jane the pain - inredning & sånt..

I love my house..

Kategori: Hemma hos mig..

Som "svenne" får man väl egentligen inte gilla sina egendesignade prylar.. MEN det gör jag..Jag älskar framför allt lamphuset i plexi, som är av Jtp-Design by I love plexi. Just detta lamphuset skiljer sig lite från det som ligger uppe shoppen. Jag har bestämt mig för att detta är det snyggaste av dom, så det kommer också läggas upp i shoppen om ett tag. Priset för ett lamphus i denna strl är 799:-
En strl mindre är på ingång, för er som önskar en lite billigare variant av huset.
Jag funderar på om jag skulle beställa hem ett likadant som detta fast lite högre..i rökgrått.. Det skulle vara AS KALAS.. Det får kanske bli så snart..Men denna månaden ska jag ju bara ägna mig åt secondhand shopping. Får se om jag hinner inom Myrornas idag innan jag börjar jobba. Det är lite tajt med tiden. Men jag är ju en tidsoptimist.. så det kan kaaaanske gå:)
Nu drar jag snart till... trumviiiiirvel........GYMMET.. Undrar ni om jag har ont i kroppen idag?? JAAAAA det har jag. Men det är en underbar smärta:)
Kram Jenny

Kommentarer

  • Ulrika säger:

    Ååh vad fint!!!! Kanon snyggt och coolt lamp hus! Klart du ska vara STOLT över dina fina saker du tillverkat! Kommer göra massor av beställningar, just nu så håller vi på med altan bygge. Vill beställa en tavla av dig men kan inte bestämma färg. ( de tavlor med texten exempelvis The red is the new Black )

    Jag har haft gult hemma som accent färg ett bra tag, trivs med den färgen. Men så har jag fyndat ett as coolt Retro överkast i färgen rött och orange. Så har jag ju tre röda plast stolar med cromade ben vad dom nu heter ( står i garaget fyndade dom på blocket för 400 kr )Så vet ej om jag ska köra på rött och oranget här hemma. Tycker rött är fint men mest till jul. hm funderar. Får nog beställa två ..så har jag byta av med..heheh Vad duktig du är med träningen. Håller själv på att träna fast på hemma plan vi har tränings saker i garaget. Om du googlar på Olga Rönnberg så kommer du till en jätte inspirerad tränings blogg. Med massor av tips och video övningar som man kan kolla på. Hon kommer med bra tips till oss mammor att finna tid till träning m.m Jag har anmält mig till hennes Kettlebell kurs! Ska bli spännande. Ha en jätte bra dag! Kom på ang i plexi hm jag skulle vilja ha ett jätte stort frukt fat och en vånings fat i plexi. Och en jätte stor skiva i plast som man kan stoppa i massor av foto i. hihihi

    2011-05-18 | 10:27:57
    Bloggadress: http://ljuslyktanssken.blogspot.com
  • Jenny säger:

    Svar:

    Massor av beställningar låter ju underbart;) Kör på rött om du har så där snygga stolar i gareget. Visst var det frankfurt?! Jag är inte heller så förtjust i rött. Men jag tycker det kan vara riktigt snyggt att blanda både rött och oranget. Fast jag är ju lite färgkänslig.. vet inte varför. Jag har dock tänkt att satsa på lite färg hemma i vår..Vi får se vart det slutar..

    Jag ska genast googla på OLGA.

    Jag kan ta fram alla dom där grejerna i plexi om du vill. Jag har tänkt på stora fruktfat.. det är bara det att det springer iväg i pris eftersom plexi är ett så dyrt material. MEN ack så snyggt! Våningsfat går nog också att ordna. Just nu jobbar jag mest med klockor..

    Ha det bra, kram Jenny

    2011-05-18 | 14:45:41
    Bloggadress: http://janethepain.se
  • Josefina säger:

    Så himla fint hus e såå svag för lampor vet inte varför för vi har så dåligt med uttag så vi måste dra ny el för varje lampa jag handlar ungerfär.. Finns lamporna i svart också? Eller kan man välja svart när man bestämmer?

    Kram/ Josefina

    2011-05-18 | 15:40:38
  • Jenny säger:

    Svar:

    Josefina- Det går att få i svart om man vill ha det. Det blir lite dyrare dock då färgad plexi är dyrare. Vill du ha ett så fixar jag det. Säg till isf så ska jag ta ffram exakt pris.

    Kram Jenny

    2011-05-18 | 22:15:54
    Bloggadress: http://janethepain.se
  • Anna säger:

    Wow, vilket snyggt hus!!! Jag förstår att du älskar det ;-) Kram Anna

    2011-05-19 | 21:59:49
    Bloggadress: http://tomteboanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här: