytt till den gula skalan ett tag..

Lite soligt liksom..



Så nu kan ni klicka hem en MASSA guuult.
Självklart har jag en del gult på gång i shoppen också..den som väntar på nåt gott......

Ni Har väl inte missat postern..
Poster-Yellow is the new black
Den finns i tre olika format..från 199:-

Kram på er..Jenny

kuddfodral på ingång..

Kategori: Jtp-Design

Idag kom ett gäng kuddfodral.. fler väntas..
Jenny

Namntavlorna på plats..

Kategori: Jtp-Design

Japp då ska det vara fixat.. OM en lite stund dyker namntavlorna upp i shoppen.. Jag la ut dom i 50x70 cm format. Min är iofs 70x100 cm.. Vill ni ha den stora får ni hpjta så fixar jag till det.
Dessa finns att välja på just nu:
Namn och färg bestämmer ni!
Idag har en del av mina kuddfodral kommit från sömerskan..OM jag hinner innan jag börjar jobba så ska jag lägga upp ett par i shoppen.
Ett jätte JÄTTE stort TACK.. till er som bloggat och länkat till shoppen.
Jenny

Hildas alfabetstavla..

Kategori: Hemma hos mig..

Många har frågat mig vart man får tag på Hildas alfabetstavla. Jag kan ju meddela er att det var meningen att den skulle finnas i shoppen.. Men så tyckte jag inte att den höll måttet så jag tog bort den.. Men jag antar att jag får ta in den i sortimentet igen. Vet egentligen inte varför jag sågade den.
Alldeles strax hittar ni tavlan i shoppen. NI väljer förstås namn och färg på bokstäverna.
Jenny