jane the pain - inredning & sånt..

Fyndmästare..

Kategori: Hemma hos mig..

Jag har just varit och fyndat.. Ett blocket fynd i form av en grå gammal 70-tals lampa som man fäster på skrivbordet..  för 50 spänn, tjohoo..
Jag har bestämt mig för att ägna kommande månad åt att loppis/blocket fynda. Jag är inte så bra på det där med att handla i andra hand (även om jag lyckats med riktiga fynd emellanåt). Nu tänkte jag se om jag kan bli en fyndmästare..
Jenny

Kommentarer

  • Linda säger:

    Jag ÄLSKAR second hand :) Jag är ständig kund hod Röda Korset och Erikshjälpen. Visst finns det mycket skräp men nån gång ibland stöter man på den där riktiga gobiten :)



    Jag skulle MER ÄN GÄRNA fylla hela väggen med dina FANTASTISKA posters!! Tyvärr har jag en kommande tandläkarräkning på 9000 som begränsar min shoppingbudget lite för tillfället :( Däremot ska jag ta mig råd till dom underbara ljusstakarna snart, men det blev riktigt svårt att välja färg nu när det finns vita också... :)

    2011-05-16 | 22:28:02
    Bloggadress: http://lindasnyahus.blogg.se/
  • Emma säger:

    Jag skulle oxå vilja bli fyndar-expert ;-) Du får ta en bild och visa upp fynd lampan sedan.



    Kram Emma

    2011-05-17 | 13:24:54
    Bloggadress: http://hemmahosemppan.blogg.se/
  • Emma säger:

    Hej, måste bara lämna en kommentar, vilket är den första någonsin i någon blogg. Men jag & min sambo garvar så gott åt dina roliga historier bland annat om din härliga sons kommentarer! Vill även hylla dina inredningstips! Mycket härligt!



    Mvh en smålänning.

    2011-05-17 | 15:01:46
  • jenny säger:

    Svar:

    Linda- Jag älskar också Second hand..hos andra. Jag tycker aldrig att jag hittar något. Det jag hittat står i stugan på landet. Jag har iofs planerat att ta hem en del av det. Jag tror att jag går på för lite loppisar. Men nu ska jag verkligen se till att bli bättre på det. Vi får se hur det går. SHIT vilken räkning. Vad har dom gjort?? Dragit ut varenda tand?

    Jag fick en räkning på 3200 kr för att ha dragit ut en visdomstand. Den lipade jag över.

    När det gäller ljusstakarna gillar jag dom bäst i svart. Fast just nu har jag blandat både svarta och vita. Mend det har du nog sett:)



    Emma: Ja.. men då kan vi jobba på det tillsammans. Jag ska fota imogon när ljuset kommit tillbaka..



    Emma-Men du vad gulliga ni är. Tänk att din sambo också skrattar;) Det ska jag genast tala om för Filip, hehe.. Det har dock hänt ett flertal ggr att folk blandar ihop min mans kommenatrer med min sons.. Alltså dom tror att Mannen är min son.. Men det är klart lätt hänt;)

    2011-05-17 | 16:52:45
    Bloggadress: http://www.jtp-design.se
  • Petran på DesignInsight säger:

    ååå VISA!! nyfiken ju!



    kul med fynd! inte ofta jag fyndar heller faktiskt, jag springer på secondhand och loppis varje vecka.. folk har bara skit här i norr tror jag ;) inge design här inte bara fulfuru!

    kramis

    2011-05-17 | 22:22:08
    Bloggadress: http://designinsight.se
  • Sofia säger:

    Det låter precis som en sån jag har här i gömmorna som väntar på att få komma upp på skrivbordet som ska slipas och målas.... Lampan har varit min farfars! :)

    Det är kul att fynda!!!

    Kram!

    2011-05-18 | 22:47:20
    Bloggadress: http://sofias-liteomallt.blogspot.com

Kommentera inlägget här: