jane the pain - inredning & sånt..

Facebook..

Kategori: Inredning & inspiration

NU kära vänner... Nu har jag rört ihop det för er..
I min shop..kan man klicka in på en produkt. Längst ner i högra hörnet kan man klicka på gilla och dela via olika nätverk. Då får man logga in på Facebook. och bilden ni gillat hamnar automatiskt på er Fb sida.
Ni som sökt efter mig/jtp-design på Fb kan göra det igen.. För nu äntligen har jag fixat en sida där också. Ni kan alltså gilla Jtp-Design både i shoppen och på Fb.
Någon av er..hann lägga till mig som vän på Fb när jag gjorde fel.. jag ber om ursäkt för det strulet. Den sidan är borta. För jag vill ju inte bryta massa regler och sånt..Nu ska det iaf vara rätt.. så det är bara att söka på jtp-design och sen kan ni kommentera, gilla och dela hur mkt ni vill.
Beställningarna rullar på och det är verkligen superkul. Jag hade trott att jag skulle sälja typ en produkt i månaden som mest.. Men så har det ju inte varit. NI är UNDERBARA!!!!
Jag har massa nya ideér på produkter som kommer längre fram. Tack för all respons och återigen....förlåt att jag inte hunnit svara på era kommentarer. Jag blir jätteglad av dom. Jag läser och reflekterar över varenda en.. Bara så ni vet!!
Och så tar vi dagens inspirationsbilder..
Alvhem
Bostadsrättsspecialisten
Jenny

Kommentarer

  • Alma säger:

    Jenny:Nu har jag gillat massa hoppas lapptäcken är kvar för den är jag riktig sugen på.

    2011-04-07 | 12:55:08
  • MariaN säger:

    Nu har jag gillat och delat på FB :) Men kan du inte lägga till en sån där liten knapp så att man kan tipsa sina vänner (alltså skicka en inbjudan till dem att också gilla sidan). För då jäklar ska jag bjuda in vänner.... ;)

    2011-04-07 | 17:18:42
  • Jenny säger:

    Maria N..det låter ju hinla bra.. Ska bara se om jag kan det.....jag är ju då inte super haj...

    2011-04-07 | 18:36:10
    Bloggadress: http://janethepain.se

Kommentera inlägget här: